Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:42 | January 25, 2015

GOKART

3eb3c33192a9dad49951656e812e8a5b_980x0_c_85_s_v4 OLYMPUS DIGITAL CAMERA


So, this is what we did last Thursday! We started the evening with go cart and wow it really was a hundred years ago since the last time for me. So damn fun! Will definitely be repeated 😉 After the go cart me and my girls had a table at “Fondueboden”. I had never eaten fondue before, so it was really an experience. The concept is that you cook your own food. You get a pot where you boil what you want, in our case a bit of everything, really tasty. Then it was obviously time for dessert and you can’t say no to that. We ordered Toblerone fondue which in other words mean melted Toblerone which was served with marshmallows, meringues, seasonal fruits and vanilla ice cream, I died. YES, I think you understand how full and satisfied we were after? Cozy day that ended at Annie’s place <3


Så, detta är vad vi gjorde i torsdags! Vi började kvällen med att åka gokart och shit det var verkligen hundra år sen jag gjorde det. Jag har aldrig åkt i Sverige utan bara i min hemstad Mostar. Så jäkla kul! Kommer definitivt göras om 😉 Efter gokarten så hade jag och mina tjejer bokat bord på Fondueboden. Jag hade aldrig ätit fondue tidigare så det var verkligen en upplevelse. Det går nämligen ut på att man i princip lagar sin egen mat. Ma får en gryta där man sedan kokar det man är sugen på, i vårt fall lite av allting, riktigt gott. Sen var det såklart dags för efterrätten som man inte tackar nej till. Vi beställde Toblerone fondue som med andra ord innebar smält Toblerone som serverades med marshmallows, maränger, säsongens frukter och vaniljglass, I died. JA, tror ni förstår hur mätta och belåtna vi var efteråt? Mysig dag som avslutades med mys hemma hos Annie <3 


3 kommentarer3 kommentarer om “GOKART”

    Hej och tack för en bra blogg! Jag undrar vart i Mostar man kan åka gokart? Ska snart besöka staden och jag vill så gärna åka haha.
    Skulle vara tacksam för svar!

    Reply

    Hej! Jag är glad att du gillar den 🙂 <3 Oh gud det var många år sedan, men google karting mostar bara så hittar du säkert. Annars är det bara att fråga någon där nere 🙂 Ha så kul!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här