Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:07 | February 26, 2015

SHOP WITH A DISCOUNT CODE

Skärmavbild 2015-02-26 kl. 21.52.36

CLICK HERE TO COME TO THE WEBSITE / KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HEMSIDAN

Hello dear friends! I want to share an awesome discount code with you. The code is “SENDI2015” and it gives you 15% discount on a purchase of €64. The code is valid until 23:59 tomorrow night. Perfect opportunity to buy a spring coat, a pair of nice sneakers or why not some glorious detail? Nelly has so much so I recommend you to have a look! Note that it the code is not valid on everything so try it first. Happy shopping!

Hej kära vänner! Tänkte dela med mig av en grym rabattkod idag, nämligen “SENDI2015” som ger er 15 % rabatt på ett köp över 600sek. Koden gäller fram tills 23:59 imorgon kväll. Perfekt tillfälle att köpa vårens kappa, ett par snygga sneakers eller varför inte lite härliga detaljer? Nelly har så mycket fint så jag rekommenderar er att gå in och kika! Observera att det inte gäller ALLA plagg så testa i förväg om koden gäller. Glad shopping! 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här