Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:01 | February 2, 2015

TRY SOMETHING NEW INSTED OF GIVING UP

IMG_9863

Something that makes me reduce my motivation is when lose focus on my training and diet. When I have days without good routines and constantly have to “start over” again. Sometimes I like that feeling, but after a while you get tired. Something that has helped me a lot the past is to vary in my training. To try something new, maybe something you have never done before. So, now the past few weeks I have included balance training into my schedule. I have always had a bad balance and therefore I see it as a new challenge. I don’t only focus on the balance, I’m trying to do exercises that balance training is included. You aren’t always on top, you will meet reverses that reduces the motivation but try to find a new challenge instead of giving up. How else will you find out the training you are interested in if you don’t try? Try, try & try until you find your thing, when that happens you will realize how much more fun it is to train and it doesn’t become a burden, more like something you just want to do everyday! Think about that 🙂 Love to you <3


Någonting som får mig att tappa motivation är när jag slarvar med träningen och kosten. När det går dagar utan bra rutiner och man hela tiden måste “börja om”. Ibland gillar jag självklart den känslan, men efter ett tag så tröttnar man. Något som däremot har hjälpt mig mycket det senaste är att variera i träningen. Att testa något nytt, något som man aldrig gjort tidigare. Så, nu har jag sedan några veckor tillbaka inkluderat balansträning i mitt schema. Jag har alltid haft dålig balans och därför ser jag det som en ny utmaning. Jag fokuserar inte enbart på balansen utan försöker göra övningar där balansträning ingår. Man är inte alltid på topp, man stöter på motgångar som minskar motivationen men försök att hitta en ny utmaning istället för att ge upp. Hur ska man annars hitta grenar man är intresserad av om man inte testar? Testa, testa och testa tills du hittar din grej, och när det händer kommer du inse hur mycket roligare det är att träna och det kommer inte kännas som ett måste, mer som en grej du tycker om och vill göra varje dag! Tänk på det 🙂 Kärlek till er <3


6 kommentarer6 kommentarer om “TRY SOMETHING NEW INSTED OF GIVING UP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • That’s so true. I also think that it’s very important to spice up the work out routine every now and when otherwise it gets really boring. And new exercises also make your muscles work differently.so that’s another plus 🙂

  http://fashionbarbecue.com/

  Reply
 • Jag beundrar din träning och framför allt din kropp och utseende, så snygg!!

  Reply
 • Hej,

  vart har du köpt dina handskar? 🙂

  Reply
 • Hej! Mina är från sportamore 🙂

  Reply
 • Hallå! Var är din sportbh ifrån?

  Reply
 • hej, ljepotice:)
  samo sam ti htjela rec da si mi veelika inspiracija, kad vidim tebe odmah pozelim bit ko ti haha. trudim se, trudim, bila sam mrsavica, prvo sam morala poradit na debljanju, u teretani sam vec godinu dana, a sad je doslo vrijeme da mi trbuh bude ljepsi nego ikad haha. prosla sam tvoj blog, nasla super vjezbe za trbuh i nadam se da cu do ljeta bit barem upola utegnuta i savrsenog trbuha ko ti. hvala ti sto postojis, sto dijelis svoje vjezbe s nama, oprosti na smetnji i hvala jos jednom:*

  Reply