Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:14 | November 10, 2014

Yummi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På frukostbordet i morse stod detta serverat, mums! Omelett med championer och lök tillsammans med lire vindruvor efteråt. Så lätt att tillaga och smakar underbart. Nu har jag suttit med mejlen ett tag och ska strax hoppa in till duschen för att sedan åka in till stan. Hoppas ni får en bra dag <3

At the breakfast table this morning, yum! Omelette with champions and onions along with lire grapes afterwards. So easy to prepare and tastes wonderful. Now I’ve been sitting with the e-mails for a while and will just take a shower and then go into town. Hope you have a good day <3


3 kommentarer3 kommentarer om “Yummi”

  Hej Sendi,
  Vilka underbara bilder 🙂
  Jag ska resa med min partner snart och vill gärna ha bilder/minnen från vår resa, men både jag och han är väldigt blyga och fråga om någon “främling” kan ta bild på oss, speciellt om vi vill ta en pussbild eller liknande…
  Hur gjorde du och din kärlek? Har du några tips till oss hur vi ska göra?
  Kram

  Reply

  Hej! Tittade precis in på din blogg, vad fin du är!! Tänkte bara fråga, har du något tips om man verkligen tycker det är urtråkigt att stå på crossen/bandet i en timme men ändå vill förbränna fett och tighta till crossen? Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här