Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:02 | February 21, 2015

LONDON BOUND

IMG_0644 IMG_0247 IMG_0844 IMG_0569

Saturday today and I say good morning to you. Despite Saturday I have a lot to do today, I’m not complaining I just have to be extra efficient and keep up with everything since I have to train and shoot, yeey! However, I have felt so much soreness in my body like 4 days now haha. Sickest. SO I must visit the gym. On Tuesday I’m heading to London and it will be so nice. I love to change environments, even if it’s for a short period! This will be the third time in London for me and if I’ll be honest, I have almost only been in the same place, Oxfors street. SO, it will be been fun if you who have been there want to suggest other nice cozy places that I shouldn’t miss. In connection with that, I thought to do a London guide that I can share with you. Have a wonderful weekend & we will speak soon! xx

Lördag idag och jag säger godmorgon till er. Trots lördag har jag en massa att ta uti med idag, jag klagar inte måste bara vara extra effektiv och hinna med allting då jag tänkt träna och fota, yeey! Jag har dock haft väldens träningsvärk i typ 4 dagar nu haha. Sjukaste. JUST därför måste jag träna. På tisdag beger jag mig till kära London och det ska bli så skönt. Älskar att byta miljöer, även om det är under en kort period! Detta blir tredje gången i London för mig och om jag ska vara ärlig så har jag nästan bara hållt mig på samma ställe, Oxfors street typ. SÅ, det hade varit kul om ni som varit där vill tipsa om andra fina mysiga ställen som man inte bör missa. I samband med det tänkte jag göra en London guide som ja kan dela med mig av till ER. Ha en underbar helg så hörs vi snart! xx


14 kommentarer14 kommentarer om “LONDON BOUND”

  Bond street för lyxigare shopping och Charlotte street för mysiga restauranger

  Reply

  Åh vad kul, jag åker imorgon till London och är där tills torsdag, hoppas man stöter på dig där då hihi :)!

  Reply

  Afternoon Tea på något mysigt hotell. Prova milestone hotel i kensington. Så kan man promenera runt i parken utanför där prince william och kate bor 🙂

  Reply

  Jag var i London förra året i Maj, första gången för mig och jag blev så kär i den staden! Något du inte får missa är Saint james Park. Massa djur och ekorrarna är så tama att de kommer fram så man kan klappa dom. Parken i sig är så otroligt vacker, kanske inte just nu då de fortfarande är kallt men jag tyckte det var super kul att gå där 😀 Ligger precis vi slottet. Sen MÅSTE du till Harrods om du inte varit där! Jag höll på att dö när jag kom direkt in på väskavdelningen och det var Celine, YSL, Givenchy you name it! Uppe hos Juicy Couture (4 vårningen) blev vi bjudna på cupcakes och måste säga att all personal var så himla trevlig! Det var verkligen den coolaste upplevelsen 😀 Sen längst ner har dom de berömda Laduree Macarons 😀

  Reply

  Trafalgar square är värt att ta sig till! Ligger en bit från big ben! Så vacker fontän samt statyer och där är alltid en massa människor!

  Ha det så kul! Kram

  Reply

  Ta tunnelbanan till Covent garden och butikerna runt där och Soho. Bästa kvarteren med lite mer ovanliga butiker men även massa sport osv:) Även massa bra restauranger för lunch. Minns inte namnet men finns en kubansk restuarang som är MAGIC! Om du gillar kött dvs.
  Ska till Wien om två veckor, minns att du varit där, skulle du kunna ge tips på saker där? Affärer, restauranger? Please:D

  Reply

  If you like markets you should definitely try Borough Market! It is a food market with everything: cakes, sandwiches, hot and cold dishes etc! So delicious 🙂
  And for going out, the area shoreditch is great 🙂

  Reply

  dröm att få resa så mkt! är det i jobbet eller?

  Reply

  Besök antingen brick lane som ligger i East London som var de gamla arbetarkvarteren innan, ascoola second ansbutiker och massa streetkonstnärer på gatorna som målar vägar osv.

  Sedan är camden ett helt underbart option, dör finns också massa second hand butiker och coola markander osv. Det coolaste ör ju the food markets (som finns pp båda ställena) massa olika stånd som säljer från grunden lagad mat från alla hörn av världen.

  Pp båda ställerna finns en second hand butik som heter: rock it
  De har massa Levis shorts och jeans, sånt man suktar över;)

  Bor i London so hör av dig om det ör några mer tips du ör ute efter

  Reply

  Hey Sendi! I live in London so have loads of recommendations for you, depending what you want to do.

  But places you can’t miss are all mainly in East London;

  Spitalfields Market and restaurants + shopping
  Shoreditch for drinks and food (Bar Kick, http://www.timeout.com/london/bars-pubs/callooh-callay)
  Try Sushi Samba for views and have a drink there

  xxx

  Reply

  Hej hej Sendi…I super recommend the english tea room at brown’s hotel (queen victoria used to go) they have traditional tea set and teatox set if you want to eat healthy 🙂 and their scones is very famous :)))), or check pre-a-portea at berkeley hotel they have super super cute and fashionable afternoon tea 🙂
  love the markets on weekends such as borough market food yummy food <3, portobello market to take pretty outfit pics with colorful houses and brick lane market for some shopping 🙂
  Hope my little tips can help you 🙂
  Kram kram :*

  Reply

  Om du gillar matmarknader rekommenderar jag verkligen Borough market vid London Bridge. God mat,härliga råvaror också får man dessutom se både London Bridge och Tower Bridge, allt i ett. Om du är här över helgen skulle jag gått längs kanalen (Regents canal) till Broadway market. Supergod mat och härlig stämning. Lite mindre turister än vid Borough market. Njut av London!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här