Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:00 | February 4, 2015

BANANA PANCAKES

_MG_9291-2 _MG_9290-2


A good breakfast I enjoyed in Barcelona. I have something for banana pancakes. I have started to eat it more and more now. Healthy and easy to prepare so why not? You can also add protein powder, just as good if you ask me 🙂 The recipe is additionally so amazingly simple! For 2 people, you will need 2 bananas, 2 eggs and 1 spoonful of coconut flakes. Mash everything and fry in coconut oil like regular pancakes. Note that these are a little thicker so I tend to lower the heat slightly. Hope you like it!

En god frukost jag avnjöt i Barcelona. Jag har något för bananpannkakor. Börjat äta det mer och mer nu på senare tid. Nyttigt och enkelt att tillaga så why not? Man kan även tillägga proteinpulver, lika gott om du frågar mig 🙂 Receptet är dessutom så himla simpelt! För 2 personer behöver du 2 bananer, 2 ägg och 1 sked kokos. Mosa allting till en smek och stek på kokosolja som vanliga pannkakor. Observera att dessa är lite tjockare så jag brukar sänka värmen en aning. Hoppas ni gillar det! 


3 kommentarer3 kommentarer om “BANANA PANCAKES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Do you mean 1 spoonful of coconut flakes?

  Reply
 • yess 🙂

  Reply
 • Tack för att din enkelt recept för bananpannkakor! Jag gjorde dem på veckoslutet och de var mycket lyckas.. Jag har alltid använt för mycket mjöl eller mjölk och därför min pannkakor har alltid varit så torr eller lös.

  Förlåt av min svenska. Jag är från Finland och svenska är inte min starkaste språk 🙂

  Reply