Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:48 | December 29, 2014

SNEAKPEAK

_MG_7854

Nu är jag hemma igen efter att ha varit och spraytanat mig hos Senada. Jag har testat en ny färg som hon fått in och jag tycker verkligen om den, jättefin gyllenbrun färg, älskart! Idag ska jag bara ta det lugnt och packa inför Stockholm imorgon. Ska bli skönt att åka dit igen och dessutom få träffa honom, ett tag sedan nu. Jag älskar min nyårsklänning och ska försöka ta bra bilder så jag kan visa er! Här har ni en liten sneakpeak i alla fall. Någon mer som ska fira in det nya året i huvudstaden? 

Now I’m home after having been at Senadas place and got a spraytan. I have tested a new color which she received and I really like it, a nice golden brown color, love it! Today I’ll just take it easy and pack for Stockholm tomorrow. Will be nice to go there again and see him. I love my New Year’s dress and will try to take good pictures so I can show you! Here you have a small sneakpeak anyway. Someone else who is celebrating the new year in Stockholm?


8 kommentarer8 kommentarer om “SNEAKPEAK”

    vad snygga! vad ska du göra på nyår? 🙂

    Reply

    Tack Isa! Vi vet inte ännu om jag ska vara ärligt. Det blir i alla fall middag på GRILL först 😀 själv?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här