Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:36 | October 23, 2014

BUTT WORKOUT IN MY ROOM

IMG_1442

A pic from Dubai last year

Idag tänkte jag att ni ska få ta en del av dagens morgonträning där fokusen vart rumpa. Det blev träning framför spegeln i mitt rum och visst kan det vara skönt att slippa åka till gymmet ibland? Nedan har ni övningarna jag utförde. Ni kan klicka på namnet på övningen för att se en bild.

Today I thought that you can take a part of today’s morning workout where the focus was butt. It was training in front of the mirror in my room and I think that it can be nice not having to go to the gym sometimes. Below you have the exercises I did. You can click the name of the exercise to see an image.

Hip bridge: 25 reps 3 set
Sumo squat: 25 reps 3 set
Lunges: 15 reps 3 set on each leg
Donkey kicks: 15 reps 3 set on each leg
Squat hold: 30 sec 3 set


6 kommentarer6 kommentarer om “BUTT WORKOUT IN MY ROOM”

  Hej!
  har en fråga angående din navelpiercing, du som tränar så mycket är den inte ”ivägen” eller störande liksom? hur var det i början? är nämligen väldigt sugen på att göra en själv så!
  kram

  Reply

  Hej!
  Jag gjorde den för många många år sedan och den har aldrig varit i vägen. Om jag hade fått välja så hade jag inte gjort om det. Tycker det är finare utan. Vill dock ej ta bort min för att det blir ett stort ärr :/ Kram

  Reply

  Skulle inte du kunna börja lägga upp klipp och visa hur övningar går till? T.ex sådana övningar som man kan göra både hemma och på gymmet. Tycker att de kan vara så himla svårt att veta exakt hur man ska göra. Skulle därför vara kul med lite tips. 🙂 Kram

  Reply

  Jag har faktiskt börjat med klipp om du kollar lite back i inläggen så hittar du mitt första 🙂 Mer kommer, Kram!

  Reply

  Hi Sendi !
  My name is Emma, i’m 23 and like you i am passionate about training ! I use to workout 5/6 days per week since like 3-4 months. But…even with intensive training and healthy nutrition, I do not feel like I lost so much weight as i wanted. I’m 1m75 for 62kg. I would love to loose 3/4 kg but I don’t…Do you have any tips ? Like food supplements or something ?

  Thanks a lot, you’re an inspiration 🙂

  Emma.

  Reply

  Hej! Jag ska åka till Dubai innan jul, och tänkte kolla med dig om tips på saker att göra. Några utflykter som är värda att göra? Vart finns bra shopping? Resturanger? Bra stränder? Vore super snällt att få lite tips! 🙂
  Hälsningar Elin!
  Kika gärna in på min blogg, skriver lite om träning. Nattstad.se/lager

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.