Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:00 | October 30, 2014

MODETTE TEAM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej allesammans! Igår körde vi igång en kick-off med Modette teamet. Med tanke på att vi bloggare på Modette är ganska utspridda i Sverige + Norge så blir det kul att ordna sådana träffar där man får träffa alla och bara umgås. Det blev en hel del inspelningar, massa tjöt och skratt. Kvällen avslutades på Richie där det serverades god mat. En lyckad kväll med massa härliga människor måste jag säga. Idag väntar möten och event, får se om jag hinner knäppa några outfits bilder. Ha det så bra kära ni <3

Hello everyone! Yesterday had a kick-off with the Modette team. Since we bloggers on Modette are quite scattered in Sweden + Norway,  it is fun to arrange these kind of meetings where you get to meet everyone and just hang out. There was a lot of recordings, laughter and joy. The evening ended on Richie where it was served good food. A successful evening with lots of wonderful people, I must say. Today there are meetings and events on my list and I will see if I have time to snap a few pictures outfits. All the best my dear <3


12 kommentarer12 kommentarer om “MODETTE TEAM”

  Hej sendi! Har jag en fråga till dig, hade blivit jötte glad om du tog dig tid att svara på den. 🙂 jag är helt ny på gymmet, aldrig gymmat tidigare men har precis köpt ett gymkort. Jag har ingen kondition alls, och då menar jag verkligen ingen alls! Och inte heller några muskler. Nu är jag ute efter att dels bränna fett men även bygga lite muskler. Men jag känner mig helt lost på gymmet och har ingen aning om hur jag ska träna eller lägga upp schemat. Hur hade du börjat om du var jag? 🙂 planerar att försöka gymma iallafall 3 dagar i veckan till en början. Kram!

  Reply

  Ser roligt ut! Använder du din olympus till dina outfitbilder också, och vilket objektiv har du då? (Har en likadadan, men håller på att lära mig den…) Hoppas att du får en grym helg! Kram

  Reply

  Jaa vi hade de kul! 😀 Nej tyvärr, då använder jag min Canon 6d! På olympus har jag de objektivet som kommer med! Kram <3

  Reply

  Ja det var det allt! Nej det gör jag inte, då använder jag min canon 6d 🙂 Kram på dig <3

  Reply

  Skulle du rekommendera kameran ? är ganska sugen på att köpa en 🙂

  Reply

  Skulle du rekommendera kameran? är ganska sugen på att köpa en

  Reply

  Hej! JA gillar den, och använder den som en kompanktkamera när jag inte orkar ha med mig min stora canon. Så yess! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här