Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:59 | September 25, 2014

FIRST DAY

IMG_1901

IMG_2157

IMG_2028

nyy

IMG_1997

ntew

IMG_2128

Wow säger jag bara, vilken första dag! Vi var framme på hotellet vid 5 tiden och eftersom planet var försenat så fick vi gå upp och byta om direkt för att sedan åka iväg med SCA gänget  för att lära oss att surf-paddla (eller vad det nu heter haha).  Vi gick enbart igenom teorin på grund av att det var så dåligt värdet. K var den enda som vågade testa på det. Men det var kul! Och platsen vi var på var magisk. När vi sedan kom till hotellet så skulle vi klä på oss och bege oss till middagen, så ni ser att jag inte haft tid att andas haha.  Middagen var jätte trevlig med underbar mat och fina människor. Jag minns inte sist jag skrattade så mycket som igår. Mer kommer!!

Wow, such a day! We arrived at the hotel around 5 o’clock and because our flight was late we were in a hurry so we just changed clothes and went to meet the crew to go and lear how to surf board. We only went through the theory since the weather was really bad. K was the only one who tried it for real in the ocean. But it was fun, we had fun! And the place was amazing, so beautiful. Later when we came to the hotel we changed clothes and then it was dinner time with them crew. You see, I haven’t have the time to breathe haha. The dinner was nice with great food and beautiful people. I can’t remember the last time I laughed so much like yesterday. More to come!!


4 kommentarer4 kommentarer om “FIRST DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här