Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:32 | October 26, 2014

VIDEO #2

[youtube id=”SC7KyZ3NuPA”]

“Hej på er, idag ska jag visa er en övning jag brukar göra för mina armar, häng med!”
“Hello there, today I will show you an exercise that I usually do for my arms, let’s go!”

God morgon hjärtan! Då var det dags att visa er min andra video är armarna är i fokus. Hoppas ni gillar den och ger den ett försök. Den ser inte alls jobbig ut men efter några sekunder kommer ni att förstå vad jag menar.  För er som har missat den första hittar ni den HÄR 

Morning hearts! So it is time to show you my second video where the arms are in focus. Hope you like it and give it a try. It doesn’t looks hard but  after a few seconds you will understand what I mean. For those of you who have missed the first one, you’ll find it HERE


3 kommentarer3 kommentarer om “VIDEO #2”

  Den övningen har jag sett att hon Kayla, verkar grym 🙂 Testade en av övningarna du gjorde i förra video vilket slutade med att jag hade träningsvärk i 3 dagar! xD

  Reply

  Hej! Vilken grym video och vilken inspiration du är!

  Jag tycker det är mycket enklare/roligare att se övningarna på detta sätt. Ni har verkligen lyckats klippa och göra det lätt och snyggt. Man orkar kolla hela klippet, man förstår bättre och jag iallafall vill Sätta igång med övningarna direkt. Det är verkligen 100%

  Tack!

  Reply

  Hej! Ville bara säga att jag verkligen älskar din blogg! Och att du är en stor inspiration till att jag fortsätter att satsa och kämpa på med träningen på sista tiden.
  Fortsätt som du gör! 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.