Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:11 | January 28, 2015

PROTEIN WORLD

_MG_8891

_MG_8885

Hoodie: HERE

Lately I have started to use supplements from the brand Protein World. I get a lot of questions about supplements daily so I thought that it’s time to introduce Protein World for you.  Those of you who know me know that I have been very on and off with especially with protein but now I feel that I found the right brand. Something I haven’t stopped using since I started training is in all cases the fat burning tablets, everything else has been up and down for me. For about two years I have tried various supplements and the ones from the Protein World I like best. I’ll arrange a
post with all the supplements that I use so you get a deeper look into that, might be interesting or?


På senare tid har jag börjat använda kosttillskott från märket Protein World. Jag får många frågor om kosttillskott dagligen så jag tyckte att det var dags att presentera Protein World för er. Ni som känner mig vet att jag har varit mycket till och från med speciellt protein men känner nu att jag hittat hem. Någonting jag inte slutat använda ända sen jag börjat träna är i alla fall fettförbrännings tabletter, allt annat har som sagt varit upp och ner. Under ca 2 års tid har jag testat olika kosttillskott och de från Proteinworld gillar jag bäst. Jag ska ordna ett inlägg med samtliga kosstillskott som jag använder så att ni får en djupare inblick i det också, kan kanske vara intressant eller? 


22 kommentarer22 kommentarer om “PROTEIN WORLD”

  Hej!
  Vad är det för fettförbränningstabletter du använder?
  Jag la på mig några kilo i USA 2013 och har sedan dess inte kunnat gå ner dessa. Trots att jag tränar.
  Har du några tips?

  Reply

  Hade varit super bra!
  Jag undrar om du skulle rekommendera någon protein som gör att du bygger muskler samt går upp i vikt eftersom jag har svårt med att gå upp i vikt men vill jätte gärna fortsätta träna:/

  Reply

  Det skulle vara jätte intressant så man vet vad det gör för nytta och hur man ska ta det och hur ofta, så det ska bli kul att få läsa om 🙂

  Reply

  Yup it would be very interesting and useful since I get lost with all these types of prots and brands, their benefits, how to use them.. I even read they could make you bigger if misused.. so as I trust you I would like to have your opinion, especially about their “weight loss” collection if possible; to know whether it really works because like you I am not very into supplements. Got the impression to cheat and to feed my body with bad things haha but I would like to start with proteins so your advice are much needed!! 🙂

  Reply

  I understand you, trust me I have been in that situation too. I will come back with the answers <3 hugs!

  Reply

  Det skulle vara jättekul att läsa! Vill gärna se din syn på kosttilskott och kanske någon utvärdering på det du testat, varför det funkade eller inte osv. Väldigt intressant. 🙂

  Reply

  Ja absolut, precis så jag har tänkt! Perfekt, då återkommer jag :)! Kram

  Reply

  Varför det för fettförbränningstabletter du använder?

  Reply

  Hej!! Efter att du rekommenderat Olympus E-pl7 så köpte även jag den, men mina bilder blir inte hälften så bra som dina. Är dessa bilder i detta inlägg tagna med din olympus? kör du på auto eller har du någon inställning på?

  SNÄLLA svara jag ber dig <3!

  Och tack för en övrigt bra blogg
  Kramar

  Reply

  Hej! Okej, kul 🙂 Jag kör på auto och ändrar bara vitbalansen (y) Kan försöka visa i ett inlägg! Nej dessa bilder är tagna med canon 6d.

  Kram på dig <3

  Reply

  Hade varit jättebra då jag är väldigt vilsen i kosttillskottsvärlden!

  Reply

  Hejsan!
  Jag undrar om proteinet har hjälpt dig? Vart beställde du den? Finns den i Sverige eller? Vad kosta frakten?

  Reply

  Hi sendi. I have some question about protein. Im 23 and I workout five Times a week..I want starting take protein. But : how many Times i have to take protein during the week ? Post or pre workout? Ad a dinner or launch or as a snack? Are the good for the body? Wich are the different between the slender blend and oats anc whey from protein world?
  Karol

  Reply

  Hej,
  tack för en bra blogg. Jag undrar hur det funkar med frakten av Protein worlds protein pulver är det dyr frakt till Sverige? och hur är det med tull avgiften eftersom förpackningen ser rätt så stor ut?
  Tack! 🙂
  / Anna

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här