Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:01 | October 31, 2014

ALPHApeel behandling

Untitled

Här får ni se en av sakerna jag gjorde i Stockholm! Besökte Östermalms House of beauty och gjorde en ALPHApeel behandling. Det är faktiskt på tiden att jag börjar ta hand om min hud. Jag har alltid varit dålig när det gäller det och min hy blir bara värre och värre så detta är ett måste för mig nu. Hört mycket bra om just denna behandling så det återstår att se resultaten. Vill ni att jag visar för och efter bilder? Förresten, är det någon av er som gjort denna behandling? Ni kan i alla fall läsa om den HÄR. Jag kände mig riktigt fräsch när jag gick därifrån och ska snart planera in nästa besök. Tusen tack House of Beauty!

Here you see one of the things I did in Stockholm! I visited Östermalms House of beauty and made an APLHApeel treatment. It’s actually about time I start taking care of my skin. I’ve always been bad with it and my skin is getting worse and worse, so this is a must for me now. Heard very good about that particular treatment, and can’t wait for the results. Do you want me to show before and after pictures? By the way, is there any of you who have done this treatment? You can at least read about it HERE. I felt really fresh when I went away, and is soon to plan the next visit. Thanks House of Beauty!


2 kommentarer2 kommentarer om “ALPHApeel behandling”

    Hej Sendi!! Älskar dina tränings-videos!
    Jag är ganska nöjd med min kropp förutom just min mage. Jag vill gärna träna bort mitt underhudsfett där. Har du några tips på hur man kan träna bort det? Tack i förhand! 🙂

    Reply

    Hej Emma! Tack så mycket, vad glad ja blir :)) Det problemet har jag med och tyvärr funkar det inte att punktförbränna. Det gäller att äta rätt och köra kondition! Kram Sendi

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.