Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:15 | September 21, 2014

AB – WHEEL

IMG_1189 IMG_1197 IMG_1196 IMG_1191

Hej mina favoriter <3 Jag skojar inte när jag säger att jag inte kunde resa mig upp ur sängen i morse. Fasiken vilken träningsvärk jag hade (& har fortfarande) i bokstavligt hela överkroppen. Igår på gymmet när jag stod och funderade på vilken magövning jag skulle göra så fångade detta fantastiska hjul mina ögon. Jag har sett killar göra den här på gymmet och även sett massa reklamer på TV om den, men aldrig har jag testat mig på den. Jag kan säga såhär, det ser mycket lättare ut än vad det egentligen är. Det är övning som tränar överkroppen men magen är i fokus. En viktig sak att tänka på är att spänna magen hela tiden, så ni inte får ont i ryggen. 10 repetitioner och 4 set, do it! 

Hello my favorites <3 I’m not kidding when I’m saying that I could’t lift myself up from the bed this morning. I had this crazy soreness (still have) in my upper body. Yesterday at the gym when I stood and thought about which ab exercise I should do, this ab wheel caught my eyes. I’ve seen guys do this in the gym and also seen a lot of commercials on TV about it, but I have never tried it. It looks much easier than it really is. This exercises train the upper body but your stomach is in focus. An important thing to think about is to tighten your stomach while doing it, so that you don’t get a sore back. 10 repetitions and 4 sets, do it!


3 kommentarer3 kommentarer om “AB – WHEEL”

    Hej fina Sendi! För ett tag sedan hörde jag talas om “mirakelpillren” green coffee bean extract, och skeptisk som jag är tyckte jag bara att det var något trams som kostar massvis med pengar, men efter att ha läst på lite mer om det så har jag faktiskt nästan bestämt mig för att ge det en chans. Men vad tycker du om dessa? Skulle du testat dom om du hade velat gå ner i vikt?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här