Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:09 | November 23, 2014

BEHIND THE CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

These pictures are taken with my Olympus pen E-pl7

Äntligen är jag hemma igen, puuh vilken dag! Jag vaknade upp hos Jossan och begav mig sedan till centralstation för att lämna väskan i ett låneskåp. Gissa om jag hittade plats? Velade runt på centralen som ett frågetecken haha men till slut hittade jag. Åkte till Riche där jag träffade Angelica och åt en trevlig lunch ihop. Gud vilken härlig tjej! Alltid kul att träffa människor man haft kontakt med via sociala medior bara. Därefter körde vi ett pass på Odenplan fightgym och det där kallar jag träning. Så härlig atmosfär med så härliga människor som peppar varandra. Tyvärr kunde jag inte ge allt på grund av benet men nästa gång så 😉 Min helg har vart skitkul och här får ni lite bilder ifrån fotomässan. Pussar <3

Finally I’m home again, phew what a day! I woke up at Jossan and headed then to the central station to leave my bag in a loan cabinet. I walked around on the station like a question mark haha. Went to Riche where I met Angelica and ate a nice lunch together. God, what a lovely girl! Always fun to meet people you have had contact with via social medior only. Then we went to Odenplan fight gym for a workout session and thats what I call training! A lovely atmosphere with so lovely people who encourage each other. Unfortunately I couldn’t give all since my leg still hurts but next time so 😉 My weekend has been great and here are some pictures from the photo session. Kisses <3


2 kommentarer2 kommentarer om “BEHIND THE CAMERA”

    Hej Sendi! Bor du fortfarande i Malmö? Ville bara säga att du är min absolut största inspiration! Kram

    Reply

    Super grymma bilder men de måste känts lite awkward med allt folk som kollade men de ser riktigt bra ut ;D Och när du skriver Angelica, menar du Blick då? 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här