Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:23 | September 27, 2014

BY THE PALMS

IMG_2562

.
Top: Hunted dreams
Shorts: IMSO

Shoes: Henry Kole
Bag: Persunmall

Watch: Michael Kors
.

IMG_2573 IMG_2584 IMG_2551

Vi hade en del egentid under vistelsen i Alicante så vi passade på att fota lite. Äntligen fick jag inviga mina nya snygga boots som jag för övrigt tycker gör det lilla extra på min outfit. Det finns väldigt fina platser man kan fota på, jag menar hela Alicante är jätte vackert. Över all förväntan om jag ska vara ärlig. Det påminner jätte mycket om Barcelona, och den staden blev jag ju kär i denna sommaren så detta var amazing att få uppleva.

We had some private time during our stay in Alicante so we took the opportunity to take some pictures. Finally I wore my new stylish boots which, incidentally, I think makes my outfit so nice. There are very nice places you can shoot at, I mean the entire Alicante is really beautiful. Over all expectation, to be honest. It reminds very much of Barcelona, ​​the city I fell in love with this summer, this was amazing to experience.


6 kommentarer6 kommentarer om “BY THE PALMS”

  My name is Katarina and live in Bosnia, Sarajevo. I love your blog and read it every day. Becouse of you, I started going to the gym and training. Pozdrav :*

  Reply

  Aaaahhhh du MÅSTE hjälpa mig haha!! Vill ha EXAKT den hårfärgen du har på dessa bilder, har varit ask förut och vill typ gråta för att jag förstörde det haha, VAD är det för färg och hur fick du till den???

  Är du från Bosnien förresten??

  Reply

  Du jag är inte säker på om min fråga kom med i detta inlägg, angående ditt hår haha, skrev iaf och aundrade VART och HUR du hade fått ditt hår i den askfärgen? Det är EXAKT så jag vill ha
  det och har haft det så innan, dock lite mörkare bara, gråter typ för att jag färgade det mörkt:(

  Och så undrade jag om du också var från bosnien? På något konstigt sätt känns det roligare att läsa bloggen då hahah

  kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här