Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:44 | October 28, 2014

VINN EN WEEKENDRESA!

Untitled

Åh nu ni bästa läsare ska ni få höra på något riktigt roligt och spännande! Vi är 8 bloggare som blivit utvalda att delta i en kampanj där vi skall tipsa om våra favorit destinationer. Jag skulle bli jätte jätte glad om ni vill rösta på min favorit destination, tar 2 sekunder (;D) Som tack till det deltar ni (som är bosatta i Sverige) i en utlottning om en weekendresa till Istanbul med värde av 8000sek, hur bra? Vad tror ni jag har valt för  favoritplats? LÄS & RÖSTA HÄR

Oh now you dear readers, I will share something really fun and exciting! We are 8 bloggers who have been selected to participate in a campaign where we will tell about our favorite destinations. I would be really really happy if you want to vote for my favorite destination, it takes 2 seconds (; D) As a thank you for that, I will give away a weekend trip to Istanbul with the value of 8000sek (only for residents of Sweden). Which city do you think I have chosen? READ & VOTE HERE
(If you want to translate the text to english, use google translate)


11 kommentarer11 kommentarer om “VINN EN WEEKENDRESA!”

  Kan man inte rösta via mobilen?
  Klickar på “rösta” och då kommer ett filmklipp upp. Ska det vara så?

  Reply

  Röstat! …men vill inte delta i tävlingen 🙂

  Reply

  Självklart har jag röstat på dig!
  Du är en sådan stor inspirations källa. Jag är gravid just nu och jag har precis fått min sambo att gå med på namnet – Sendi, om de blir en flicka.
  Tycker det är så himla fint och unikt, åtminstone här i Sverige. Stor kram till dig.

  Reply

  Jag har röstat på dig nu! du har en sjukt fin blogg och massa fina bilder och grym inspiration! 😀

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.