Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:35 | December 24, 2014

ERBJUDANDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minns ni att jag besökte Life long clinic i Göteborg för ett tag sedan och blev supernöjd? Jag var ju på en AHA behandling och det var sååå behövligt. I alla fall, jag blev fast vid stället och har redan bokat nästa behandling ;D. JUST NU har de ett grymt erbjudande som jag tänkte dela med er (!!) Om man köper 3 behandlingar får man den billigaste på köpet, hur bra? Perfekt om man inte hunnit köpa alla presenter eller helt enkelt vill unna sig själv. De har verkligen allt så ni kan gå in och kika HÄR eller så kan ni prata med Jennifer som gärna sätter ihop ett bra paket till er. Kramis <3


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här