Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:00 | September 21, 2014

GOTHIA TOWERS

´IMG_1315

.
Coat & T-shirt: Zara
Pants: IMSO
Shoes: Similar here
Sunglasses: Rayban
Watch: Nelly
.

IMG_1283

IMG_1349

nynyn

IMG_1341

IMG_1241

Kappfreaket Sendi har gjort ett nytt inköp, denna gången i höstens favoritfärg beige :D! Jag är totalkär i den och vill verkligen bära den till allting, fest som till vardags. Dessutom har jag verkligen fastnat för den långa modellen på kappor och denna är perfekt. Just nu befinner jag mig på Gothia Towers och ser ut över fina Göteborg tillsammans med mannen i mitt liv. God morgon förresten! Nu blir det frukost-time <3 

Sendi “the coat freak” has made ​​another purchase, this time in the amazing autumn color beige :D! I totally love it and really want to wear it to everything.  Also, I really like the long model so this one is perfect. Right now I’m at the Gothia Towers and my view is my beautiful city Gothenburg, together with the man in my life. Good morning by the way! Now it’s breakfast-time <3


10 kommentarer10 kommentarer om “GOTHIA TOWERS”

  Snygga Sendi, allt klär dig. Tänkte bara fråga dig vilken stårlek du har S/M? Bästa bloggen (najbolja si)

  Reply

  Så gullig, tack snälla. Storlek i vadå? Överdel oftast S om det är det du undrar. Aww <3 <3

  Reply

  Älskar jackan!! ska beställa den men vilken storlek har du? 🙂

  Reply

  Hej Sendi! Tack för en fin blogg 😀
  Funderar också på att köpa den, men min fråga är om den är varm? Vad tror du om att ha den i oktober/november? Jättetacksam för svar.
  Kram och ha en fin helg!

  Reply

  Hej! Jag undrar om du möjligtvis säljer den beiga kappan? Kan betala inköpspriset för den.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här