Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:40 | August 26, 2014

BASIC IT IS

IMG_8457 IMG_8487 IMG_8465 IMG_8440 IMG_8467 IMG_8426

Coat: Bikbok – T-shirtJeansShoesBagWatch 

.

Gillar ni när jag lägger upp såhär lite fler bilder på outfits eller föredrar ni typ 1 eller 2? Jag kan inte riktigt bestämma mig haha 😛 Ganska så basic outfit fick det bli idag, svårt att klä sig efter väder när det ena sekunden regnar och den andra är det soligt. Vi har i alla fall varit och käkat och kollat lite saker på stan. Nu ska vi ta det lugnt innan det är dags att dra sig mot bion!

Do you like when I post a few pictures like this or do you prefer, like 1 or 2? I can’t really decide  haha 😛 Pretty basic outfit since the weather here is so weird, one minute its sunny and the other it’s raining. We have in all cases been eating and checked some stuff in the town. Now we will just chill until it is time to hit the cinema!


14 kommentarer14 kommentarer om “BASIC IT IS”

  Tycker det viktigaste i en outfit är att du visar alla detaljerna. Vissa outfits kanske kräver mer bilder medan andra kräver mindre. Oavsett så har du riktigt fina bilder till din blogg och jag tycker hatten var pricken över i:et i denna outfiten 😀

  Reply

  Ju fler desto bättre! Älskar att du länkar till plaggen! Sen har jag en fråga, har du laggt upp dina jeans eller är det ankel-längd på dem?

  Kramar!

  Reply

  Jo flere bilder jo bedre, haha. Du er så nydelig 🙂

  Reply

  Hej! Jag tycker bättre om fler inlägg med en outfit var! Fler sådana här inlägg tycker jag!!! 🙂

  Reply

  Hello sendi.

  In which size do you have the jeans from the website you relate to 🙂 ?

  Reply

  Skulle du inte kunna tipsa om grym träningsmusik? 🙂
  Har börjat köra en hel del på crosstrainern efter dina tips men tycker det är rätt segt haha behöver därför peppande musik och har noll inspiration för tillfället på vad jag ska lyssna på.
  Hade varit toppen att få lite tips på ny musik 🙂

  Reply

  Hittade din blogg genom din instagram, och jag som i vanliga fall inte är en blogg-läsarmänniska älskade dig och din blogg redan vid första ögonkastet! Fräscha bilder(tar du dem själv eller låter du någon hjälpa dig med det?), riktig träningsinspiration och ett gudomligt sinne för kläder! Du har fått en ny läsare, here to stay!! Blir lycklig av att läsa allt du lägger upp. Keep it going, and keep inspire! Det är precis vad du gör 🙂 / Anna

  Reply

  Sluta fråga haha du är så sjuuukt snygg/vacker och bäst på alla sätt lägg upp så mycket du orkar haha!! Kramar från nytt stort ”fan”!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här