Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:52 | August 17, 2014

I need your help <3

DSC_5743 IMG_0250 IMG_1451

God morgon på er.. Idag vill jag be er om en tjänst. Jag har ju frågat er innan om vad ni tycker om min blogg och då har de flesta skrivit just det ni möter en blandning av allting här istället för att det ska vara specificerat som exempelvis enbart träning. Det glädjer mig just för att det är träning och mode jag vill dela med mig av. Det lutar mer åt träning men ibland vet jag faktiskt inte VAD ni vill läsa/se bilder på. Medan det är mycket lättare att lägga upp en outfits bild, hänger ni med? Så nu behöver jag eran hjälp. Specifikt VAD vill ni se här på bloggen? Vad kommer att få er att vilja läsa min blogg? Jag tycker ju om detta så jäkla mycket och trots att min skola börjar nästa vecka så känner jag att jag absolut inte vill prioritera bort bloggen. Jag behöver era tips och idéer <3 

 

Good morning.. Today I want to ask you a favor. I’ve asked you before about what you think about my blog, and then most of you like the mix of everything here instead of only training and I’m glad to hear that since fashion and training are my favorite categories. It leans more towards training but sometimes, I don’t know what you want to read/see pictures of. While it is much easier to put up a picture outfits, are you with me? So now I need your help. Specifically, what do you see here on the blog? What will make you read my blog? I think after all I like blogging here a lot and even though my school starts next week so I feel that I absolutely don’t want to give priority to remove the blog. I need your suggestions and ideas <3

IMG_2911 IMG_4011 IMG_4247 IMG_4301 IMG_4913

66 kommentarer66 kommentarer om “I need your help <3”

  Hi Sendi, your blog is great. To be sincere I write more serious things like psychology but your blog is like escape to Carrie diaries lol (you know what I mean). Short and concise posts, beautiful pics, love the mix of traveling, work out and fashion. Keep going!!!! If u like u can check my blog too http://www.thelittlepurplebook.blogspot.com

  Sending hugs and kisses
  bye

  Reply

  Hej Sendi!!

  Det jag mer skulle vilja läsa om måste vara träning. Hur man bygger muskler och olika övningar

  Kram<33

  Reply

  Jag gillar mer dina “tränings inlägg” mer än dina mode inlägg men gillar ju såklart mode inläggen också. Men det jag menar är att du ger väldigt bra tränings tips som andra säkert inte har tänkt på förut som
  jag verkligen gillar:)

  Reply

  Mer inlägg om träningen generellt! Bilder från dina pass, övningar för respektive muskelgrupper, maten du äter, bästa pre-workout målen etc. Och myyyyclet mer vardagliga i lägg!!! Din blogg är så jävla bra men jag vill veta mer om ditt liv :*

  Reply

  Riktigt bra läsning faktiskt, skulle vilja se bilder om mode, din vardag, träning också, finns ingeting att klaga på.

  Som sagt riktigt bra blogg!

  Reply

  Träning! Hur man tränar bort fett ifrån olika delar av kroppen!
  Kör som du gör nu! Toppen blogg!

  Reply

  Helt klart träning!! Mer tips på övningar, mat osv!
  Sen skulle jag vilja ha mera öveig tips, typ produkter eller vad du har shoppat tex! Sen undrar jag nästan vad du pluggar eller så? Du skriver att du lämnar in inlämningar osv!

  Reply

  Jag älskar kläderna dj har på dig och just därför vill jag seeee mycket mer av dig och dina kläder, outfits då! Älskar du du matchar kläder och vill se mycket av det. Du är så grym och alla vi älskar dig för du är så öppen som människa och säger allt som du tycker vi bör veta. Du är hjälpsam till skillnad från andra bloggare, eftersom du hjälper alla, du motiverar alla och framförallt så svarar du på allas frågar angående träning med mera.. Du är såå fin och jag hoppas vi får se mycket mer av dig och det du skriver om träning är så bra, speciellt hur du tränar och så! Fortsätt så. Jag skulle vilje se lite med av mode och outfits och sånt fina du! Love till dig bästa!!

  Får jag vara fråga en enkel fråga? När du tränade år 2012 så gick du ner i vikt. Och då gick du ner framförallt i din armar som du har skriver om mycket gör på bloggen, men det är inte det jag undrar om. Min fråga är om hur du fick mindre bröst? Eller du fick det va? Vill verkligen veta<3 tacksam för svar/ Amanda

  Du är bäst och har den bästa bloggen av de alla bloggerskorna som bloggar i Sverige!

  Reply

  Gillar dina träningsinlägg och recept. Skulle gärna vilja ha tips på mellanmål som man lätt kan ta med sig!

  Reply

  Jag skulle vilja se mode, träning och resor!! 😀

  Reply

  Hey Sendi!
  I like your blog, it’s great.
  Especially I like when you post outfit photos.
  Every day I visit your blog and instagram page.
  Everything is ok, but only I want is that you write something more about you and your family on your blog.
  Love you, kisses :*

  Reply

  Jag är en ny läsare som pendlar mellan att fortsätta läsa eller inte. Jag hade gärna velat ha en liten presentation om dig så man får ett grepp om vem du är, kanske att du skulle ha en frågestund eller liknande. I övrigt så har jag än så länge bara fastnat för bilderna men jag är mest intresserad av träningen men det skadar inte att de kommer in outfits också 🙂

  Reply

  Hi!

  I would like to read more about your beauty tips (skin care, hair care) and maybe some recipes would be great too.
  :*

  Reply

  Hej Sendi!

  I love your blog och jag älskar dig! I love to read about your training, food, fashion and lifestyle. 🙂 I absolutely adore you and you’re a huge inspiration to me, especially when it comes to training. Keep doing your thing!

  Kram <3

  Reply

  Hej Sendi! Läser din blogg varje dag och blir mer och mer peppad efter jag läst om dina inlägg som är träningsrelaterade. Jag personligen skulle vilja läsa mer om ditt träningsupplägg, olika övningar utanför gymmet, hur man lättare når sin ideala vikt, hur kosten bör vara, hur man tränar upp musklerna (ben, armar, mage) och så vidare! PS. Du är en inspirationskälla som motiverar till att fortsätta med min träning. // Paula

  Reply

  Jag tycker det är mycket om träning vilket är bra, men lite mer om ditt privata liv eller liksom vad du gör dagligen. Och mer tips på kläder och sådant!! 🙂
  Fin blogg är så sjukt bra, love it!!!

  Reply

  Hi Sendi!

  I absolutely love your blog! To give some suggestions.. I’d like to see more posts about your everyday outfits, beauty tips and everyday nutrition 🙂

  Reply

  I think your blog is great. When you visit your blog, the first think everyone notice is your pictures how you are living, travelling, experiencing, also your body, which is a motivation to all of us, and your style. That, I think, leads us to read more. This, that you are having more things posted on your blog like fashion and when you write about your travells and how was it and what you recommend is even more interesting to read. I honestly think that you are doing a great job. Now that you are going to school I think we would all want to know a little how is that, and are you happy doing it. Anyway all this things you post, like your food that you ate while you were losing weight and workouts you have done and still doing it, makes us want to do it and be like you so we keep reading it.

  Reply

  Hej!

  Jag tycker det är väldigt roligt när du lägger upp olika övningar, tips på hur man får ut det mesta av din träning samt olika recept. Inlägg där du lägger fram hur du gör under ett träningspass är också bra. Även fast jag egentligen har ganska bra koll på övningar så får jag alltid hjärnsläpp när jag väl är på gymet så då är det bra att ha 🙂

  Reply

  Sendi jag älskar din blogg! Det jag gillar mest är modeinläggen när du har mer “swag” outfits och andra såklart också. Jag gillar när man kan relatera till sitt eget liv. Gillar näven när du skriver om din dag och typ lägger upp egopics som i början när du började blogga? Och skönhets tips, typ hår, och vet att många skulle ÄLSKA videos, typ hur du sminkar dig eller har en frågestund med svaren i ett video inlägg! Puss

  Reply

  Jag vill se mer av din träning och mer recept på god mat!

  Reply

  Skulle vilja läsa om träning kost och mode, gärna att du också länkar vart kläderna kommer ifrån! Kram

  Reply

  Hey Sendi! Moram da te pitam om dom tabletterna du använde “tartarus” , hur långt innan träningen tog du dom? Precis innan eller halvtimme innan eller hur då? Och jag måste fråga kako si mogla att stå emot allt onyttigt å gott när du börja träna? De e liksom svårt att ändra på vanor.. och jag skulle vilja se mer träningsinlägg och matinlägg samt bilder på övningar 🙂 ha de gott

  Reply

  Hi Sendi!♥ Im not your reader for so long time, I discovered your blog before two weeks:) but I went through it and I have to say that you’re great in everything♥ I love your workout posts and also the outfit ones:) I think maybe the post, when we can get to know more about you, would be also great:) and something about your food routine and tips for long hair:)))
  Love u so much♥
  G

  Reply

  Din blogg är grym! Vill gärna se mer tips på exempelvis specifika övningar på gymmet/hemma, bra mellanmål och kanske lite vad som motiverar dig att leva nyttigt osv. Älskar även dina inlägg med outfits osv så fortsätt gärna inspirera både med träning och mode! Skulle vara intressant att se lite mer hur din kost är upplagd osv också 🙂 kram Emma

  Reply

  Cao Sendi,

  Jag kikar in här då och då och varje gång letar jag efter tips hur man tränar olika delar av kroppen.
  Det jag eftersökt det senaste men ej hittat det är hur man får nedre delen av magen till muskler;) mycket svårare än dem övre.
  Jag hade även velat läsa om man bör el. inte fokusera en dag på ben en annan dag på annat osv eller köra ett pass som innehåller alla delar.
  Jag kör nu ett eget pass(1h) ca som jah fått hjälp med av min PT och lärt mig mycket på det.

  Hoppas mina tips ger något;)

  Kram

  Reply

  Jag skulle veta lite om hur man blir bra på att gymma och bra övningar så som du brukar, mer sånt! och lite goda matrecept, Tips på hur man förgyller sin vardag, pepp för kropp och själ. Och din vardag i allmänhet. Vill veta mer om dig, din blogg e såå bra!!!

  Reply

  Gärna mer tips på nyttig mat!! Och mer outfits bilder och tips på snygga kläder 🙂

  Reply

  Travelling and outfit pictures. Beaches and bikinis <3

  Reply

  I love your blog as well as your Instagram page, however, I wish it could be a lot more about health and fitness. Gym advice, routines, motivation and healthy eating!

  Reply

  Älskar din blogg! Lite mer mat tips och om hur du äter, lite mer övningar på gymmet och en hel del tips på kläder vore en grym kombo. Kram my < 3

  Reply

  Inspo bilder på DIN kropp haha och typ vilka övningar man kan köra osv

  Reply

  Övningar!!! Gör mig jätte motiverad och mer självsäker på gymmet 😀

  Reply

  On instagram you have got some videos about exercises, I tried almost all of them, and they are very useful. Maybe you could post more videos, also here, because in instra they are too short 🙁
  I love your blog, keep going!

  Reply

  I would love to see a lot more outfit posts! Also a suggestion for something new (variation is always good,eh?): maybe some photos of your home and how you have decorated it. I don´t know if you´re really into decorating your home, but if you are, it would be nice to see it. Maybe also some posts now and then about how to put an outfit together, or “steal some celebrities style”, hair tutorials, make up step by step, some tips about some products you use etc.. etc.. Those are just some things off the top of my head 🙂

  Many greetings from a fan in Norway <3

  Reply

  Hej jag älskar dina inlägg där du tipsar om bra övningar på gymmet! Testade några av de du har tipsat om idag på gymmet och det kändes riktigt bra och roligt att variera med mina vanliga övningar! Mer av det!! Tack för en superbra blogg med massvis av bra inlägg

  Reply

  I love your style and I want all almost your clothes, so I would like to see more where you buy most of your clothes:) also, I would like to see how you makeup normally, unless its not your thing:) thanks !!

  Reply

  ÄLSKAR din blogg! Har följt dig nästan hela din resa då du började instagramma mer och gå ner i vikt, och du har hela tiden varit sååå inspirerande! Skulle gärna se mer av din vardag på bloggen, men annars är du grym på träning och att styla snygga outfits så det är främst därför jag kollar in din blogg varje dag 🙂

  Reply

  Jag skulle vilja se mer videos när du utför olika övningar. Massvis med outfit bilder. Peppande inlägg. Mer av allt helt enkelt!

  Reply

  Jag tycker det är roligast att se bilder på dina outfits och bilder från när du reser 🙂

  Reply

  Hi Sendi
  I love your blog, outfits and variety of infos
  Please don’t change anything
  I think it’s really complet and the advices you give us are more than usefull
  Thanks a lot for your time

  Reply

  hey! I love your blog! It is great! I thing, that you can add some exercises for all body:) And i would love to read about your skin care, hair care and all that stuff. Also, some breakfast recipes would be great!! Love ya!:*

  Reply

  Helu Sendi, jag skulle vilja se mer av övningar som man kan göra ute, många av dina övningar sker på gymmet, eller på träningsmaskiner som finns ute. Men det jag vill säga är mer träningsövningar som man kan göra ute och det behövs inga maskiner m.m.
  Sen också några av dina gym “must haves”, skulle vara kul att se.
  Tack i förhand/ Elsa 🙂

  Reply

  Hey Sendi,
  Can I just say I completely idolize you, you were the one that got me into training and eating healthy and your fashion sense is out of this world. I honestly say just keep it the same, it updates us all on what we want to hear and know, so don’t change it!

  Lots of love!

  Reply

  I came here on your website because I was curious how you lost weight and what you ate. I think many girls can relate to the before photos you posted. I would love to loose 10kg like you and i’m gonna print out your workout scedule and your eat scedule. So I can hopefully look as hot as you do by january 🙂 Thank you zo much sharing this information and please continue!!

  Love Jessea, Holland

  Reply

  Jeg eelsker bloggen din! det hadde vært fint om du hadde mer konkrete treningsplaner og legger ut liksom sånn type en måned med treningsskjema, men jeg elsker bloggen din sånn som den er!

  Reply

  Tycker du ska variera allt det ytliga med lite djupare blogginlägg ifall du vill då, behöver inte vara privata grejer om dig själv men dina åsikter och tankar runt vissa olika ämnen.

  Reply

  I would like to see more beauty tips..hair care, makeup etc.
  Vancouver, Canada

  Reply

  I like the variety with the fashion, workouts, travel, food. If you’re busy the fashion posts are easy and great, and I would love if you’d write a little more on how you decide to put an outfit together or why you like it. I’m not too great at it so I’d like to see your process!

  Reply

  Hey Sendi 🙂
  I love everything about blog. AND THOSE SHORT VIDEOS ON YOUR INSTAGRAM ARE MY FAVOURITES!!! ♥♥♥
  My favourite post themes are
  1. TRAVELLING
  2.OUTFITS
  3.TRAINING AND HEALTHY (food) TIPS AND TRICKS 🙂

  Reply

  Älskar outfitbilder, det ger en insperation. Tycker också att det är jätte bra när du visar steg för steg bilder på olika roliga gymövningar. JAg gillar att träna men man kan känna sig lite “vilsen” ibland på gymmet så jätte bra tips när du visar övningar och berättar om dem. Jag hade gärna önskat lite skönhetstips, exempel på om du har bra tips på hårsaker eftersom ditt håller sig så glansigt och fint, även om du har bra gener haha! Sen också bäst av allt bra tips på sallader, man tröttnar snabbt på sallader som tips på bradressingar, och kanske varna om dressingar som inte är bra m.m. Älskar din blogg 😀 tycker du verkar jätte söt och jag gillar att du verkar vara så jordnära och ödmjuk trots att du blivit så opulär och stor här i Göteborg. Kram!

  Reply

  Hej Sendi! Älskar dina träningstips, och din historia till ett hälsosammare liv är verkligen en inspiration. Tack!

  Vad jag skulle vilja se är (ännu) mer träningstips, men när det gäller magen. Jag tränar på gym, men det är så svårt att hitta övningar för magen just på gymmet med vikter eller maskiner. I slutändan hamnar man med sit-ups etc, utan vikter och maskiner.. och det blir då “tråkigt” att köra samma sak. Så har du några övningar för magen på gymmet, vore det GULD värt om du kunde dela med dig utav det!

  Kram, Ida

  Reply

  Hi from Germany 🙂
  I like your blog the way it is very much. Workout, fashion, quick food ideas, lifestyle, travel. The mix of it is perfect and very inspirational and positive. I also like that it is shorter than most blogs so it’s easier to read for me with my busy schedule.
  If you like you could add an “about you” section so we’d have some information (like your age, job/studies,…) and you could post more lifestyle-related posts. But as I said just keep up the great work!
  Thank you for being an inspiration! 🙂

  Reply

  your blog is amazing! I’m really hoocked to your blog! I have decided to follow your indications about loosing weight and I would love to know more about your experience.

  xoxo

  Reply

  älskar dina träningsinlägg! hur du äter, tränar etc. det blir aldrig tråkigt! 🙂

  Reply

  Hey Beauty!
  My favourites of your blog are the outfits you wear and how you do your training. I also would like to see how you do your make up routine 🙂
  Your blog is awesome!!!

  Reply

  Hi Sendi! Love your blog and all the posts. I would like to see posts of entire workouts – which abs/legs/etc exercises you do during one workout. Your exercises are great but I do not know how to combine them for a good workout (to work on different muscles). Would love if you could do posts about your abs workouts and so on :). All the best to you!

  Reply

  Hi Sendi! Love your blog and all the posts. I would like to see posts of entire workouts – which abs/legs/etc exercises you do during one workout. Your exercises are great but I do not know how to combine them for a good workout (to work on different muscles). Would love if you could do posts about your abs workouts and so on :). All the best to you!

  Reply

  har nu läst igenom ca.10 sidor och jag fullkomligt älskar din blogg!!!!
  Äntligen hittat en träningsblogg (de inlägg jag hunnit plöja igenom hittills) som igenstämmer med min syn på träning som samtidigt ger inspiration, motivation och grymma tips jag ska lägga in i min träning!

  Tack för det, du har här med en trogen följare!
  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här