Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:22 | December 28, 2014

TRAINING SCHEDULE BY ME

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag kommer min lite sena julklapp till ER! Tävling där 3 av er kan vinna ett träningsschema av mig 😀 Från start kl 12:00 till midnatt 00:00. Det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar om att ni är med och tävlar, ps glöm inte skriva in eran e-mail också! Lycka tiiiiillll!! Nu drar jag till gymmet och kör gärnet!! (igår slog jag rekordet på crossen med motståndet 80 hehe) Xx

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD/ THE COMPETITION IS FINISHED

Today I have a little late Christmas present for YOU! A competition where three of you can win a training schedule by me 😀 We start at 12:00 and ends at midnight 00:00. All you need to do is to write a comment that you are participating, ps don’t forget to write your e-mail as well! Good luck!! Now I’ off to the gym!! (yesterday I hit record the on the crosstrainer with the resistor 80 hehe) Xx

 

 


746 kommentarer746 kommentarer om “TRAINING SCHEDULE BY ME”

  Jag är med och tävlar! Gud vad roligt! Min dröm typ att få vara med och få ett träningschema!

  Reply

  Jag är med och tävla om denna pushande grej! Skulle vara så kul om man vann 🙂

  Reply

  Tjena! I really need your help! I have always been little bigger than my friends, and i can’t find a way to control my eating. I love everything sweet and chocolate is my worst enemy. I have followed you over a year now and you are a true inspiration! I hope that with your help i could live healthier and feel good about myself for the first time 🙂 would love to have some muscles and abs too hehe.. – Finland

  Reply

  Jag skulle också vilja vara med och tävla så att jag kan få en grym kropp! 😀

  Reply

  Hej!
  Vad kul!! Kanske inte får träffa dig men att få någonting av dig, GALET!!
  Jag är heltklart med, im in 🙂
  Kramar

  Reply

  Åh så kul! Jag är gärna med och tävlar :))

  Reply

  Åhh vore verkligen en grym start på 2015 att vinna ett träningsschema av dig! Något som jag verkligen behöver efter all julmat och ätandes den senaste månaden. Kram!!

  Reply

  I am sooo in! 🙂

  It would be a dream come true, if I got a training schedule by you. Hope I don’t miss my chance! Keeping my fingers crossed <3

  Reply

  I am sooo in! 🙂 You are such a huge inspiration to me, have been for a long time. It would be a dream come true, if I got a training schedule by you. I really admire what you do and how you work, you are a great role model. Hope I wont miss my chance with this! Keeping my fingers crossed <3

  Reply

  Jag är med och tävlar 😀 🙂 !!!! I really need this

  Reply

  Im sooo in!!

  I need Youre help really bad.. Im 1,68m And my weight is 70 kg. I want so badly to lose 10kg.. hopefully I get a fit body like yours. Youre a inspiration keep the work up

  Xx from Holland
  Mail adress: [email protected]

  Reply

  Jag är med och tävlar! Jättekul tävling!

  Reply

  Jag är med! skulle vara helt perfekt med en nystart både kroppsmässigt & känslomässigt 2015 :))

  Reply

  Hej!! Jag är jätte gärna med och tävlar, finns inget bättre än ett träningsschema från ens stora inspiration, kram! / Lina

  Reply

  I really would like to have a training shedule.
  I’m in 🙂

  Reply

  Wow, grymt inspirerande! Jag är helt klart med och tävlar 😀

  Reply

  I’m in 🙂 i really would like to win a training shedule… you are such an inspiration.. please let me win…

  Reply

  Skulle ju vara perfekta julklappen!!
  Är så att jag ska till Thailand sista februari och ska göra allt jag kan för att komma i form tills dess 🙂

  Är envis och väldigt motiverad när jag väl bestämmt mig. Jobbar just nu gärnet i resdagarna (klädbutik) så hade varit perfekt att vinna detta eftersom jag skälv inte hinner sätta ihop ngt just nu!

  Föresten, grym blogg! Du ger motivation!

  / Frida Ekman

  Reply

  Hello, I’d be happy to have your help. I’m following you on Instagram and admire what you do! So i’m in! Thanks 🙂

  Reply

  After christmas and much good food, I have to train for my healthy body again ☺️

  Reply

  I’m soo in :*
  It will be so good ;*
  With love nicola from prague , you should visit my town;)

  Reply

  Drömvinsten! *emoji med hjärtögon* Jag är definitivt med och tävlar! Kram på dig!

  Reply

  Hi im from Germany and i Love your blog! Want to win that Training shedule!! 🙂

  Reply

  Jag är med!!! Shit vilken julklapp om man vann! Perfekt inför nystarten 2015!

  Reply

  JAG ÄR MED OCH TÄVLA!! 😀
  JAG ÄR MED OCH TÄVLA!! 😀
  JAG ÄR MED OCH TÄVLA!! 😀

  Reply

  Jeg er med! Du er utrolig motiverende og inspirerende!

  Reply

  Gud vilken rolig tävling! Jag skulle verkligen behöva hjälp med träningen då jag själv har gått upp en del i vikt på sistone och saknar min kropp som jag kände mig bekväm i.

  Håller verkligen tummarna!

  Min epost : [email protected]

  Reply

  åh, vilken dröm detta skulle vara. jag är jättegärna med!!

  Reply

  Åååå, jag vill vinna! Behöver det verkligen, då jag har tappat all motivation och ramlat ut av träningen totalt. Behöver ny motivation!! Jag är med!!! 🙂

  Reply

  I would love to participate! This would mean so much to me and it would help me love myself!

  Reply

  I’m in! I would love your help in training for the new year!

  Reply

  Skulle behöva detta inför det nya året så jag är lätt med! 🙂

  Reply

  Jag är med! Behöver lite motivation till träningen just nu så skulle passa perfekt!

  Reply

  Det här hade jag verkligen behövt! Jag är med!

  Reply

  Hej! Jag har länge blivit inspirerad av dig och din resa. Otroligt hur mycket man kan ändra med vilja och lite tid. Jag är gärna med och tävlar. Jag hoppas du förstår vilken motivations drivare du är, inte bara för mig,utan för alla andra också. Keep going! Pepp kramar, Sofia
  [email protected]

  Reply

  Hi,
  I would love to get a personal training schedule from you

  Reply

  I’m sooo in! 🙂
  Sve hocu da srmsam ali nikako da uspijem! Idem vec skoro mjesec u fitness, posto kod kuce nisam nista uspjela, falila mi motivacija. Ali stanem na sedamdeset kila i ne mogu dalje dole, toliko bih mi pomogla posto se ne osjecam udobno u mom tjelu ! Ti si stvarno velika inspiracija sa mene, preljepa i super figuru imas!
  Radovala bih se puno! :-))

  Reply

  Åh va kul! Jag är med och tävlar! 😀

  Reply

  Jag vill supergärna vara med och tävla om ett träningsschema!!

  Reply

  I am participating to win. I think I should get it because I am recently engaged and I have a wedding next year I need to fit into my dress I just started working out and eating healthy again and this would be so helpful. I follow you on Instagram and love your pictures!!! Happy new year

  Reply

  Grym tävling!! Tack för allt du gör för dina läsare, vi uppskattar det så mycket! Hade verkligen velat vinna detta, korsar mina fingrar och tår!! Är helklart med! :’)) Hade varit en drömvinst!

  Reply

  I’m in !

  I love Fitness and i’m always searching for new exercises and how do i can improve my body. Would be great if i’ll win.

  Reply

  Sendi! I love your lifestyle and really want to start somehow… I’d like it to be your schedule that I’m going to celebrate if I get! 🙂 Thanks for existing and being awesome! <3

  Reply

  Jag är självklart med! Det hade varit min bästa julklapp 🙂 kram på dig :*

  Reply

  Jag är med och tävlar:D skulle behöva en kick i röven så jag kommer igång:D

  Reply

  I’m in, I really would like to win 🙂 have nice time in the gym, and happy holidays! 🙂

  Reply

  Jeg er med! Så utrolig bra konkuranse, liker at du med glede deler din kunnskap til andre:)

  Reply

  Jag är med & tävlar, utan tvekan!!
  Massa kramar

  Reply

  Jag är meeeed 😀 ååh drömmen ju, du är bäääst, kram!!

  Reply

  Åhhh va bra! Jag som precis skulle börja träna och äta nyttigt men inte har en aning om vad jag ska göra! Jag är med helt klart! 🙂

  Reply

  Hej jag är med och tävlar , hoppas jag vinner 😀

  Reply

  Vilken dröm chans! Jag är med och tävlar

  Reply

  Jag är med 🙂
  Lots of love from one of your biggest french fan, for sure! Good luck for everyone.
  Plein d’amour pour toi, Sendi!

  Reply

  En självklarhet för mig att vara med och tävla! Precis vad jag behöver för att kicka igång 2015 på bästa sätt! 🙂

  Reply

  Jag är definitivt med och tävlar!! behöver all hjälp jag skulle kunna få med min träning

  Reply

  Dette trengs virkelig for meg, må komme i shape igjen! Jeg er med 🙂

  Reply

  Jag är MER ÄN GÄRNA och tävlar! Har varit med tidigare men alltid lyckats dra nitlotten. Skulle verkligen behöva detta då jag måste prioritera min hälsa framöver. Håller tummarna, tack för en grym blogg & instagram!

  Reply

  Hej på dig!
  Jag är mer än gärna med och tävlar om ett träningsschema! Jag har så fruktansvärt svårt att börja träna, eftersom jag inte kan hitta övningar eller olika träningssätt som passar mig. Jag ser mycket i mig själv i hur du ser ut, kroppsligt. Så jag tror detta schemat hade passat mig perfekt och hjälpt mig börja träna. Du är verkligen en inspiration till mig! Du får ha det så bra!
  Kramis!

  Reply

  Najveca zelja – knus fra Danmark ❤️

  Reply

  Det hade varit så jäkla grymt! Jag är definitivt med!!

  Reply

  Sendi ! Ti si mi naj veca inspiratija!
  Htijela bih da pobjedim.
  To što si ti uspijela, to hoću i ja da uspijem.
  Greatest Fitsporation!!
  Pozdrav, Julia

  Reply

  It would be a pleasure to win your program !!! I’m into fitness for a long Time now and I’m always looking for new effectful training methods

  Reply

  Sendi, ti si mi najveća inspiracija!
  Voljela bih da uspijem to što si i ti uspijela!
  Zato bih rado pobjedila!
  Pozdrav, Julia

  Reply

  Hej! Va roligt, jag är med och tävlar! Det skulle ge mig motivation och en bra start på det nya året, håller tummarna!

  Reply

  Är gärna med och tävlar!
  Har lagt massa pengar på pt’s men har blivit sjukt missnöjd:( ska utomlands i sommar och vill gärna bli av med mina “Överkilon” tills dess.
  God fortsättning Sendi

  Reply

  Åh äntligen har man chansen! Detta skulle hjälpa mig så mycket…

  Reply

  Hej!
  Alltid velat haft ett träningschema men inte haft råd eller blivit av helt enkelt. Nu är jag redo & jag är helt klart med och tävlar!

  Reply

  I want to participate! Count me in 🙂

  Reply

  This would be so nice !!! 🙂 vec dugo te pratim i obozavam te !!! A trebam jos da smrsam ali nikako da krenem .. To bi mi bila motivacija 🙂

  Reply

  Hey im a 24 year old girl from Germany and i want rhe next year to be a year full of changes in my life. I have a little daughter and so my tummy is not in shape and i often havent the time or ideas to cook healthy for ME. I hope you choose me because you and your blog and instagram account motivate me to change my habits. Nearby i want to say that you are an inspiration for so many girls and that you look gorgeous! Liebe Grüße aus deutschland!

  Reply

  ÅH VA KUL!!! Det är nog lättare att träna och nå sitt mål med hjälp av ett träningsschema! (: jag är med!!!

  Reply

  I would love to participate! You are a great fitness mentor and i would love to get in shape! i really need this so that i can love myself!
  [email protected]

  Reply

  Aldrig haft ett träningschema men alltid velat haft det så Jag är helt klart med, få en grym start på nya året,kan inte bli bättre

  Reply

  Jag är med!
  Det vore så kul att få ett träningsschema av dig! Du är en stor förebild!

  Reply

  Hej bästa Sendi!! Mitt mål, som de flesta andra har, är att få sin drömkropp som man kan vara bekväm i! Det skulle vara så mycket lättare med ett träningsschema för då har man bättre koll. Du är så himla snäll och bra inspiration, jag är gärna med i tävlingen! (:

  Reply

  Hej jag är med och tävlar. Det skulle bli en grym start för mig på de nya året 🙂

  Reply

  Så fina resultat som du har haft vilö jag också ha! Så vill så vara med och tävla!

  Reply

  I’m in ! Ready to kick 2015 , i participate!
  Much luv from france
  xxxx

  Reply

  Jag är med och tävlar! Hade varit så himlaaaa roligt och häftigt att få ett träningsschema! Mina gamla rutiner på gymmet börjar bli lite uttjatade nu… 😉

  Reply

  I would like to take part in this competition please ! I love your blog and your body is to die for

  Reply

  Hi Sendi,
  I would like to participate in your giveaway. I’ve been following you on Instagram for a really long time now and you’re a huge inspiration to me! Not only has your fitness journey been incredible, but also your style in fashion is amazing and you are absolutely stunning!
  I hope you enjoyed the holidays with your family and friends!
  Keep up the good work! 🙂

  Xxx Sissy
  [email protected]

  Reply

  I am IN! 🙂
  You are so inspiring and I would be so proud if I win training shedule from YOU! It would be dream come true…:) I have a big problem with sweets and chocolate and how to train in gym…and after Christmas I have bigger belly too 🙁 pick me:)

  Reply

  Jag är med! 🙂 kan vara roligt med andra träningsrutiner.

  Reply

  Åh! Jag är med! jag vill gärna vara fit for fight inför min resa till USA i februari

  Reply

  Jag är med! Behöver ta tag i mitt liv och köra stenhårt känner jag!!:)

  Reply

  Jag är med!! Min träningsmotivation är nere på noll så jag hoppas jag är en av dom som vinner!! Och du är en av mina största inspirationer

  Reply

  Jag är med och tävlar!
  Du har verkligen den prefekta kroppen och hoppas att jag också kan uppnå det en dag. Har följt dig länge och bara älskar din blogg! ❤️

  [email protected]

  Reply

  Jag är med och tävlar! Hade vart helt perfekt att vinna detta nu!

  Reply

  Jag är med!! Hoppas på detta då min motivation är nere på botten just nu! Och du är en av mina största inspirationer inom träning

  Reply

  I’m in! This would be amazing if I got that! And I have a birthday on 30th and that would be the best gift!

  Reply

  Hej!!
  Jag är med och tävlar !! Skulle verkligen behöva en spark i rumpan för att komma igång 🙂
  Kram!!!

  Reply

  vart roligt , jag är naturligtvis med! stor kram från mig

  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  Reply

  Jag är absolut med och tävlar!
  Känner igen mig så mycket i din historia och du motiverar mig otroligt mycket. Skulle bara behöva lite hjälp att komma igång. Därför skulle det betyda jättemycket att få din hjälp!

  Reply

  Jag är med och tävlar och skulle verkligen behöva vinna! Keep it up! Xo

  Reply

  Jeg er selvfølgelig med! Hadde vært herlig å fått en kickstart på det nye året! Er så dårlig med treningsrutiner… :):)

  Reply

  Sendi you are an amazing woman. I like everything about you. You are such an inspiration for me and I’m glad I have someone to look at. I LOVE the way you dress, since fashion is my drug haha. I would like to lose a few pounds so I please you to help me with that since you are a beautiful fitness trainer (you have that passion) and the most of all you’re a swedish girl and I like Sweden. I have a few relatives who live there and I can’t wait to visit it. Whatever happens I’d like to wish you all the best in future work.
  Thank you for your time and consideration xx 🙂
  Sincerly,
  Berina.

  Reply

  Jag är med! Som student ekar kassan tom just nu, så det skulle vara så himla roligt att vinna! 🙂

  Reply

  Hei! Jeg vil gjerne være med!! Du ser fantastisk ut, drømmekropp! Håper denne konkurransen går over landegrenser, for jeg er fra Norge! 😀

  Reply

  Sendi you are an amazing woman. I like everything about you. You are such an inspiration for me and I’m glad I have someone to look at. I LOVE the way you dress, since fashion is my drug haha. I would like to lose a few pounds so I please you to help me with that since you are a beautiful fitness trainer (you have that passion) and the most of all you’re a swedish girl and I like Sweden. I have a few relatives who live there and I can’t wait to visit it. Whatever happens I’d like to wish you all the best in future work.
  Thank you for your time and consideration xx 🙂
  Sincerly,
  Berina.
  P.s. It’s really hard to post a comment on here because I can’t understand a word haha 😀 x

  Reply

  Jag är med! Skulle verkligen behöva komma igång med träningen! 🙂

  Reply

  Hi Sendi! It would be so awsome to have a trainingschedule by you!! You are such an inspiration! Would love to do something different in 2015!! Much love, Chantal The Netherlands.

  Email: [email protected]

  Reply

  Jag är med! Skitbra grej! Detta är något jag verkligen skulle behöva för att få bättre struktur i min träning!

  Reply

  Jag är självklart med och tävlar om detta pris! Har kämpat på som tusan under året med att komma i form genom att lägga om kosten och träna och detta skulle verkligen kännas som en stor vinst för mig med en extra pepp. Håller tummar & tår.

  Reply

  Australian living in Sweden!
  Need your help! I just signed up for the gym and i have no idea what i’m doing or how to fix my problem areas! Please help!
  You are a true inspiration!

  Reply

  Jag är med och tävlar! Skulle vara en dröm som kom i uppfyllelse att få ett träningsschema av dig’

  Reply

  Åh!!! Jag är med! Perfekt för mig som ska komma igång igen efter nyår men inte har en aning vart jag ska börja!

  Reply

  Jag är med! Drömstart på 2015! Så klart man måste satsa 🙂

  Reply

  Hey Sendi, I’m totally in! 🙂 I would be SO MUCH grateful

  Reply

  I’m participing 🙂 Hvala Sendi! You are a big inspiration 🙂

  Pozdrav iz Svajcarske

  Reply

  Hi Sendi! I would like to participate! Thanks for the opportunity!

  Jackie

  Reply

  Jag är med och tävlar! Behöver verkligen ett träningsschema , tack för möjligheten att vinna ett !! 🙂

  Reply

  Jag är definitivt med och tävlar!! Kan inte tänka mig en bättre start på de nya och hälsosammare året! 🙂 kram och tack för en kanon blogg!!

  Reply

  God jul och gott nytt år på dig Sendi!
  Jag är med och tävlar 🙂

  Reply

  I’m participating!!! I really need your help!! Thanks for the opportunity!

  Reply

  Det hade ju varit en perfekt start på det nya året, speciellt när man har svårt att komma igång! Jag ör med

  Reply

  I’m in! Would be a great experience to get my first training schedule by you! You’re a great inspiration!

  Reply

  I would love to participate. Thank you!

  Reply

  I would love to participate. Thank you for this opportunity!

  Reply

  Haha då är jag också med som alla andra 300 personer här :). Well håller tummarna hehe!

  Reply

  Är med! Oj vad jag hoppas att jag vinner, har sån dålig självkänsla eftersom jag har gått upp i vikt, vill knappt träffa folk längre..

  Reply

  Jag är med och tävlar! oj vad jag vill vinna. Har fått sådan dålig självkänsla eftersom jag gått upp i vikt pga narkolepsi, vill knappt träffa folk längre.. det skulle bli en sådan push för mig.

  Reply

  Hey, I’m totally in! You’ve been always my biggest inspiration 🙂 I’ve lost 3,5kilos in 2,5months by lightly following your guidance but I would love to get the training schedule to get more motivated and inspired! [email protected] is my email. Happy New Year! 🙂

  Reply

  I would love to win! I am a fan of yours from Minnesota! Thank you! Instagram: @walldoll510

  Reply

  I truly hope I win!! You’re very much an inspiration to me.
  Thank you for this opportunity whoever ends up winning it. Hugs!
  Johanna

  Reply

  I’m definitely in! This is such a cool way to get fit!

  Reply

  I would love a training schedule from you! I think your journey is so inspiring and I workout and eat healthy but I never see results. I just need guidance on what to do at the gym to get into shape and I know your schedule could do that for me!

  Reply

  I’m participating! 🙂 I’m from Poland and I’m Your super fan! You are my inspiration and My Big dream is Have body like you:) absolutely LOVE your body! Greets xoxo

  Reply

  Jag är med! Tränat mycket redan men står helt still i både resultaten och motivationen, detta hade varit awesome!

  Reply

  I would like to participate and hopefully win! Thank you and have a happy new year!:)

  Reply

  Hej fina! Jag vill såå gärna vara med i tävlingen! jag tränar mycket men når aldrig riktigt mitt drömresultat, så en bra plan vore guld värt. Hoppaaaaas 🙂
  God fortsättning, kram/ J

  Reply

  Jag är med! Behöver verkligen en push i rätt riktning 🙂

  Reply

  Hey I live in America and Instagram is my favorite app and you are my favorite account on Instagram because you always inspire me to workout. Your body is my dream body and you inspire me because you didn’t always have that body you had to work up to it! And I really believe I can do it too! So I am in!

  Reply

  I’m innnn ! I don’t know how to say that in sweedish:)) but I’m in!

  Reply

  Jag är med! Vill så gärna vinna, har läst din blogg super länge och du är typ min förebild:)

  Reply

  I would be really happy if i could get the scedule, I’ve been following you for half a year now and you’re amazing inspiration. keep up ya girl
  xx from Estonia

  Reply

  l would really like to win that scedule because you are a big inspiration since last year 🙂

  Reply

  Jag är med! Skulle passa bra tills det nya året och för att hinna bli iform tills sommaren. 🙂

  Reply

  Jag är med 🙂 än är inte sommarkroppen och studentkroppen förlorad haha!

  Reply

  Åh, vilken jackpot att vinna detta! Självklart vill jag vara med och tävla!

  Reply

  Jag är jättegärna med och tävlar! Bästa julklappen! 🙂

  Reply

  Är jättegärna med och tävlar! Bästa julklappen! 🙂

  Reply

  Hey 🙂
  I really would like to have your training shedule, – I’m in!

  Reply

  You are such an inspiration to me! I’ve always enjoyed working out, but even when I do, I don’t see the results that I would like! I would love to win and do your training schedule!!

  Reply

  Jag är med! Skulle vara superkul att få ett träningsschema utav dig nu när nya året börjar. Att få det skulle ge en väldigt bra motivation och jag skulle känna mig ännu mer peppad inför träningen. Jag vill verkligen att träningen ska ge resultat och att den tid jag lägger ner på träning verkligen ska ge något. För mig är träning något som jag brinner för, skulle därför vara jättekul att få ett träningsschema som kan göra att jag lyckas med min träning ännu mer.

  Reply

  Jag är med! Skulle vara grymt kul att få ett träningsschema utav dig nu när nya året börjar och nu när man drar igång träningen på allvar. Jag skulle verkligen känna mig ännu mer motiverad till att träna om jag hade ett bra träningsschema att gå efter. Jag vill verkligen att träningen ska ge resultat och att den tid jag lägger ner på träningen verkligen ska ge något. För mig är träningen väldigt viktig och jag kan ibland tycka det är svårt att veta vilka övningar som jag egentligen bör köra, så därför vore det superkul att få ett schema av dig!

  Reply

  Låter kul! Lets do this, 2015 få börja med SkopljakPower! 🙂

  Reply

  Åh vad kul! Jag är med, hade varit kul att vinna. Måste verkligen hitta motivationen 🙂

  Reply

  Jag är absolut med och tävlar, brukar sällan göra det, men det ligger en het beachbody i vinstpotten so im definately in

  Reply

  JAG ÄR MED!! min största dröm är att få träna med min förebild, alltså att få träna med just dig! Skulle betyda så sjukt fruktansvärt mycket att få den chansen. Att få lära mig träna på rätt sätt. Och framförallt att få lära mig av dig. Min dröm skulle gå i uppfyllelse!!!
  Hoppas på tur!!

  Reply

  I’m in! Skulle vara helt underbart om jag fick ditt tränings schema 🙁 behöver verkligen börja fixa min kropp och speciellt efter det här jobbiga året!

  [email protected]
  TACK ♡
  från Libanon/Sverige

  Reply

  I’M IN!
  Would be such a great present because my motivation lacks a bit :/

  Reply

  Jag är med och beredd på att ge gärnet!

  Reply

  I would love to win this! Having trouble getting back on track with my training and diet and this would be the perfect motivation!!

  Reply

  Hello!
  I really need to win, Sandi, cus I’m dedicated to what I do, I mean fitness. Your photos and your blog inspire me, watching your Beaty and willpower motivates me to become better and better all the time. Winning your training schedule would make me go for my goal and never give up on it. So I’m in, I’m in as much as I could possibly be!

  Reply

  I’m participating 🙂 Would be so great if i would win ! 😀

  Reply

  I follow you everyday and absolutely love your posts, your transformation is so inspiring! I’m from London so i really hope you can choose me!!! 🙂 lots of love xx

  Reply

  I’m participating 🙂 it would be soo amazing if i would win to get that schedule by you ! 😀

  Reply

  jag vill väldigt gärna vara med och tävla, det skulle vara en perfekt start på mitt 2015 att få chansen att träna och hålla sig till ett schema från dig Mitt 2014 har varit ett helvete med sjukdom och viktuppgång så jag hoppas nästa år blir mitt år och fyllt av hälsosamma vanor

  Reply

  I´m In, and of course i will cross my fingers, like i have never done it before! 😉

  Reply

  I’m in 😉 It would be awesome to win a schedule by you, I have been following your journey for so long now 🙂

  Reply

  I’m in! I never thought that by the time I turn 30, I would hate my reflection in the mirror. But I just turned thirty and realised that the body that I live in now is totally foreign to me. I’ve been avoiding the fact that I’ve really gained weight in the last couple of years and now I’m overweight. I used to be in good shape. I’ve tried to get myself back to shape but everything falls apart after couple of weeks. So I really need your help. I want to be proud of my body, not ashamed of it.

  Reply

  I’am so in! You’re such an inspiration to me and it would be a dream come true to get a training schedule by you.
  Xoxo from Iceland

  Reply

  Jeg er med!:D hadde vært gøy å vinne, trenger det virkelig etter julen!!

  Reply

  I’m in !! I’ve been following you for a long time now (from Argentina). Your transformation is truly inspiring so I hope I can do something like that too! [email protected] is my email adress ! Xoxo Luz

  Reply

  Hello,
  I’m French and i’m follow you since a while. I really love you, you’re truly a great inspiration for me. Receive a help from you is maybe, the best gift i can receive to this end of year me that wants to take me in hand from 5 January.

  I hope I will win, even if it is not. You will always remain the blog I visit every day to see if there’s a new article.

  Kiss from France x

  Reply

  jag är gärna med och tävlar, hade vart perfekt att få ett träningsschema då jag älskar att träna men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga för att uppnå det jag vill. Med ett träningsschema kan det få mig att uppnå dit jag vill 🙂

  Reply

  Hej Sendi!
  Jag skulle gärna vilja vara med i utlottningen. #timetoownit
  Mvh
  Erika

  Reply

  Hejsan Skopljak, jag är med!
  Jag skulle vilja få fettprocentet ned.
  I somras sku ja villa stolt ligga på sand, nyårshälsningar från grannlandet Finland!
  -Ellen ([email protected])

  Reply

  Vem vill missa en sån här chans?? Självklart vill jag vara med och tävla! Kan inte tänka mig någon bättre än just dig till att få igång motivationen igen!

  Reply

  Åh vilken fin klapp! Jag vill också vara med och tävla 🙂

  Reply

  This is cool! I am in:) Do i have to be some specific age?

  Reply

  Åh, jag är verkligen med och tävlar om detta! 😀

  Reply

  Jag är med! Hade varit väldigt kul och en extra motivation att ta sig till gymmet!

  Reply

  Hej! Skulle vara GRYMT att vinna detta, du är en superstor motivation! Puss!

  Reply

  Jag är med! Vill verkligen komma i form Gud vad kul de hade varit! 🙂

  Reply

  I am in! I have the last few years gained fifteen kilos, and I have tried to do something about it, but I have no experience in training. So I would have loved to get a push from you. I’ve seen your results and I am inspired!

  Reply

  Hej, er med! Ako bi osvojila bilo bi super. Ja treniram ali nikako da dobijem resultate, pa mi treba pomoc..

  Reply

  Jeg er med! Vil super gerne vinde. Jeg vil gerne tabe 6-7 kg og få min selvtillid tilbage. Du er en kæmpe inspiration og jeg håber, at du vælger mig.

  Mvh Cecilie (Danmark)

  Reply

  Jag har alltid tränar mycket, men blev rött allvarligt sjuk, detta ledde till att jag var tvungen att ta en paus i ett halvår utan någon slags träning what so ever. Detta gav gjorde mitt psyke galet, jag fick en hel del ätstörningar osv. Idag e det mycket bättre och försöker verkligen att fp bort tankarna, men e riktigt jobbigt.

  Jag har aldrig varit nöjd med min kropp, sp nör jag fick börja träna igen så tok tränade jag vilket ledde till att jag blev ännu sjukare igen.

  Det hela har varit som ett litet ond kretslopp. Nu e det relativt bra, jag tränar mycket och äter nyttigt men ser ingen skillnad i min kropp.

  Sp jag skulle vilja vinna för att
  1. Fo ett träningsschema dör jag vet att jag tränar rött.
  2. Dör jag kan uppnå mina mål.

  Det vore jättekul om jag vann!
  Puss

  Reply

  I would love to win a food schedule from you! You are a big inspiration for me! 🙂 with your food tips and work outs i have managed to lose 10kg this year, but now my i have quite lost my motivation 🙁 therefore it would be great win my own food schedule! 🙂

  Reply

  I am paticipating as well 🙂 would love to win a schedule by someone who earned it all herself and fought the same fight with getting fit!

  Reply

  Hejhåå! Sjukt kul, jag är absolut med och tävlar! Nu är det bara att hoppas på det bästa!

  Reply

  I am participating 🙂

  Btw thanks for a cool blog and insta profile, although I really wish you would post more in english om your blog. It makes it easier to understand for a Danish girl 😉

  Reply

  Jag är på! Inspiration till träning under årets värsta månader vore ett stort plus.

  Reply

  Åh!!! Bästa tävlingen, självklart är jag med! 🙂

  Reply

  Åh!! Fyller år idag så hade varit den perfekta födelsedagspresenten! Är med och tävlar, självklart 🙂

  Reply

  Jag är med och tävla. Skulle verkligen behöva ett träningsshema inför de nya året:)

  Reply

  Råkade skriva fel i min förra kommentar och det störde mig, det ska självklart stå “jag är absolut med”

  Reply

  I follow you now over a year and you are a great inspiration! I would love to win your training shedule to get my form back which I lost during my disease the last half year. Greetings from Switzerland!

  Reply

  Jag är med!
  Skulle verkligen vara otroligt kul att få testa att följa ett träningsschema 100%! 🙂

  Reply

  Jeg er med!!! Hadde vært sååå deilig å fått en oversikt over morgendagens økt!!

  Reply

  Jag är med och tävlar! Skulle vara fantastiskt att få ny träningsmotivation!

  Reply

  Hiya I’d LOVE to participate!!!!
  Just wondering if your training schedule would work on an adian body as well as it did for you though!?
  PICK MEEEEEEE ❤️❤️❤️❤️❤️
  Email: [email protected]

  Reply

  Hiya I’d LOVE to participate!!!!!!
  Just wondering if your training schedule would work as well as it did for you for an Asian body though…?!
  But pick MEEEEEEEE anyway❤️❤️❤️❤️❤️
  Email: [email protected]

  Reply

  Åh jag är självklart med! Skulle va sååå kul att få sig ett schema till det nya året! Kram

  Reply

  Jag är självklart med i denna utlottning! 🙂 Vore helt perfekt nu som en kick start på nya året! :*

  Reply

  Hello! I have always been keen on doing sports, but I have let that part of myself run away. I need motivation and you would build it so up! I have gain 5kg in couple months and now I need to do somethong about that! Love your blog 🙂

  Reply

  Jag är med!! Skulle vara den absolut bästa julklappen att få vinna och jag behöver verkligen hjälp! 🙂

  Reply

  Jag är med!
  Det skulle verkligen underlätta och hjälpa mig att köra lite extra, kämpa ännu mer och lära mig mer!

  Reply

  Hejj!! I really reallyyy need your help to get fit and reach my goals! I have been so inspaired by you but i cant get fit by my self so i need so much help and suport! Im totaly in! If im lucky enough to win this competition i will be so glad and honourd! Thanks you for advance❤

  Reply

  Jag är med!:) Brinner verkligen för träningen, skulle varit jätte glad om jag fick lite struktur i min träning!

  Reply

  Hej! Jag är gärna med! Jag försöker verkligen hitta scheman som passar mig bäst och jag skulle bli jätte jätte glad om jag vann.

  Reply

  I’m participating. This would be such an honor and perfect present, because i am full of motivation and power but i don t know how to get started and what to do and i am such a big your supporter! My e-mail: [email protected]

  Reply

  Underbar tävling! Håller tummarna för att jag är en av de utvalda!

  Reply

  Jag är väldigt gärna med o tävlar om ett tränings schema! Behövs nu när jag kommit igång med min träning 🙂
  Håller tummarna :)!

  Reply

  I’m in! I want to get in shape and be more healthy!

  Reply

  Hey Sendi, count me in! 🙂
  Btw love your blog and instagram, you’re such an inspiring woman.

  Reply

  Jag är jättegärna med och tävlar!
  Har lite kilon att bli av med efter tvillinggraviditeten. Skulle behöva pushas av någon!!

  Reply

  Dear Sendi,
  I would love to have a trainingschedule by you and I would feel very honoured!
  I hope you choose me.

  Lots of love, Mayada
  E-mail; [email protected]
  -Holland

  Reply

  Dear Sendi,
  I would love to have a trainingschedule by you and I would feel very honoured!
  I hope you choose me.
  Lots of love, Mayada

  E-mail- [email protected]
  From Holland

  Reply

  Är helt klart med, vilken grym tävling! Och grattis till rekordet 🙂

  Reply

  Din blogg är väldigt inspirerande och det vore underbart om jag fick vinna ett träningsschema, då skulle jag komma igång med träningen till max och få fram drömkroppen!

  Reply

  Jag är med! Har följt dig sen din start och har många gånger försökt köra samma övningar som dig. Även mat schema. Så hade blivit super glad och tacksam 🙂

  Reply

  would love to work out with a schedule made by you! Love from Germany

  Reply

  I would love to win the training schedule, so that i can get fit and strong for my wedding next Year.

  Reply

  Åh herregud vad gärna jag skulle vinna den här tävlingen, du anar inte!
  Du är en fin förebild för bpde yngre och äldre så det hade varit så roligt att få din hjälp. Tack för all inspiration☆
  Jag är såååå med och tävlar =-)
  [email protected]

  Reply

  Dear Sendi ,
  You are such a Big Inspiration not only for me . You are a Inspiration for lots of girls who has given up . You teached me to work for my aims , YOU have to work for it . I would love to have a trainingschedule with You . I Hope you Choose me .
  Your lovely Ayca

  Reply

  Hej, jag vet att jag är sen. Men jag vill vara med. Vill så hemskt vara med, jag har ingen slående berättelse om varför jag vill vinna. Jag vill bara vinna för jag behöver verkligen hjälp med detta. Jag älskar att träna men är så dålig på de. Är så obekväm på gymmet för vet inte vilka övningar jag ska göra, oroar mig om att se dum ut och sånna dumma saker. Vill vinna och vill veta vad jag håller på med när jag tränar. De är allt. Tack❤️

  Reply

  Hey. Can you please tell us who won the trainingsschedules?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här