Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:00 | January 16, 2015

KICKBACKS

_MG_8290

_MG_8259

Top: HERE – Tights: HERE – Shoes: HERE 

Kickbacks on leg extension machine or on the lying curl, doesn’t matter. I start by adjusting the machine and select the weight. What I think of when I do this exercise is that I start all the way down and kicks all the way up and I span the butt extra hard when I’m at the top. I rather do with a heavier weight and less reps. I do the exercise quite slow since that’s when it burnes the most. My starting level is now at 20 with 10 reps and 3 sets on each leg. 3 weeks with this exercise is waiting, remains to see the progress! HERE you have a detailed video.

Kick backs på leg extension maskinen eller på lying curl, spelar ingen roll vilken. Jag börjar med att justera maskinen och väljer därmed vikt. Det jag tänker på när jag utför övningen är att jag börjar långt ner och sparkar ända upp samtidigt som jag spänner till rumpan extra hårt när jag är längst uppe. Jag kör hellre med tyngre vikt och mindre reps. Jag utför övningen lagom sakta, det är då det bränns som mest. Min start nivå ligger just nu på 20 med 10 reps och 3 set på varje ben. 3 veckor med denna övning väntar, återstår att se framstegen! HÄR har ni en utförlig video.


8 kommentarer8 kommentarer om “KICKBACKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I always do the kickbacks on the cable,they also burn like crazy after 2 sets 🙂 but yours look pretty effective as well.

  http://fashionbarbecue.com/

  Reply
 • Yes, I know, have also tested! But I think it is easier with the machine, but it burns the same 😉 Thanks Sammie! 🙂

  Reply
 • Tek sam nova na blogu, i prvi utisci su sjajni. Odmah moram postaviti pitanje jer me to vec odavno zanima i muci a nikako da dodjem do odgovora. Da li je moguce skinuti vjezbanjem masne naslage na butinama sa strana? Inace dobro izgledam, nemam viska kg i to me uzasno nervira. Hvala ti unaprijed na odgovoru, sjajna si!

  Reply
 • Drago mig je 🙂 Nemoguce je da na odredjnom mjestu skines masnocu. Ako smrsavis onda u glavnom svugdje smrsavis. Jedino da to uradis pa da treniras. Prvo radi na tome da smrsas, kad to postignes onda mozes da gradis misice koje zelis na odredjenim djelova tijela. <3

  Reply
 • Hej Sendi får ganska mycket inspo av dih och läser din blogg vardagligt och tycker både du och din blogg är grymliga! När man är modell så behöver man måtten 90-60-90 vad har du för mått eftersom du gör ju modellandet också?Tacksam för svar vill själv bli “Modell”.

  Reply
 • Bravo Mostarko!!!

  samo naprijed ,
  mora to biti extra cim je mostarka 😉

  pozz

  Reply
 • hej Sendi!
  Tycker om att du mixar träning, mode och glimtar ur ditt liv. Framförallt tack för all träningspepp! Du har inte lust att lägga upp magövningarna i ditt träningsprogram. Gärna med video 🙂

  Reply
 • Hej Vanessa! Vad kul att höra 😀 Jo det ska jag försöka jobba på!

  Reply