Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:55 | January 31, 2015

GIRLS NIGHT OUT

OMP_1990


Hi darlings! Sorry for no-update today but it was a long day yesterday and we woke up early today to shoot a new banner for me. I feel that I’m tired of the one I have now and needs a little updating here on the blog. Waiting for Tasch to do some food and tonight we’re going ut! I’m exited, feels like a thousand years ago I was out last time haha. Bubblic Bar and then Sutton, cheers on that 🙂

Hej darlings! Förlåt för utebliven uppdatering idag men det blev en lång dag igår och vaknade tidigt idag för att fota till en ny banner. Jag känner att jag är trött på den jag har nu och behöver lite uppdatering här på bloggen. Väntar på att Tasch ska göra mat och ikväll är det utgång som gäller! Jag är SÅ taggad, känns som tusen år sedan jag var ute sist haha. Bubblic Bar och därefter Sutton, skål på det 🙂  


3 kommentarer3 kommentarer om “GIRLS NIGHT OUT”

    hej sendi:) jag tycker ni har gjette vacker krop, har ni noe mageøvelsar?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här