Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:06 | February 23, 2015

VOUGE SWEATER

ereSweater: HERE

THE COMPETITION IS DONE – TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Hello! New week, new energy. With a smile, I welcome the week with a contest for you. I found this nice sweater this morning and bought the grey one. A cosy sweater that I will combine with a leather jacket, black worn jeans and a pair of bright sneakers. SO, the contest begins today and ends tomorrow night. All you have to do is leave a comment with mentioning one thing you like about my blog. Word or a sentence. And of course don’t forget your email. Two winners will be chosen, one that gets the white one that gets the gray. Have a good day! xx

Hej vänner! Ny vecka, ny energi. Med ett leende på läpparna välkomnar jag veckan med en tävling till er. Jag hittade denna goding imorse och klickade hem den i den gråa färgen. Myströja som jag tänker kombinera med en skinnjacka, svarta slitna byxor och ett par ljusa sneakers. SÅ, tävlingen börjar idag och avslutas imorgon kväll. Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar med en sak ni gillar med min blogg. Ord som mening. Och såklart glöm inte er email. Två vinnare kommer väljas, en som får den vita och en som får den gråa. Ha det bra så länge! xx


205 kommentarer205 kommentarer om “VOUGE SWEATER”

  alltid så inspirerande och fina bilder 🙂

  Reply

  Hej sendi!
  Du ville att man skulle skriva något man tyckte om i din blogg, hahah jaa du, vad finns det inte? Nä men du är en sådan stor inspirations källa för väldigt många, vilket uppskattas även sjukt mycket för mig. Har fått väldigt mycket inspiration från dig till träningen så tack så sjukt mycket för det 😉 sen är ju den gråa tröjan så sjuuukt snygg också!!
  Kram Amanda

  Reply

  Hej Sendi!

  Jag gillar mycket med din blogg och personlighet. Fast det jag tycker om bäst är utan tvekan alla bilder du lägger upp. De är skarpa och tagna i väldigt bra vinklar. Jag älskar verkligen att gå in på din blogg och mötas av bilder på träning, mode och dina resor.

  Ha en fortsatt bra måndag.
  Med vänliga hälsningar,
  Platin – [email protected]

  Reply

  I love your Blog because you are such a genuine person! I really like the topics you write about and wish you much sucess for the future!
  Hugs from Vienna!

  Reply

  Jag gillar att du är så himla positiv och peppande här på bloggen, får en alltid att le när man klickar in sig här.
  E-mail: [email protected]

  Reply

  Jag gillar att du tar dig till att skriva dina inlägg på engelska och svenska. Samt att du vill dela med dig av dina träningstips och faktiskt visar dina matscheman som du hållit dig till. Visar stor vilja att hjälpa andra med träningen. Vilket är så kul att läsa.
  [email protected]

  Reply

  I love everything! You motivate, inspire and brighten my day with your posts 🙂 I love the sweaters btw and it will look so good with those clothes you said!

  Reply

  What i like about your blog is that you combine everything: fitness, fashion, everyday things. It means we get more complete image of who you are, not just part of you for example fashion related things.
  also you are an inspiration! For me, and for others. You overcoming obstacles on your fitness journey is giving us hope that we can too become more healthy and content with our bodies. You help us by giving motivation, advices and routines.
  Greetings from Slovenia

  Reply

  Den inspirerar mig till både träning, hjälper mig med tips på kosten och du lägger upp snygga kläder 🙂

  Reply

  Inspirerande!! Du delar med dig av många bra tips både inom kost och träning.

  Reply

  I love your positive attitude! And ofc your sporty outfits inspire me a lot in finding my own style 🙂

  Reply

  Inspirerande!!!
  Du delar med dig av många bra tips både in kost och träning.

  Reply

  Jag är med och tävlar! det jag älskar med din blogg är att du insperear på så många olika sätt, men speciellt inom mode och träning! kram

  Reply

  När man mår som sämst och känner att inget funkar i livet är det bara att gå in på din blogg och läsa om din resa, samt alla bra tips du ger om allt. Efter det känner man att inget är omöjligt.

  Reply

  Kreativitet, öga för mode och motiverande inom träning. Märks att du älskar det du gör och bara det är inspirerande 🙂

  Reply

  My favourite thing about your blog is that you are down to eath and prove that with hard work and determination achieving your ideal look is possible, you haven’t always been as fit as you are which shows me your tips ext do work! and your style in absolutely to die for, a kind hearted motivated woman who shares her knowledge through this blog!

  Reply

  Jag är jättegärna med och de jag gillar med din blogg är att jag blir så sjukt inspirerad och har verkligen börjat komma igång med träningen tack vare dina positiva och peppande inlägg kring de. Din blogg är verkligen unik och intressant! Massor med tack för hjälpen du gett mig 🙂 kram

  Reply

  Jag älskar blandningen av träning och modeblogg! Båda de sakerna är mina absolut största intressen och jag har aldrig stött på en blogg som just fokuserar på både och! Mycket bra =)

  Reply

  din blogg är du, allting jag vill att mitt liv ska vara. en dröm helt enkelt!

  Reply

  Hej!

  Jag gillar att du alltid är så ärlig och öppen om hur du tränar och hur man själv kan nå resultat.

  Reply

  I love your pictures and you are a huge motivation to me! You are just amazing.

  Reply

  Det jag älskar med din blogg är att du är ärlig och att man får en hälsosam syn på träning och mat. Du är en STOR motivation. 🙂

  Reply

  Your blog is soo AMAZING, you inspire me with both you fashion and your tips on keeping fit and healthy xx

  Reply

  I just love the mix between fashion and training. Youre one of the Most beautiful girls i’ve ever seen. You’re my biggest inspiration! Kisses

  Reply

  Jag älskar verkligen din blogg, både tränings mässigt och när det kommer till din stil. Jag får verkligen mycket inspo av dig när det kommer till kläder och hur du sätter ihop vissa outfits!! Du är verkligen min största inspo källa när det kommer till mode!!:)

  Reply

  Hmm… Jag kommer inte ens ihåg hur kag hittade till din blogg men efter en första titt så har jag inte slutat hålla mig uppdaterad. Jag kommenterar inte särskilt ofta men jag är nog inne och tittar ca 2 gånger om dagen! Det jag gillar är nog:ALLT! För mig är du och din blogg som en frisk fläkt med din unika stil och annorlunda blogg. Dina inlägg och din stil skiljer sig åt från många andra bloggar and I Love it!

  Reply

  Tycker otroligt mycket om den stilrena designen som gör att hela bloggen ser välkomnande ut. Ditt proffisionella sätt att skriva på gör dessutom att man stannar kvar som bloggläsare! 🙂

  Reply

  Inspirational and motivating. A journey of self improvement inspiring all females to work hard for what you want to achieve and sticking to it no matter how hard it may seem. I love this blog! xx

  Reply

  Du har en grymt fräsch stil! Älskar hur man inspereras av dig både av ditt mode och din kärlek till träningen.
  Härlig blogg som följs flitigt !

  Reply

  I love the wunderful Pictures you always make, they are just nice to look at or also a great mofivational bust for training or eating. I love aaaall your exercise videos and picture because they give me great ideas for my own workout. And also i love your outfit posts to give me inspiration for my daily outfits. Just keep these good work on! And sorry for my english 😛

  Reply

  One sentence: It is always interesting and so versatile 🙂

  Reply

  Alltid så inspirerade och fina bilder!

  Reply

  I really like your blog because it motivates me through my fitness journey because it can be really hard sometimes but you showed us we can do everything when we strive for it!
  [email protected]

  Reply

  Jag har läst din blogg ett tag nu och det har inte kommit en dag ännu som jag har funderat åpå att sluta! jag tycker du har en super blogg! jag tar upp den dagligen och finner den alltid intressant. Jag tycker det är super bra när du lägger tips workout övningar och när du lägger upp videor hur man gör osv det är alltid kul att få nya övningar och tips och sånt! du är superfin. kolla gärna in min blogg emmasund.for.me

  Reply

  I really like the variation you have on your blog: food, training, travels and fashion!

  Reply

  Gillar din blandning mellan träning, mode och annat 🙂 Fina bilder och lagom text, så som en blogg ska

  Reply

  Genom att lära din blogg så får man så himla mycket motiv och inspiration till att träna, hålla sig aktiv och frisk. Samtidigt som du visar en hel del mode tips och har väldigt unik och fin stil! Du är en stor förebild att man kan kombinera och hitta tid för allt! Resa, träna, modet och bara leva livet antar jag!

  Reply

  Du ville att man skulle skriva en sak vi gillar med din blogg, och haha ja du det blir lite svårt med bara en sak. För tycker verkligen du är en sådan stor inspirations källa för väldigt många där ute inklusive mig, vilket jag uppskattat enormt. Såg dig för ungefär 2 år sedan på instagram och det var då jag började träna igen, så kan ju säga att det är din förtjänst att jag tränar så pass mycket som jag gör idag. Du är en riktigt bra människa som hjälper många med en sundare livsstil och du är mångas inspiration, det är vad jag har för åsikt om dig iallafall. Och för att inte glömma tröjan är ju den gråa så fruktansvärt snygg.!!!!!!
  Kram, Amanda

  Reply

  Din blogg är riktigt bra på så många olika sätt men om man ska summera din blogg i ord så är det verkligen: varierande inspiration!
  Du ger verkligen insperation till allt! Allt från träning, mode, livet, insperation av dina bilder som publiceras och mycket mer!
  Det är kul att du får med så många olika kategorier på din blogg och man kan ju inte låga bli att älska den när du rockar dina outfits!

  Reply

  Av alla bloggare så är det din blogg jag alltid checkar när jag behöver inspiration för att köpa nya kläder! Klickar alltid i kategorin där man får se dina outfits och slutar alltid upp med att beställa massa snygga kläder, du matchar min stil bäst då du inte behöver följa strömmen och ändå lyckas du få fram något trendigt, lite swagigt men samtidigt stilrent och eget! Älskar det. Blev lite för mycket men jag menar verkligen varje ord

  Reply

  You already know that you’re a inspiration to all of your blog readers, but what i think is the best on your blog is LIFE. Simple as that; traveling, health and beauty (inside and out). This site has a soul on its own 🙂

  Reply

  Träningstips och maten blandat med snygga outfits. Ger en verkligen motivation och inspiration!

  Reply

  You already know that you’re a inspiration to all of your blog readers, but i think the best on your blog is LIFE. Simple as that; traveling, health and beauty (inside and out). This site has a soul on its own 🙂

  Reply

  I love when you post the exercises you do, because I workout too and also I love how you take care of others. Like that time when you posted about those capsules. You said that people need to first think twice if they’re under 18. And I love to watch your outfits (for workouts and when you go out). And your blog is really inspiring (and instagram too, specially videos with exercises). xoxo

  Reply

  I love when you post about exercises you do, because I workout too. And I love to watch your outfits (for workouts and when you go out). I love how you take care of others. Like that one time when you wrote about using capsules, you said that persons who are under 18 need to think twice before using them. Your blog is really inspirational and it gives me motivation to workout harder. xoxo

  Reply

  I love when you post about the exercises you do, because I workout too. I love to watch your outfits (for workouts and when you go out). Your blog is really inspirational and it gives me motivation to work harder. xoxo

  Reply

  Övrigt så älskar jag allt om din blogg men vad jag specifikt älskar är att du kombinerar fashion och träning så himla bra (ser man inte så ofta)! Sen jag flyttade till London i sommras har jag velat förbättra min stil och hälsa (alla klär sig så bra här) och sen så hittade jag din blogg via instagram 🙂 Du har utan tvekan en bättre stil än vad jag har sett här i london och dit sett att kombinera är otroligt och mer vågat vilket är precis vad jag behöver som inspiration. Jag älskar att du förklarar hur man gör workouts så man fattar och att du också fokuserar och delar med oss hur och vad som är bra att äta. Det bästa är ju att man kan läsa om båda saker 2 ggr om dagen 🙂 Du har verkligen blivit min inspiration och jag känner att min stil börjar utvecklas och min hälsa förbättras varje dag tack vare dig 🙂

  Reply

  I love your personality, honesty, body, mind&spirit and last but not least, your amazing fashion style!

  Reply

  Du är bäst och absolut den bästa bloggerskan. Jag har verkligen börjat komma igång med träningen tack vare dina positiva och peppande inlägg <3

  Reply

  Tycker om dina inlägg du gör om din träning! Du är en grym insperation!
  Sedan är det kul och kolla på dina outfits, galet snygg klädstil 🙂

  Reply

  Tycker mycket om dina inlägg du gör om träning. Du är en grym insperation! Sedan är det alltid kul att se dina outfits, galet snygg klädstil! 🙂

  Reply

  Det jag gillar med din blogg är dina fina bilder! Du lägger ner mycket tid på att ta fina kort och det märks 🙂 när jag klickar in på en blogg kollar jag mest på bilderna så därför är det så bra att du inte har jättelånga texter under dina bilder för då läser man ju även vad det står! Ha det fint 🙂 / Nina

  Reply

  Mycket inspirerande blogg med bra beskrivning av övningar som har gjort att jag tagit tag i styrketräningen och hälsan vilket gör att jag känner mig stark och stabil.

  Reply

  Så vakre og inspirerende bilder! Og stilen din 🙂

  Reply

  jag gillar upplägget av din blogg. ( kanske låter konstigt men det underlättar ifall man har OCD) utöver det dina bilder, och hur du formulerar dig .
  Kram

  Reply

  Mycket inspirerande blogg med bra beskrivning av övningar som har fått mig att börja styrketräna och tänka mer på min hälsa vilket har resultat till att jag känner mig starkare och stabilare.

  Reply

  What I like about your blog is the fact that you motivated me so much,I was feeling down because of my body and when I discovered your blog,it simply kept me going! I also love your fashion posts,thanks for motivating me and being my motivation, love ^^

  Reply

  I really like your fitness posts. You inspire me every single day! And the fact that you dress so beautifully and look so good all the time makes your blog even more inspiring for me. Keep up the good work! 🙂

  Reply

  hey sendi, I’ve been reading your blogposts since almost a year now and i still can’t get enough of it. I adore that you are so honest, so that i can easily relate to you in almost every situation! I feel so close to you, even If i don’t know you for real. You are just a really cool person and i wish i could meet you someday. Pogotovo jer su mi roditelji isto iz mostara hehe :))

  So to sum up, i like your Blog because it is full of honesty, motivation and great tips!
  Biiiiig HUG to you <3

  Reply

  I love your blog because you’re absolutely beautiful, inspirational and down to earth. I like how you give your readers information about your journey and tips how they can achieve it too. I admire you because you’re so motivated.

  Reply

  Det bästa med din blogg är kombinationen av det som du själv tycker om träning och kläder, du får till en sådan bra balans och är även lite privat då man får se lite mer av dig själv som person. Och glöm inte kvaliteten på dina bilder heller så mitt svar är kombinationen av allt :).

  Reply

  Det bästa är alla tips du ger inom alla kategorier men gillar de allra mesta inom träning då man själv är inte efter inspiration ibland och du ger den verkligen. Sen gillar jag även kkombinationen av träningen och mode :).

  Reply

  Super inspirerande tränings blogg. Fått mig att börja träna ordentligt!

  Reply

  Hej Sendi!
  Det jag älskar med din blogg är all inspiration jag får av dig inom mode och träning. Jag har följt din blogg ett bra tag och har själv gått efter ditt mat och träningsscheman och jag känner att det har förändrat hela mitt liv. Jag är som en ny person och älskar mitt nya jag. Detta tack vare dig!
  Jag känner även att vi har väldigt lik klädesstil, hur snyggt hade det inte varit med någon av dessa hoodies och ett par svarta jeans med hål vid knäna och vita Nike skor.
  Ha det bäst!

  Reply

  Du är en sann inspiration. Jag älskar kombinationen av mode, träning, recept och skönhet. Din blogg känns genuin och trovärdig ❤️

  Reply

  Du är inspirerande och ger motivation till träning och sedan har du galet snygga outfits! 🙂

  Reply

  I like the exercises you do and I love your outfits.

  Reply

  I like all the exercises you do and I love your outfits.

  Reply

  Du är dig själv och försöker inte likna andra bloggerskor+ inspirerar på mig med fina bilder

  Reply

  Hej sendi! Det jag värkligen gillar med din blogg och det som gör din blogg unik tycker jag är att du verkligen ger en inspiration till att förändra det man kan då du skriver exakt hur du gjorde din resa till ett sundare liv och att det du faktist skriver fungerar 🙂

  Reply

  Så otroligt inspirerande blogg, hjälper verkligen mig att komma igång och orka med träning! 🙂 ger så mycket glädje och energi! tack för en superbra uppdatering!

  Reply

  Så otroligt inspirerande blogg! alla fina bilder, tips på allt möjligt! Och varje gång jag går in här bli jag inspirerad på nytt, det är det här som får mig att villa träna och att verkligen orka träna! en väldigt stor förebild! 🙂 tack för en superbra blogg med bra uppdatering!

  Reply

  Åååh vart ska jag börja? Jag gillar allt med din blogg, du är en riktigt bra inspiration källa till båda mode och träning. DU är en person som jag verkligen inspireras av!

  Reply

  Jag är en shopaholic och en gymaholic och med din blogg inspirerar du både modemässigt och träningsmässigt!

  Reply

  Inspirerande och fylld med glädje & ljus!!

  Reply

  Du är verkligen hur vacker som helst babe och kämpat så jävla hårt för den kroppen du har fått vilket du inspererar alla oss andra att allt är möjligt! <3

  Reply

  Din blogg får mig enormt motiverad gällande träning!
  Kramar

  Reply

  Hej!
  Det jag gillar med din blogg är att du helt osjälviskt peppar och hjälper dina läsare till en hälsosammare livsstil utan en massa pekpinnar eller måsten. Du stöttar, coachar och visar med egna exempel på hur man kan uppnå ett sundare liv. Och det riktigt fina och ödmjuka med dig, är att du är så tacksam för allt hela tiden. Det är faktiskt vi som ska tacka dig 🙂 (sedan jag började läsa din blogg har jag minskat min kolesterol, börjat äta hälsosammare och nått en vikt som jag trivs med). Tröja eller inte, tack för att du inspirerar 😉

  Reply

  My favorite thing about your blog is your inspiration and your passion for what you do. You are motivated and driven and it shows in everything that you do!
  Puss !!

  Reply

  hej!
  Jag tycker verkligen om dina tråningsinlägg, du är en jättestor inspirationskälla till mig, speciellt när det kommer till träningen!

  Reply

  I love everything about your blog. Especially the motivation you have given me to work out and eat healthy! You are my inspiration, keep doing what you’re doing:-)

  Reply

  we never met for real
  but for me that’s not a big deal…

  your blog is given me so much inspiraton en motivation to do well,
  that’s enough for me I can tell…

  we both come from a beautiful place that we call the Balkan,
  sireusly that isn’t for me the only reason that you’re someone…

  every day I love to look en read on your Blog and Instagram,
  I promise you Sendi I’m your biggest fan!!!

  veliku pusu ti saljem iz Hollandije xxx-e

  Reply

  Åh vad snygga!!
  Jag gillar din blogg för att det är så positiv stämning och att den verkligen inspirerar en att nå sina mål 🙂

  Reply

  En fin tjej som inspirerar alla läsare, sprider positiv energi och glädje. Får en att kämpa med träning och kost, allt man behöver för att nå sina mål kan man hitta på bloggen. Och inte nog med det så är din stil en tia, mycket inspiration även där! Genom att läsa din blogg och följa dina mål som leder till positiva resultat så vet man att ingenting är omöjligt!

  Reply

  I don’t just like your blog, I love it! Because u make us believe that we can make it! U started a healthy life and now u’ve became so strong and amazing! U give us so many useful, great advices not just about fitness also for other stuff we like to read about. U help us so much! U are our inspiration, motivation… U’re a great person, so kind and that makes us read your blog even more! And I can only say thank you for giving us so many advices, useful informations and chances to win great competitions! You are so amazing and beautiful! ❤❤

  Reply

  DIN KROPP! Helt klart det allra bästa eftersom den är gudomlig, sjukt bra jobbat av dig som fått det resultatet! You go girl!!

  Reply

  love your schedules and training videos

  Reply

  Jag älskar att du visar din övningar och att du berättar och vågar visa din förra kropp innan du började träna!du get mycket fitness tips som är sjukt bra och att din blogg handlar om mode och resor så kan den inte bli bättre! Sjukt vacker är Sendi!!

  Reply

  Hallå där!
  Jag har inte följt din blogg så länge, men jag har verkligen fastnar för den! Jag älskar även att träna så tycker de är kul att få lite annan inspiration både när de gäller träning och mode! Kraam

  Reply

  Hallå där!
  Jag har inte följt din blogg så länge men har verkligen fastnat! Jag älskar själv att träna men jag har fått mer insperation! Både när de gäller träning och mode
  Tjingeling!:)

  Reply

  Hi Sendi!
  What I like about your blog is that you’re such an inspiring person. I like how persistent you’re and you give me hope to achieve my future goals. I like that you write in different topics like fashion or healthy lifestyle. I always try out your advice at the gym, and I try to do my best, because you inspire me.:)
  In the other hand, there is one big thing we have in common.. We both like shopping and fashion, when I read your posts in this topic, I feel so much that I would go shopping with you one day :)I love your style, and I really like these vogue sweaters too 🙂
  Love from Hungary:)
  E-mail: [email protected]

  Reply

  För din blogg har alltid inspirerat mig oavsett vad det har handlar om. Allt ifrån din träning, mat och kläder. Anser att du är en bra förebild som sprider en hälsosam livstil vilket är viktigt speciellt idagens samhälle! Och vet att jag är inte den enda du inspirerar och motiverar med din blogg utan det är säkert flera andra tusen runt om i världen. YOU GO GIRL

  Reply

  i love your blog because it inspires me and i love reading all your posts because you motivate me to be fit and healthy and i love seeing your outfits and gym clothes and i wish i had super cute workout clothes like yours, and i also think you’ll look amazing in the sweater its super cute & you’re amazing!! <3

  Reply

  On your blog I really enjoy your workout and food schedule! And all your fashion post, you are so beautiful!!!!!!!

  Reply

  Älskar din avslappnade och sportiga stil. Hade jag haft råd hade jag klickat hem nästan alla de plagg du använder för de är så snygga hehe.
  Kram!

  Reply

  Jag gillar hur du inspirerar oss andra att leva ett sunt liv, samtidigt som du försäkrar oss om att ingen är perfekt. Jordnära och inspirerande är nog orden jag letar efter.

  Reply

  Det jag gillar med din blogg är dina bilder,texter, outfits bilderna och semester bilderna och du så klart du är inspirerande,snäll, omtänksam och BÄST.
  ❤️❤️

  Reply

  Hej!
  De jag gillar med din blogg är hur du faktiskt kombinerar träning med mode för jag själv spelar handboll som du nämnde på bloggen att du också har gjort. Och de är kul att läsa om en tjej som visar hur träning kan kopplas med mode och inte endast den stereotypa bilden som folk har av en idrottare som bara går runt i träningskläder
  Fortsätt så!!!

  Min e-post är [email protected]

  Reply

  Definitely love just to stare at your photos, doesnt matter if those are from the gym, from your journeys or from the party… you use so beautiful colours in it. But I shouldnt forget to mention that I also love love love your videos !! 🙂

  Reply

  Jag gillar din blogg väldigt mycket eftersom du inspirerar mig på flera olika sätt. Du har en snygg klädstil och ger bra träningstips. Det är faktiskt tack vare dig som jag började träna ordentligt, och har redan nu gått ned 2 kilo! Kram!!

  Reply

  Hej!!
  Det jag gillar med din blogg är hur du kombinerar både träning med mode för jag tränar själv handboll precis som du nämnde i bloggen tidigare att du har gjort. Och jag gillar att du visar att även fast man tränar så kan man faktiskt vara modemedveten och måste inte ha den typiska stereotypen av en träningstjej som bara går runt i träningskläder hela tiden och kan inget om mode.
  Bra blogg du har!!

  Reply

  Hej Sendi!
  Först och främst ville jag bara nämna att jag är sjukt lycklig att hitta din instagram. Allting började där. När jag såg dina bilder kände jag att detta är vad jag strävar efter. Att kunna vara målinriktad och leva ett hälsosamt liv där jag är nöjd med min kropp. Du var den som lyste upp min värld och fick mig att ” se utanför lådan “. Svaret på din fråga är det jag tycker är bäst med din blogg är att jag alltid hittar mina svar här, jag vänder mig till dig/din blogg när jag saknar motivation eller när jag bara behöver lite inspriation. Inte bara träning och kost utan även när det gäller mode är du en förebild!
  Med mycket kärlek
  Atefeh Karimi
  [email protected]

  Reply

  Ur blog is such an inspiring source! The way u dress and show ur life style here is amazing! I just love the feeling u get when reading ur blog !
  But most of all I love the positive energy u have in ur blog!! Keep it up :)!

  Reply

  Ett ord som säger så mycket för mig om din blogg: Inspererande!!!! Kram

  Reply

  Du bevisar att man kan nå sina mål om man bara ger sig in på det och inte ger upp. Sjukt inspirerande och motiverad tjej som jag verkligen ser upp till. <3

  Reply

  Hej!
  Du har en underbar blogg som är väldigt inspirerande! Den resan du har gjort och fortfarande gör är otroligt starkt! Jag själv har och gör en liknande resa och att veta att du kämpar och delar med dig av din resa får mig att bli ännu mer taggad på att fortsätta på min trots motgångar! Tack! Kram <3

  Reply

  Hej!
  Jag gillar din blogg eftersom du kombinerar träning med mode vilket jag tycker är kul som själv tränar handboll vilket ja läste att du också har gjort. Det är kul att du visar att även fast man sportar så kan man vara modemedveten och inte vara den typiska stereotypen som folk har av en sportande tjej där man endast går runt i träningskläder
  Grym blogg!!
  E-post [email protected]

  Reply

  jag stör mig väldigt lätt på människors bloggar och irriterar mig på hur de fotar, vad de väljer att lägga upp hur det skriver och massa annat småskit hahah men jag verkligen älskar din blogg! ärligt nu hah! du är oftast väldigt positiv och inspirerar med fina bilder för både de snyggaste outfitsen, och nyttigheter tillsammans med träningen. tycker även om att du skriver på engelska! bloggare som du får en att vilja blogga själv! så himla fin är du också, kram♡

  Reply

  För det första vill jag säga att du är så himla bra! Du inspirerar mig, inte bara gällande träning utan också med din stil. Hur du så perfekt kan blanda det sportiga med nya modet! För det andra vill jag bara säga, tack. Tack för att du motiverar mig och så många andra! Du är grym Sendi!

  Reply

  Hej! 🙂
  Det jag gillar med din blogg är att den ger sådan otrolig inspiration i både bild och text! Keep up the good work! 🙂

  Reply

  ärligt talat blir jag ofta bara arg och irriterad när jag läser folks bloggar, det känns bara som att de vill skryta om saker de gör med fula bilder och slarvigt skrivna texter.. men så har jag ju så klart några bloggar som jag faktiskt tycker om att läsa, bland annat din!! av din blogg blir jag glad och inspirerad. du lägger upp snygga bilder på ännu snyggare outfits, skriver snyggt, bra och med en positiv inställning som behövs i vårt mörka sverige, och dessutom skriver du på engelska. du är så himla fin och inspirerar även när det gäller träning och hälsa. du är braa, kram♡

  Reply

  You’re real. There’s nothing more motivating than reading about someone who has the same goals, struggles, and accomplishments that I’ve witnessed and been through. It’s hard to find inspiration in those who are truly real these days. Thank you.

  Reply

  Älskar att du sprider positiv energi trots denna dystra tid på året. Sjukt stor inspirationskälla!! 🙂

  Reply

  I like your fitness posts, and how you text about yourself, what’s going in your life,(not too much not too less ) ☺️ XO Gabi

  Reply

  Hej!

  Din blogg är grym för du skriver om både mode och träning vilket är väldigt kul att läsa om när jag själv spelar handboll vilket jag förstått att du också gjorde. De är kul att du visar att man kan faktiskt träna och vara modemedveten istället för att man alltid som sportmänniska ska bli generaliserad som en person som inte kan ta på sig något bättre än degiga träningskläder
  Superbra blogg
  Kram

  Min epost [email protected]

  Reply

  Finns inget annat att säga än att du har allt på din blogg. Fitness, mode, make up, ditt kärleksliv, dina åsikter, din tid du lägger ner på bloggen, tävlingar & massa inspiration. Fortsätt så och det vet jag att du kommer göra, jag menar, kolla hur långt du har kommit redan nu? Om du blickar tillbaka från hela början! Ha en bra dag! Kram 🙂

  Reply

  Hej!

  Din blogg är grym för du skriver om både mode och träning vilket är väldigt kul att läsa om när jag själv spelar handboll vilket jag förstått att du också gjorde. De är kul att du visar att man kan faktiskt träna och vara modemedveten istället för att man alltid som sportmänniska ska bli generaliserad som en person som inte kan ta på sig något bättre än degiga träningskläder
  Superbra blogg
  Kram

  Min epost [email protected]

  Reply

  Det jag gillar mest med din blogg är att man märker hur mycket tid du lägger ner på den. Bra foton och välskriva texter:) får mycket inspiration från dig både träningsmässigt och modemässigt!

  Reply

  What I love the mots about your blog is the variety of exercises that you post. It’s great to have new ideas when i go to the gym ans not being bored of my workout program :).

  Reply

  Älskar övningarna och matscheman som du lägger upp. Hjälper så himla mycket!

  Reply

  Hi Sendi!
  What I like about your blog is that you’re such an inspiring person. I like how persistent you’re and you give me hope to achieve my future goals. I like that you write in different topics like fashion or healthy lifestyle. I always try out your advice at the gym, and I try to do my best, because you inspire me.
  In the other hand, there is one big thing we have in common.. We both like shopping and fashion, when I read your posts in this topic, I feel so much that I would go shopping with you one day I love your style, and I really like these vogue sweaters too
  Love from Hungary:)
  E-mail: v[email protected]

  Reply

  Otroligt inspirerande tjej! Många, eller i alla fall jag, ser upp till dig.
  Kram

  Reply

  Hej Sendi!
  Älskar din variation i bloggen mellan träning och mode. Gillar mixen! Skulle vilja ha mer tips på kalorisnål mat, sen skulle jag även vilja höra mer om din skolgång, hur det går och så! Kram!

  Reply

  Hej!

  Din blogg är grym för du skriver om både mode och träning vilket är väldigt kul att läsa om när jag själv spelar handboll vilket jag förstått att du också gjorde. De är kul att du visar att man kan faktiskt träna och vara modemedveten istället för att man alltid som sportmänniska ska bli generaliserad som en person som inte kan ta på sig något bättre än degiga träningskläder
  Superbra blogg
  Kram

  Min epost: [email protected]

  Reply

  Finns ganska mycket som jag tkr om din blogg. Men främst att den är så inspirerande, både när det gäller mode och träning. Följer både din blogg och instagram och du ger mig inspiration & motivation till att träna när man behöver de!
  Kram!

  Reply

  Det jag gillar med dig/din blogg är att man får verkligen bra tips på träning. Du är en inspirationskälla för mig som precis börjat med träning. Jag får hjälp med allt från övningar, kost till motivation. Skulle nog säga att det är du till största del som fått mig att börja träna. Så ett enormt tack till dig!!

  Reply

  Hej Sendi!

  Jag följer din blogg framförallt för att du är en förebild när det kommer till träning och livsstil. Din blogg motiverar!
  Sedan har du snygg stil, så jag har fått mycket modeinspiration från dig.

  Tycker du har ett relevant innehåll, köpte bland annat en Panos bikini efter att ha läst ett blogginlägg 🙂

  Reply

  What I love most about your blog is your enthusiasm towards both fitness and fashion. You’ve inspired me to take control of my own fitness and health. I love going to the gym now and it’s all due to you and your blog. My mind and body thankyou. I also love your mix of fashion. It’s not just another fashion blog filled with designer brands that not everyone can afford. You have a mix of both so everyone can enjoy. It’s refreshing. Keep up the good work. Xx

  Reply

  Jag älskar att man alltid blir inspirerad och motiverad både inom träning och mode. Dessutom är dina bilder alltid så fina och det är såklart alltid ett plus i kanten. Kram!

  Reply

  Hi Sendi
  I want you to know that your Blog is like sunglasses . We can see the world , Fashion life Style and sport through your eyes and we can Follow You whereever You are .
  Love , Ayca

  Reply

  You are such an inspiration for me ! I love your style and you were the first person who inspired me to go to the gym 🙂
  Email: [email protected]

  Reply

  Helt klart dina supervackra bilder & att du är en sån stor inspirationskälla!
  Pusss

  Reply

  You give me tons of inspiration! ☆ And I love to see how you enjoy working out and the way that it has changed your life. You seem to be lots happier now and proud of your body. You encourage all young people to get a healthy lifestyle, including me. Greetings from Finland ♡

  Reply

  Det jag gillar med din blogg, och med dig, är att du VILL motivera oss med träning osv. Du peppar oss. Ibland känner jag att motivationen jag får från dig är anledningen till att jag fortfarande orkar med träningen! 🙂

  Reply

  I love to get inspired by your actions. You are my personal “kick” 😀

  Reply

  I love to get inspired by your actions. You are my personal “kick”)

  Reply

  Sjukt inspirerande! Det är tack vare dig som jag tagit tag i min träning. Du ger mig motivation till ett hälsosammare liv helt enkelt. Tack!

  Reply

  Hey Sendi!
  They are a lot of reasons why I love your blog.
  You’re just an awesome person, and you are so pretty!
  You’re my inspiration and I love you so much.
  The thing I love about your blog ist that,that you everyday post something about fashion,gym…
  And everyday is something new!
  Hugs from Bosnia. <3

  Reply

  Well where to begin with such an inspirational blog?? You have truly motivated people from AROUND THE WORLD to join in on your journey of a heathly life style and stunning fashion. You have inspired thousands, motivatated so many and given people hope that their goal can be reached.
  My favourite part of your blog is the truth in all you share- you have shared your journey step by step with your followers openly allowing us to see your good days and bad days. The truth in your blog has made it stand out beyond others- it’s allowed us to see YOUR struggles and YOUR joys. Your openess is my biggest motivation allowing us to see the TRUTH of the journey you are going through.
  Thank you for being REAL in your post.

  Reply

  Vad jag gillar mest med din blogg är kombinationen mellan träning, mode och vardag! Jag lägger själv mycket fokus på träning och hälsa, det är en självklar livsstil för mig. Jag älskar att läsa träningsbloggar men ibland kan mitt fokus på träningen gå lite överstyr när jag bara läser om träning. Din blogg får mig att hitta en balans mellan träningen och annat i livet. Tack!
  Kram

  Reply

  Jag gillar din blogg för att den har hög kvalité, inspiration, tips och mycket kul och intressant att läsa om 🙂
  Kram kram

  Reply

  I love you blog because that is so inspiring and it makes my day better when I read your blogs, and you make me want to do good in the gym and you are just so inspiring 🙂
  Love from Iceland

  Reply

  Framförallt älskar jag din sunda inställning till träning, attityd och stil. Jag älskar att varje gång jag går in på din blogg, finns det alltid något nytt och inspirerande! Du är jordnära och äkta. Man får verkligen en boost av att gå in här! Finns det något jag inte älskar? xx

  Reply

  Att du är så äkta. Din blogg är allt i ett, mode träning inspiration mm. Du reflekterar över att allt och alla inte är så perfekt dom det kanske ser ut. Kärlek till dig din superstar!!

  Reply

  I really like your blog because of your lifestyle. I’m motivated by you, by your foodschedule or by your videos. And i’m also in love with travelling. And enjoy your trip as much as you can! 🙂

  Reply

  Jag är med! varför gillar jag din blogg? Jo för att den skiljer sig ifrån alla andra. Du bidrar med så mycket glädje och inspiration och bara genom att läsa din blogg så känns det som att man känner dig för att du är så jordnära och enkel i dina inlägg.

  Du skulle göra en fattig student jättelycklig om jag vann den gråa tröjan 🙂

  Reply

  Your blog gives me a lot of inspiration and that is why I love it! And you look amazing in every photo 🙂 Hope I have your body.. <3

  Reply

  you motivates me and train and provide good exercise and diet tips

  Reply

  Hej Sendi!

  Grymt snygg tröja, har aldrig vunnit något förutom möjligtvis 30 kr på Triss.. Så att vinna en sådan läcker tröja skulle göra mig riktigt riktigt glad! 🙂

  Jag följer din blogg & instagram helt enkelt för att du är sån stor inspirationskälla när det kommer till bra och effektiva övningar, du verkar vara en människa som sprider positiv energi & har ett sunt tänk kring kost vilket jag uppskattar mycket!

  Reply

  Det jag gillar mest med din blogg är träningstipsen, träningsvideorna 🙂 alltid kul att träna när man har nya tips och övningar!

  Reply

  Det jag tycker om din blogg är att du verkligen hjälper människor med sin träning. Du berättar vilka övningar du gör & även videos. Vad du äter t.o.m. Jag har följt din blogg och tagit dina tips och det har hjälpt mig väldigt mycket. Det tycker jag om med dig & din blogg. Du är en inspirtion för folk.

  Reply

  Inspirational, motivational and very, very useful, especially the exercises you share with us – love doing them, I can see the difference on me. With love ljepoto:*
  [email protected]

  Reply

  Hi Sandi (:
  Usually the first thing I do in the morning is check my twitter for motivation and workout ideas or meals and yours happens to be my favorite. Especially now that I’ve been sick for weeks, I’m finally earning my energy back and going back to the gym is not easy but seeing your blogs gives me hope

  Reply

  I like that you aren’t afraid to post old pics of yourself, which is a great inspiration to all of us readers! And i love the design, the photos you post and everything about yoyr blog! It’s a daily inspiration!

  Reply

  Gillar när du ger tips om allt från kost till träning, tex att du visar ditt tränings och kost schema, eller hur man utför vissa övningar

  Reply

  what I like about your blog its the way you do it- concrete,short and very honest posts about yourself- this last thing is so rare to find in most blogs
  greets from russia
  [email protected]

  Reply

  Hi Sendi 🙂 ,

  what i like the most on your blog is the diversity. You write about so much different things (e.g. recipes, fashion, sports). I think you are really sympathetic because you always be yourself by writing about something. You don’t have doubts to mention your own opinion even if you are a public person all around the world. The most important thing is to be youself, and that is what you are. 🙂

  Many Greetings from a 21 year old german girl

  Reply

  Först och främst, tröjan är såå snygg!

  – Men, vad jag gillar med din blogg är att du är verkligen en riktig inspirationskälla.
  Det är bara en utav de grejer jag gillar med bloggen. Dina väl planerade inlägg, fina och fräscha bilder som tilltalar en och intressant läsning. Jag gillar kombinationen av mode och trender samt träning och hälsa. Vilket ju är dom två största intressen vi läsare har oftast!
  Du bjuder på en vardag vilken som helst skulle hoppa in och ta över tror jag 😉 Har en fruktansvärt snygg kropp, ett bra tänk och verkar vara en hel go tjej på alla sätt och vis!
  Fortsätt så!!
  /Louise

  Reply

  Hej! Ojj kanske inte bästa sättet att börja en kommentar men detta är faktiskt min första gång jag deltar i nån bloggerskas tävling så. Vad gillar jag med din blogg hmm… vad gillar man inte liksom hehhe. Nej men för det första är du en så glad och härlig tjej. Och du är väldigt inspirerande speciellt i träning,. Blir alltid jätte taggad att träna eller nått annat när man läser din blogg. Och otroligt vacker är du med 😀

  Reply

  Förutom ett otroligt yttre så bjuder du på stor variation med både träning, kost, mode och vackra bilder. En stor inspiration för många tjejer i alla åldrar då du verkar väldigt naturlig och jordnära och verkligen visar hur en bra förebild bör vara!

  Reply

  Hej! Jag är med och tävlar!
  Jag gillar allt med din blogg. Men om jag ska välja endast en sak så måste jag säga faktumet att det du skriver, bilderna du lägger upp, din videos, allt ger så himla mycket motivation och allt man vill göra är att gå till gymmet och köra fullt ut. Man blir så himla peppad på att köra och träna, oavsett hur dålig dag man har. Det älskar jag nog allra mest med din blogg!

  Reply

  Du och din blogg inspirerar med både mode, träning och engagemang!
  Fortsätt så 🙂

  Reply

  I love to follow you because you don’t only inspire people to have a healthy lifestyle or how to be fashionable.. .. ..

  I love following you because you are keeping it real. What you post is about what You love and you want others to see that and know. You are genuine: what you see is what you get.

  Reply

  I don’t love to follow you because you inspire others to live a healthy lifestyle, or to show how to be a better Version of youself.

  I don’t follow you because of your Amazing sence of style, or your fashionable and Awesome outfits..

  No i follow, and love following, you because you are keeping it real!
  You post what YOU love and that’s what makes you lovable; you are genuine.
  🙂 X

  Reply

  Sendi, Du är en inspirationskälla som får mig att tänka positivt hela tiden. Din blogg är i full harmoni och det får mig att avslappna helt och tänka positivt, dessutom så tycker jag så mycket om hur texten Du skriver och bilderna du lägger upp är så himla perfekta att det verkligen inspirerar mig på ett positivt sätt, det som gör mig ännu gladare är att du lägger upp länken vart Du köper Dina kläder. Du är alltid positiv, och när det är något negativt som har hänt så skriver Du en text som på ett sätt är positiv och får mig, förmodligen alla andra som läser Din blogg, att tänka positivt även när något negativt händer. Sendi, Du är en källa för all oss när vi behöver motivation för att gå vidare. Det som gör mig glad är att Du vill alltid vara på topp och det gör mig glad att du gör (du är på topp 😉 ), det finns människor som trycker ner sig själva när de egentligen kan vara på topp, och Din blogg är den källan spm vi behöver för att nå toppen.

  epost: [email protected]
  Med vänlig hälsning: Nela

  Reply

  Du är en stor inspiration till mig som är mamma till en dotter på snart 4 år. Efter att ha börjat följa dig på instagram har jag även börjat ändra kost och tagit tag i träningen igen. Du är en stor inspirationskälla för mig och säkert för många andra 100 0000 ❤

  Reply

  Hi 😉 So just one thing or sentence why I love your blog? 🙂 Hmm, difficult because it is not just one thing, I really apreciate positive energy which comes to me from your nblog at first, then your style!! It’s such amazing:) And a lot of more different things.
  Hugs from Slovakiaa

  Reply

  Du är en stor inerationskälla när det gäller både träning och mode.
  Fina och fräscha bilder! Be proud of yourself

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här