Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:00 | February 3, 2015

ASK ME

ppp-2 LLL wsde-2

.
Was looking through the previous question time and I saw that I already had answered a lot of questions through the comments so I thought to myself that I could do this one more time! And this time, I have thought that I will respond to you in a video so I hope you like it! And yes, I remember that I promised you last time that the next video will be in English. Definitely a challenge for me to do a video but also to talk English. The personal questions to me are the ones I will answer in the video, and the other ones will I answers in the comments. So now you can hit me with your questions! Hugs <3

.

Kollade igenom den förgående frågestunden och tyckte att jag hade svarat på en massa frågor redan via kommentarer så därför tänkte jag att jag kör en omgång till! Och denna gången har jag tänkt mig att svara er i en video så jag hoppas ni gillar det! Och ja, jag minns att jag lovade er sist att nästa video som kommer lär bli på engelska. Absolut en utmaning för mig, dels för själva videon men även för engelska. De personliga frågor riktade till mig är de jag kommer svara på i videon, den andra kommer ni få svar på i kommentarsfältet. Så nu får ni bomba mig med frågor! Kramis <3


111 kommentarer111 kommentarer om “ASK ME”

  Hej!
  Jag är relativt smal, är 170 cm lång och väger cirka 55 kg men känner att min kropp är degig och mage uppsvullen och min rumpa dallrig. Vill komma igång med träningen igen och jag tänkte träna 3-4 ggr i veckan kombinerat med snabba promenader ute. Är det bäst att satsa på styrketräning eller kondition? Om jag vill bygga en snygg kropp men ändå gå ner i fettprocent. Tror du jag hinner komma en bit till sommaren?
  Med vänlig hälsning,
  Mia

  Reply

  Hej Mia! 3-4 gånger i veckan tror jag räcker absolut om du tränar hårt de gångerna du är på gymmet och om du sköter kosten. Ja självklart gör du det, 100 % 🙂 Jag skulle rekommendera dig att fokusera på båda två i kombination. Crosstrainer, lite motstånd och hög hastighet under en längre period (minst 30 min). Därefter styrketräning med fokus på två muskelgrupper. Du skulle kunna använda mitt schema som jag använde när jag gick ner i vikt, den hittar du lite längre bak i träning kategorin. Detta fixar du 🙂 Lycka till!

  Reply

  Tack för ditt svar och tack för en grym och inspirerande blogg!!
  //
  Mia

  Reply

  Inget att tacka för, jag är glad att du läser den <3!

  Reply

  Hello Sendi
  So cool, thank you for the Q/A-post. =) I always ask myself how you could fit everything what you are doing in 24 hours?! =) haha I study as well and there is a lot to do. So there is time left for my bf and some sport (but not as much as I want to do). So what’s your secret?;) You study as well and you are doing so much! AND how can you afford all these things you are doing?! =) Thank you and keep going! xoxo

  Reply

  Hi Lisa,
  I’m glad you like it 🙂 Actually I haven’t studied since before summer last year. I have taken 1 year break so I will be back after summer this year. Hmm, try planing your days maybe 🙂 No idea, I also find it hard to do everything when I’m studying. I can afford since this is my 100% jobb and I get paid for it. Thank you girl 🙂 xx

  Reply

  När du tog tartarus tabletterna hur och när tog du dom? Jag har köpt hem såna och väntar nu rätt tillfälle på att börja käka dom, har haft lite svårt att ta mig iväg så jag jobbar 30min från mitt gym till ca 17.30, (skolan). Så inväntar lovet så jag får en start iaf. Men ah hur och när du käkade dom och hur tyckte du dom fungerade?
  Sen undrar jag fall du har testat sånt detoxte och vart ifrån sen hur det fungerar?

  Reply

  Jag tog 1 tablett 30 minuter innan jag skulle träna. Det resulterade ofta i 1 tablett per dag även om jag kanske tränade två gånger. Tänk på att dem har olika inverkan på alla kroppen, just för att vi är olika. Du kan bli lite darrig i händerna, jag blev det med efter 4-5 gånger försvann det. Du kan äta dem i kombination med kondition speciellt.

  Yess det har jag, fungerar som vilken detox som helt om man äter som man skall. Lycka till!

  Reply

  Ååh tack för svar!
  Vart köpte du din detox ifrån? Finns ju typ 20 olika sidor visst dom säljer imprecip samma produkt men ah! Hihi

  Reply

  Har du några tips på hur man går till vägs för att få en slimmare kropp, typ att magrutor framhävs? Du är grym!!

  Reply

  Hej Sarah, det beror på vilken utgångspunkt du har. För att magrutorna ska framhävas så måste du minska fettet på magen. Tack snälla! <3

  Reply

  Hur känner du Selma Hrvat?

  Reply

  Hon var tillsammans med en barndomsvän till mig och på sätt har jag för mig att vi lärt känna varandra. Jag har dåligt minne!

  Reply

  Hello goddess! I wonder what was your motivation to exercise. What made you to decide transforming from normal to stunning?? and plus are you making a living via this blog business?? You are gorgeous and you and your boyfriend are best couple ever!

  Reply

  Hey Sendi! I’m flad you are doing this Q-A time because there’s this question I want to ask you about fitness. I see you design your own workout routines and I wanted to know how do you choose the weight you use for each exercise. I want to start lifting but I’m not sure what weight to use, whether I should be making a lot of effort or not.. Hope you can help me! Thanks a lot!

  Reply

  Hey Luz, perfect! First of all, I try different exercises a while and then I observe whats working on my body and then I choose the ones I think are good for me. About the weight, I try different ones and the one I can take where also the technique is good, that is the one I start from. And then every new gym session I try to increase a bit. But you always have to have the technique 100%. Thank you <3

  Reply

  How often a week did you go to the gym to get a body like this you have at the moment? How man repetitions do you do on one exercise?
  And at least what is your Job? 🙂

  Reply

  Hi Emily, 5 times a week 🙂 It’s different but I often do 20 reps and 3 set. My social medias are my job 🙂

  Reply

  Hej!

  Ja ska ta studenten i sommar och har för stora drömmar samt som jag bor i en liten stad. Jag har tänkt att plugga till socionom, om jag ens kommer in med tanke på hur mycket lärarna har sänkt mig. Jag har en stor passion för dans.

  Saken är att du har på något sätt lyckats kombinera allt du tycker om till en livsstil. Min fråga är, hur började du? Hur ska man gå tillväga? Det pågår så mycket i min hjärna att jag inte ens vet någonting längre.
  Nu bliggar du, har eget företag, igenkänd på instagram osv. Jag har dock andra intressen, men hur ska jag göra? Vad är ditt tips?

  Reply

  Hej Erna,
  Vad kul! Det är klart du gör, om det verkligen är någonting du vill så ska du ge allt.
  Jag är några år äldre än dig och när jag var i sin sits så fokuserade jag endast på skolan. Efter något år när jag kommit in på lärarutbildningen och hittade tillbaka till träningen igen så blev det ett tuffare schema. Sen började jag bloggs och nu så har jag tagit 1 år ledigt ifrån skolan. Så det är lite berg och dalbana och man måste prioritera. Försök att göra lite av allting, och det du tycker är viktigaste ska du satsa mest på. Dansar du någonstans? Om inte så kan det vara ett sätt att börja träna 1-2 gånger i veckan. KRAM <3

  Reply

  Hi girl!

  First, I want to tell you that you are amazing!Now I want to ask you a few questions.. How often a week did you go to the gym to get a body like this you have at the moment? How man repetitions do you do on one exercise?How long has lasted your process of losing weight?I’m living in a small town,so my conditions for hard exercising is very bad.I want to lose 5-7kg till summer so I want to know if you have some exercise for home working out,maybe running tips or something like that.

  Thank you so much! <3

  Reply

  Hiiii 🙂
  I wanna ask how did you or do you get motivated in eating clean? I really love sweets and pizza (:D) and it is really hard to stay away from it specially when I am out with my friends and everybody eats some fastfood or something unhealthy. I really love working out and I feel bad that there are no results just because I cannot keep myself in eating healthy.

  Reply

  Hi Denise! Trust me, I feel you! I mean, who don’t like pizza and sweets?!
  The thing is, I have one cheat day and for me, it’s enough. I don’t think its hard to eat clean, you just have to know what to eat. The results of clean eating, is a big motivation for me. I understand you but try to eat clean the other days so that you can have your cheat day when you’re are out with your friends (y)

  Reply

  Hej! Jag skulle vilja veta vilket ditt absolut främsta tips till hålla motivationen uppe är? 🙂

  Reply

  Hej! Det är nog att träna och i samband med det göra jämförelser på sin kropp. Då syftar jag inte enbart i spegeln för det syns inte alltid utan kanske mäta omkrets runt olika kroppsdelar, träna i 2-3 veckor och därefter jämföra. När man ser att saker börjar hända, det är då min största motivation skapas!

  Reply

  Vad skulle du rekommendera för slags proteinpulver om man ska ta det fast samtidigt gå ner i vikt? Eller skulle du tro att det inte behövs alls om man bara tränar ca 3ggr/vecka ? 🙂 Tror du att de tabletter du tog när du skulle gå ner i vikt faktiskt gav effekt eller var det mest bara dina förändrade vanor? Vet inte om det är värt för mig att testa på allt sånt här med tabletter och pulver!

  Reply

  Tja! Jag hade nog skippat proteinet alls ett tag. Men annars kör på ett protein som inte innehåller så mycket kolhydrater och kalorier. Jag kör på “The slender blend” från Proteinworld. Jag älskar fettförbrännings tabletter och tar det än idag, så jag tror att det ger effekt. Men såklart, alla behöver inte det. Vill du gå ner väldigt mycket så kan du alltid testa, annars behöver du nog inte 🙂

  Reply

  Hej!
  Vad är det för gropar du har i pannan? Jag har också gropar men inte lika synliga som dina.

  Reply

  Hej Ana! Det är ärr som jag fått från vattenkoppar när jag var yngre :/

  Reply

  Hej! Jag är nöjd med min kropp generellt men vill verkligen tona mina ben och rumpa mer. Kör massa styrketräning samt kondition men känner att jag behöver någon Slags boost. Skulle du rekomendera Tartarus och fick du resultat tack vare den?

  Reply

  Hej Emelie 🙂 Det låter bra, försöka att höja styrkan successivt och kanske inte jätte mycket kondition. Jag älskar tartarus och jag tycker absolut att de ger resultat, men de är lite starka kan jag tycka om du inte kört på någonting alls tidigare. Du kanske ska testa de från Fitnessguru?

  Reply

  Vad läste du på gymnasiet? Vad läser du till nu?

  Reply

  Hej! Jag läste faktiskt handel och administration, ville ett tag bli flygvärdinna. Nu läser jag till grundskolelärare i åk 4-6. Men har för tillfället tagit en paus 🙂

  Reply

  Hi Sendi!!!
  Im so happy that u dis this ask me-post:)) I would like to ask u about Kristian:) Where and when did you met? How often do u see each other and please tell us some funny fact about you two♥ I love you as a couple!!♥ U’re both so inspirational people♥
  Kisses, G

  Reply

  Hiii! We met on a balkan party sep 2013. We try to see each other every two weeks. Thank you dear <3 kisses

  Reply

  Hi!
  I was wondering how strict you are regarding your diet. Do you for example still go out for drinks on a friday or saturday night or have you chosen to not do that anymore?
  You are such an inspiration!
  Emily

  Reply

  Hello 🙂

  To be honest, I’m not into alcohol at all and have never been. I only drink if it’s something special going on. But, I’m a chocolate freak so I guest its even there haha. It depends on the season. On the winter I’m not that strict and have like 2-3 cheat days. But now before summer I try to only have 1. Thank you so much, it’s makes me happy to hear that <3

  Reply

  Hi Sendi❤

  I’ve been following u’re workout schedule and I was wondering what could I do instead of cross trainer so I don’t always start the same?

  How did u and K met?

  Who are your favourite people?

  What is your favourite food?

  What is your favourite exercise?

  What fat burnning pills do u take?

  Love u so much, and love your blog! You are such a beauty! ❤❤❤❤ kisses

  Reply

  Hii Zala!

  You can run or powerwalk on the treadmill instead of the crosstrainer. The question about K will I answer later 😉
  My fav food, definitely the food from Bosnia! Fav exercise at the moment is squats. The ones from protein world. So much love to your girl <3 <3 <3

  Reply

  Hey Sendi,
  I was wondering what exact supplements like protein and fatburning pills you’re using.
  How long have you been taking them? How often? And do you feel a noticable difference from when you’re not using them?
  Loads of questions I know! 🙂
  Nice blog btw! Really motivating! 🙂

  Reply

  Hi! Check out my latest blogpost and you can read about the pills 🙂 Thank you! Hugs <3

  Reply

  Hej Sendi!

  Du har inte definierat dig som muslim i bloggen men du har nämnt att du är bosnier, så jag antar att du är muslim. Dock har jag för mig att din mamma inte har ett typiskt bosniskt (muslimskt) namn vilket får mig att tro att hon är av annan nationalitet. Är hon det? Om ja, vilken religion anses du höra till? Jag undrar också hur din familj hanterar ditt förhållande med Kristian med tanke på att han är av annan nationalitet? Då tänker jag främst på att vi från Balkan kan ha svårt för att acceptera serber, kroater osv.

  Det hade varit jätteintressant om du tar upp detta för att du talar inte mycket om det i bloggen.

  Ha det bra! 🙂

  Reply

  Hej Mina,
  Jag är inte religiös av mig, och inte min familj heller. Min pappa är muslim och min mamma är katolik. Jag tror även på Gud. De har inga som helst problem med mitt och Kristians förhållande. Han passar jättebra in i min familj 🙂 Kram på dig!

  Reply

  Hej!
  Jag undrar vad du använder för fettförbränningstabletter och hur bra de hjälper, samt var man kan köpa dessa. Mycket motiverande blogg! 🙂

  Reply

  Heej!
  Jag undrar om det är möjligt att jag går ner typ 30 kg innan sommaren om jag tränar typ 5 ggr i veckan och äter nyttigt, i så fall har du några tips om de? Btw älskar dig och din blogg! 🙂

  Reply

  Hej! Det är ca 6 månader till sommaren och om du tränar hårt 5 gånger i veckan med en strikt diet tror jag absolut att du kan gå ner 30kg. Du kan testa att börja använda det schemat jag använde när jag gick ner i vikt! Finns längre bak i arkivet 🙂 Glädjer mig <3

  Reply

  Hej!
  Jag är en tjej från en liten stad, är 178cm lång och väger 55kg. Ibland funderar jag på om jag skulle vilja satsa på att försöka få en modellkarriär. Men jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig till väga. Jag är snart 17 år gammal och läser på gymnasiet. Vet du hur jag skulle kunna göra?

  Du är grymt snygg!

  Reply

  Hej Sandra,

  Jag personligen är ingen modell, däremot är min pojkvän det. Det man kan göra till en början är att skicka in bilder på sig själv till olika modellagenturer i Sverige.
  Tack snälla och lycka till!

  Kram

  Reply

  Hej!
  Jag är 168 cm lång och väger 51 kg. Jag tränar 2-3 gånger i veckan. Jag undrar om du har tips på hur jag ska gå upp i vikt men samtidigt få en vältränad kropp? Någon protein som kanske hjälper? Träna eller inte träna?

  Reply

  Hej!
  Jag hade rekommenderat dig att träna någon extra gång och köra styrketräning. Protein absolut! De flesta är likadana, jag dricker lite från proteinworld just nu. Kram

  Reply

  hi sendi! actually i have a lot of questions, but i try to just ask the ones which are the most important for me:) one question is about your arms/shoulders/upper back, how often do you train these parts? and what exercises do you do therefor? an other question is about the crosstrainer, mostly there are a few different options to take like weightloss, interval ect. which one do you prefer to lose weight? i havent made that good experiences with the weightloss programm but maybe it just doesnt work for me.. and last but not least how often do you have cheatdays and how do they look like? normally im not the curious person but i just dont know a better person to ask questions about fitness. best wishes, selina

  Reply

  HI Sendi, first I would like to say that u are a great inspiration, u are so beautiful and u have a great body!
  I`m having trouble losing fat around my tights, i am not fat, but my legs look a little to fat for my body. Any advice?

  And I am wondering what is your measure around your tigh?

  Thank you so much! <3

  Reply

  Vilka är de bästa rumpövningarna? som BARA tränar rumpan och inte så att man får stora lår

  Reply

  Hej Sendi . Vill börja med att säga att du är så jävla grym och någon man ser upp till !! Och nu kommer min fråga .. Jag är ganska smal och har börjat träna samt dricker proteiner och har gått upp i vikt hyfsat bra . Jag är 1.65 och väger 55kg nu är det så att jag vill få mer lår och röv är det bara styrkes träning jag ska träna varje dag för att kunna uppnå de ? Väldig tacksam för svaret .

  Reply

  Hej Linda,

  Vad kul att höra, tusen tack snälla du <3!! Ja det tycker jag, tunga vikter och yrket squats 😉 Sen kan du även köra crosstrainer med mycket motstånd! Kram <3

  Reply

  Hej! Har du haft tidigare förhållanden innan korlevski? Isåfall hur länge har dem varat? Hur gammal var du när du träffade korlevski ? =)

  Reply

  Hej Lina!
  Det har jag. Mitt första varade i 2 år, mitt andra i ca 3 år, och därefter 2,5 år. Och nu K 🙂 Jag var 21 när jag träffade honom 🙂

  Reply

  Hello, I really love your body and you are a huge inspiration for me. How tall are uou and what is your weight?

  Reply

  Hej Sendi!
  För det första vill jag verkligen berömma dig för både din blogg och din instagram, älskar båda två!
  Min fråga till dig är hur gör man för att få bra bränna på sommaren? Jag är ganska blek året om och har ganska svårt att få färg. Jag får ofta höra från andra elaka kommentarer om att jag alltid är blek, och jag är faktiskt lite trött på dem.
  Jag känner inte för att varken solduscha eller sola i solarium, men va tycker DU är bästa tipset på att få lite färg på stranden?
  Super tacksam för svar, kram på dig!

  Reply

  Hej Sendi! Jag undrar vfr du och ditt ex (Dennis?)gjorde slut? Tycker att du och Kristian passar perfekt ihop. Match made in heaven 😉

  Reply

  Hej Emmy! Inget jag vill ta här i bloggen tyvärr, hoppas du förstår. Tack snälla 🙂 <3

  Reply

  Hej Sendi!
  First i would like to say that you are really good motivation for all girls! I am interested with witch extercises you lost most kg? What is best, running or fitness extercises? Thank you :*

  Reply

  Hello Emma, thank you I’m really glad to hear that <3 The crosstrainer! xx

  Reply

  Hej! Har en fråga ang viktnedgång. Jag är 21 år 167 cm lång och väger 55 kg. Är nöjd med det mesta förutom magen…vill bli av med minst 3 kg på magen. Går på gym, och där kör jag pw/springer i 30 min sen kör jag ben/rumpa mage i 10 min och sedan pw/springer i 15 min. Allt som allt tar 50 min. Så min fråga är, kommer detta ge resultat? Eller hur ska jag göra?
  Mvh Emma

  Reply

  Hejsan! Har alltid undrat om du pratar andra språk, som serbiska/bosniska/kroatiska eller något sådant, för visst är du från Bosnien? Så coolt tycker jag:D (i så fall om du kan ett annat/andra språk, skulle inte du kunna säga någon mening på det språket i din video?

  Reply

  Hej Vicky! Det stämmer, jag är från Bosnien och kan tala jugoslaviska. Hehe tackar 😀 Jo det kanske kommer 😉

  Reply

  Hejsan!
  Jag brukar träna 5 ggr i veckan och har appen pumpup som alla nästan också använder olika youtubers jag har bestämd mig att gå ner i vikt innan sommaren typ 25 kg vet du om det är möjligt att gå ner 25 kg ? Skulle bli jätte glad om du skulle kunna ge några tips om de! 🙂 förresten så är jag kär i din blogg du e så jävla grym!

  Reply

  Hi gorgeous! My question : What motivated you to change youre life completly? Lose the weight, start doing all there exersices and say no to yunki food and sweets ! Did you also had somebody pushing you to ashive the goals! I just had baby 2 And half month ago and i m already training and tryng to eat healty but i still feel like i have no motivation or no power to push myself more 🙁

  Reply

  Hej!
  Jag undrar lite om din viktminskning. Kände du vid en punkt att du ville bara ville börja träna och gå ner i vikt eller var det något speciellt som verkligen gjorde det? Hur gjorde du för att hålla motivationen uppe och fortsätta hålla igång träningen i början?
  Kram 🙂

  Reply

  Hey Sendi! I would really like to know how do you whiten your teeth if you do some treatment : ) Thank you !

  Reply

  Hi dear, no actually I don’t do anything special except brushing them haha. xx

  Reply

  Hej!
  How did you and your boyfriend meet? Who of you where the one to start talking and take contact? 🙂 You look so good together, like a dream couple!

  Reply

  Hej! Hur skulle du matcha ett par mörkgröna stövlar (primeboots)?

  Reply

  Men en slapp t-shirt, tighta blåa jeans och en pälsjacka 😉

  Reply

  Hi Sendi!
  I’m a 173 cm tall girl and weigh about 62 kg. I pretty happy with my body, but i would like to “fix” a couple of things. I would love to see my love handles gone and to tighten up my inner thighs, without getting them any bigger. And some more abs wouldn’t hurt either. Do you have any tips for how i should exercise, and is there any food i should eat less of, or more?

  I’ve been following you on instagram quite a while now, but checked out your blog a couple of weeks ago and i love it. You’re such an insporation and give me tons of motivation. Keep up the good work, beauty!

  Reply

  Hur träffades du och din kille? 🙂

  Reply

  Hej! Jag började träna nyligen och vet inte så mycket om de här med kost osv. Jag har märkt att när jag äter små portioner typ frukost, middag och sen kvällsmat så går jag ner mer än när jag äter 6 mål som de flesta rekommenderar. Skulle du kunna ge exempel på vad man kan äta som mellanmål och hur lång tid man ska vänta mellan varje måltid?

  Reply

  Hva syns du om Tartarus pillene? Syns du de ga bra resultat?
  Når anvendet du dem? Hver dag? Også de dagene du ikke gymmet? To eller en om dagen?
  Anbefaler du dem videre?
  Vurderer å teste dem ut.
  Inspirerende blogg!!

  Reply

  Hej! Jag har precis börjat träna, känner mig lite vilsen!
  Jag undrar vilka sorters proteiner du tar innan/under/efter träning samt har för mig att jag såg att du tar ett par tabletter i samband med din träning. vad är dessa för tabletter?
  Undrar även om du har några tips när det gäller viktnedgång? 🙂

  Reply

  Hej!! JAg har fastnat lite i träningen och hur mycket jag än kämpar så står vikten på samma siffra. Undrar om det händer något om det till exemple går ca 4 timmar istället för 3 timmar mellan varje måltid. försöker tänka över vad jag gör fel nånstanns och måste ändra lite för att se resutat kanske! 🙂

  Reply

  Hej! Jag undrar hur snabbt man ska öka vikter på gymmet om man är nybörjare och när är det dags att börja träna ännu fler dagar i veckan för att inte skada sig?

  Reply

  hej finaste sendi!!, jag tänkte fråga dig om tips, har bestämt mig för att börja gymma, tex vad som är riktigt bra att äta och ja liksom bara bra och tänka på. hur man ska tänka osv

  din kropp är mitt mål, du har verkligen dröm kroppen jag vill ha
  kram

  Reply

  hej finaste sendi, jag tänkte fråga dig om tips, har bestämt mig för att börja gymma, tex vad som är riktigt bra att äta och ja liksom bara bra och tänka på. hur man ska tänka osv

  din kropp är mitt mål!! du har drömkroppen för mig,

  kan du inte berätta hur du och din pojkvän träffades? skulle vart kul att läsa om!

  du har drömutssendet och drömkillen :*
  kram

  Reply

  Hej, du skrev för längesen att du skulle starta ett eget företag och du höll på o anmäla det till skatteverket osv…vad är det för företag du har startat eller blev det aldrig av? Kram

  Reply

  Hej! Precis 🙂 Det gjorde jag så idag är jag egen företagare (y)

  Reply

  Hej Sendi! 🙂 Hoppas allt är bra med dig!
  Jag är en tjej på 18 år med målet att få en snygg övergång mellan lår och rumpa innan sommaren… Eller så snart som möjligt!

  Vilka övningar tycker du är mest effektiva för respektive, med/ utan vikt??och hur ofta borde man köra dessa om man vill ha så snabba resultat som möjligt?

  Är det något speciellt angående kosten som man borde dra ner på eller tvärtom?:))

  Kramis!:)

  Reply

  Hej! Du hade en bild på instagram där du hade en grå asymmetrisk kjol 🙂 Vart har du köpt den?

  Reply

  Hej! En grå? Oj vad svårt vet tyvärr inte vilken du menar..

  Reply

  Hey so I was wondering if you could give me some advice about weight loss,btw I’m following you and you are a great role model,I started going to the gym and I already lost 1 kg!Could you also tell me what shoud I eat to stop gaining weight?I love you!❤️

  Reply

  Heej!
  kolla nyss på schemat du sa att jag skulle titta på och jag undra vilken tid du vakna varje dag ? Hur ska jag göra om jag går i skolan kan inte ju följa schemat vet inte hur jag ska göra…jag har typ drömt i 1 år för att kunna bli smal och hur jag skulle se ut försöker och försöker men sen efter en vecka händer det att jag ger upp och det är de som är problemet snälla kan du hjälpa mig med att ge tips och sånna saker förlåt om jag skrev för mycket! :))

  Reply

  Hello sendi, I wonder if you take something for cellulite since I have seen that you have even a little bit, thank you very much.

  Reply

  Hi, actually i dont have any i dont know where u have seen them.

  Reply

  Hvad drikker du under din træning? Altså drikker du energidrik eller lignende? 😀

  Reply

  Hej Sendi!
  Ja ti samo zelim reci da te puno volim i da si ti moj uzor.
  Svaki dan posjecujem tvoj fb profil instagram i tvoj blog i jednostavno ti se divim kako mozes biti tako savrsena?
  Hahah skoro cijeli
  moj grad te poznaje zbog mene jer neprestalno pricam o tebi.
  Nemogu opisat koliko te volim i koliko zelim biti jednog dana kao i ti,a jedna od mojih najvecih zelja je da te jednoga dana i upoznam ali sumnjam da ce se to dogoditi.
  Ali ja ti zelim sve najbolje i da puno toga postignes u svome zivotu… ❤

  Velika pusa iz Bosne

  Reply

  Hey Sendi! Just wanted to say that I really adore u and asks u how u got famous? Did u just post pictures on Instagram or did u reach it through your blog? Much love

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här