Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:29 | December 19, 2014

THIS COSY LOOK

_MG_7564-2

pppp

_MG_7566-2

_MG_7576-2

Fur coat: HERE – T-shirt & beanie: Zara – Jeans: Monki – Shoes: HERE – Bag: HERE


Fredag och jag sitter här med mitt morgonkaffe. Hallå, blev lite rädd igår när jag såg att det försvunnit 30k från min instagram haha. 30 tusen falska/inaktiva konton?! Lite trist då jag för ett tag sedan precis kommit över 600 och nu har jag lixom 594k haha. Men skönt med en rensning i alla fall nu vet man att resterande är riktiga konton. Skönt med fredag eller vad säger ni? Idag är det sista dagen att klicka hem julklapparna också, tänk på det :*

Friday and I’m sitting here with my morning coffee. Hey, got a little scared yesterday when I saw that it disappeared 30k from my instagram haha. 30,000 fake/inactive accounts ?! A little sad when I got over 600 a while ago and now I have 594k haha. But nice with a cleansing anyway now I know that the rest is real accounts. So, nice with Friday or what do you say? Today is the last day to click home your christmas presents, don’t forget that :* 


10 kommentarer10 kommentarer om “THIS COSY LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • This is such a cool look! Love the combo!

  xx Su http://fashiontwinstinct.blogspot.de/

  Reply
 • Nästan alla stora konton förlorade ca 7% av sina followers haha. Bäst var väl en viss person som inte är speciellt ontyckt som gick från 40.000 till 4800. Inte alls uppenbart att personen köper followers 😉

  Reply
 • Ja jag märkte det!! Men vaaaaa hahahaha vem?!

  Reply
 • Gud så vacker du är!

  Reply
 • men tack snälla rara du! <3

  Reply
 • Finns byxorna kvar? Isåfall hur mkt kostar de??

  Reply
 • Byxorna är hur fina som helst, hur mkt kostar de?? & finns dem kvar?

  Reply
 • Tack! Det tror jag dem finns! Jag tror de gick på 399 :):*

  Reply
 • Så fint, och du är ju så otroligt vacker!

  Reply
 • Hej! Vad har du för storlek i pälsjackan? Man vill ju ha den lite större och gosig men nu fanns det bara XS-S kvar på deras hemsida… (jag är XS-S i vanliga kläder annars som jag gissar att du också är) Men tänkte om den kanske är lite oversize i modellen redan? 🙂

  Reply