Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:41 | September 29, 2014

VOLVO OCEAN RACE

SCAAlic14-RT1520_original SCAAlic14-RT1525_original SCAAlic14-RT1560_original SCAAlic14-RT1503_original

Det var första gången för mig att befinna mig på en segelbåt och segla tillsammans med andra. Wow, vilken upplevelse. Man förstår verkligen hur grymma gänget från SCA är. Jag menar, de deltar i Volvo Ocean Race med ett gäng som enbart består av tjejer. För er som inte vet så är Volvo Ocean race en kappsegling jorden runt som pågår i nio månader. Fatta var grymt och starkt? Jag menar att befinna sig på en båt i 9 månader, jag blir ju bara rädd om det börjar åska lite, tänk alla stormer osv. Grymt. Så denna dagen fick vi möjlighet att få en inblick i hur det fungerar på båten. Vi fick lära oss om hur det går till ute till havs och hur båten fungerar. Tack för detta, underbara team <3

It was the first time for me to find myself on a sailboat and sail along with others. Wow, what an experience. You really understand how strong the team from SCA really are. I mean, they participate in the Volvo Ocean Race with a team of only woman. For those of you who don’t know, the Volvo Ocean Race is a yacht race around the world that is going on for nine months. Can you imagine this? I mean to be on a boat for 9 months, I am just afraid of thunder a bit, think off all stormes etc.. Awesome. So this day we got the opportunity to get an insight into how it works on the boat. We learned about what happens at sea, and how the boat works. Thank you for this, wonderful team <3


3 kommentarer3 kommentarer om “VOLVO OCEAN RACE”

  Wow, Helt och hållet en dröm. Verkar så jäkla häftigt. Förstå vilket samarbete och vilket tålamod att bo med ett gäng tjejer på en sån liten yta under en längre tid. Imponerande.

  Reply

  Ellehur! Jag hade aldrig klarat av det, never haha! Riktigt coolt (y)

  Reply

  kan du inte göra en video på hur du klippt dina jeans vid knäna? 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här