Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:00 | March 14, 2015

BABY-BLUE

_MG_4599-2 _MG_4679-2 _MG_4769-2 baby _MG_4752-2

_MG_4760-2

Fur jacket: Here – Knitwear: Here – Jeans: Here – Bag: Here – Sunglasses: Here – Shoes: Here – Watch: Here 

Today’s first post is on yesterday’s look 🙂 I have really fallen for this baby blue color and slowly my closet fills with clothes in this color. The weather was so nice yesterday so I had to take a break from all the work. I went to the city and enjoyed a cup of coffee in the sun. Sometimes we need that! Now to the fun part 😉 I have been honored to have a competition where one of you guys can win a watch from Yvette Hass. You see, the watch I have on the pic, one of my fav! What you need to do is to click HERE, select your favorite, paste the link in the comment field below along with a short explanation of why you should win. The contest starts today and ends 00.00  on the 20 of March. Good luck! <3

Dagens första inlägg blir gårdagens look 🙂 Jag har verkligen fastnat för babyblå färgen och sakta men säkert fylls garderoben med den färgen. Vädret var på topp igår så jag kände för att ta en paus i allt jobb så jag tog på mig och åkte in till stan för att avnjuta en kopp kaffe i solen. Det behövs ibland! Nu till det roliga 😉 Jag har fått äran att lotta ut en klocka från Yvette Hass till er. Ni ser, klockan jag har på bilden är en favorit! Det ni behöver göra är att gå in HÄR, välj eran favorit, klistra in länken i kommentarsfältet nedan tillsammans med en kort motivering till varför just du ska vinna. Tävlingen börjar idag och avslutas om 1 vecka, alltså 00.00 den 20 Mars. Lycka till! <3


119 kommentarer119 kommentarer om “BABY-BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jeansen och skorna är ren kärlek! Och du passar jätte bra i babyblått 😀
  Tycker det är så himla kul att du har så mycket tävlingar! Känns som att du vill ge tillbaka till oss läsare 🙂 Ha en fin och solig dag!

  Reply
 • Link: http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch.html

  Why?: Firstly, you´ll make me for the first time in my life winner (I swear, I´ve never ever won anything :D) Secondly, I truly want something from the girl I follow from her beginnings 🙂

  Reply
 • Link: http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html

  I fall in love with it when I saw it on your picture!! *.* OMG your style is so good, I’m really jealous haha just kidding, but I would really appreciate when I have somthing cool stuff like you. On the other side you are really a role modell, with your hardworking and the same time a really classy and good looking woman. It would be a pleasure, when I will win it. Go on! :))

  Sincerelly
  one of your fans

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html

  sooo in love with this watch! kunne være så fedt, at eje sådan et flot ur og tænke tilbage på at man har været så heldig og vinde det.. krydser fingre for at jeg, for første gang, vinder noget 😀

  Reply
 • What a cool look! Love the jeans and shoes!

  xx Su http://fashiontwinstinct.blogspot.de/

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/bling-watch-rose-gold.html I think I should win this competition because I never had such a beautiful watch and I think it would look good on my wrist 🙂 kisses <3

  Reply
 • Link: http://www.yvettehass.com/en/watches/xl-silver.html

  Jag älskar klockor och tycker det är den perfekta accessoaren. Men saknar tyvärr den klassiska silvriga vardagsklockan. Den här klockan skulle passa perfekt! Oftast om man ska ha en hållbar, men samtidigt fin klocka kostar dem en del, vilket inte gynnar en student. Så hoppas innerligt att jag kan få vinna denna vackra skapelse!

  Ville också tillägga att du är en inspiration inom träning och dina resultat är grymma!!

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html

  Jag vill vinna denna klocka till min mamma då hon verkligen behöver en och det är perfekt för hon fyller snart år och har kollat på en liknande klocka ett tag nu!

  //

  I want to win this watch to my mother since its her birthday soon and she has looked on a similar watch a while now!

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html
  Hej Sendi! Jag skulle bli sååå glad om jag vann, eftersom jag är nybliven student och min kära gamla klocka precis gått sönder. Som student är det viktigt att hålla kolla på tiden för att hinna till föreläsningar hit och till sittningar dit (tillsammans med alla andra tusen saker). Älskar studentlivet, men tyvärr är man ju inte jättetät i detta skede i livet. Skulle därför sitta så fint med en gratis klocka! Jag skulle inte bara se fab ut i den, utan jag skulle komma i tid till allt igen!

  Puss, hoppas du får en bra dag! <3

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/clean-watch-silver.html
  Denna var en favorit direkt jag såg den! Skulle verkligen vara en lycka att vinna den då jag alltid velat haft en dyr men en fin klocka, för jag själv har inte haft tillgångar att köpa en klocka heller. Har alltid köpt dem billiga men haft otur att dem förstörs av missfärgning efter ett tag. Dessutom har min familj lite kämpigt dem senaste månaderna då min mamma och pappa är sjukskrivna pga smärtsamma skador. Vad mer kan jag säga, får nu hoppas jag blir den utvalde och har turen med mig, mina föräldrar vill nog inget annat än att se mig lycklig med denna fina klocka! Kram

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl-1.html
  Skulle vara superkul att vinna den här klockan! Har spanat in den länge men tyvärr har andra saker varit tvungna att prioriteras före. Jag går sista året på grundskolan och jag har därför inga inkomster förutom mitt barnbidrag och jag har därför väldigt svårt att spara så om jag vann den här skulle jag vara oerhört tacksam, verkligen!
  Kram 🙂

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-1.html

  Jag älskar Yvette Hass och har följt henne från start. Delar och gillar på Facebook för att hjälpa den stjärnan som hon är att synas mer! Att få bära hennes kläder och accessoarer är en ära. Och just denna klocka har jag tittat på i en evighet! Tack för att vi får deltaga i tävlingarna 🙂

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-1.html

  Det är första gången jag skriver här. Har varit en stor fan sedan jag första gången såg dina bilder på Instagram. Du är en stor inspirationskälla för mig och har varit det i ungefär två månader. Kollar alltid dina träningsvideo när jag ska gymma. Du är grym, keep up the good work! Just nu har jag extrem träningsvärk efter att jag gjorde några övningar som du hade lagt upp, feels good! Haha 🙂
  Nu till varför jag vill vinna en klocka, jag har faktiskt aldrig vunnit något på en tävling. Men jag vill vinna denna för att alltid komma ihåg att det var från dig vilket kommer att motivera mig till att träna, kämpa och hålla mig i form och inte ge upp. För som du vet, det är lätt att man blir lat och väljer att pausa från gymmet. Jag vill hålla mig motiverad. Och det hade varit en ära att vinna denna från dig 🙂

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/boyfriend-watch.html
  Wow, I am literally IN LOVE with this boyfriend watch!
  Why should I win? I don’t know, I guess everyone of us would deserve to win so I think no matter who you pick, the person will be super happy and will be rocking the watch they chose. 🙂 Even though I know there will be hundreds of comments under this post soon, I wanted to try my luck! 🙂
  Anyways, keep it going Sendi, kisses :*

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html
  You are one of my favourite bloggers and I chek out your blog every day! I have also followed you in instagram since I made my own account! I love your pictures and you are really beautiful! <3 and I also fell in love with this watch in your picture so it would be awsome to have it too! I adore you and you inspire me alot!

  Puss och kram 🙂

  Reply
 • Hej Sendi! 🙂
  Jag har följt både insta och din blogg ett tag nu, det är faktiskt den ända bloggen jag läser! Ser dig som en stor inspiration till min träning framförallt då jag finner en hel del likheter med dig i den. Men jag älskar oxå ditt mode älskar kläder! Du vågar prova nya stiler och det är därför jag ställer upp i tävlingen, jag är likadan ena dagen är jag finklädd och nästa dag lite tuffare klädd. Lite skitzofren i stilen helt enkelt haha! Jag har aldrig i hela mitt liv annvänt en klocka, aldrig någonsin, men just den här klockan lockar mig faktsikt otroligt mycket pch det skulle vara så sjukt kul att inviga mina outfits med just den snygga silver/guldiga klockan, tror den skulle passa fint. 🙂
  Hoppas du väljer mig skulle va himla kul att få vinna något helt annorlunda!
  // Mikaela

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html
  Jag blev verkligen suuuuperlycklig när jag såg att du skulle ha en tävling och du filmade din klocka på snapchat. För jag har nämligen kollat mycket på den klockan och verkligen drömt om att kunna ha en sån egen klocka, jag tycker verkligen att klockor är jättefina, man kan ju liksom bara ha en enkel outfit och sedan en fin klocka till så blir det superfint! Men tyvärr så har jag ej kunnat ha en fin hållbar klocka för jag har inte sån god ekonomi, men jag har ju köpt billiga klockor men dom tappar sin färg och går sönder… Så jag skulle verkligen bli jätte,jätte glad om jag skulle vinna denna super fina klocka som jag skulle kunna ha nu och framöver!
  //Tess

  Reply
 • Hej!
  Jag skulle vilja vinna klockan då du är en stor inspiration för mig och jag har följt din blogg och instagram i flera år, verkligen älskar din stil, och du ser så glad ut på varje bild att jag själv blir glad. Det skulle vara så kul och vinna denna, den skulle sitta på min arm hela tiden, med ära

  Reply
 • http://Www.yvettehass.com/en/watches/boyfriend.watch-2.html

  hej bästa sendi, först vill ja säga att du är en stor förebild för många ute i världen, du har gjort detta så himla bra&verkligen kämpat för att kma hit du är idag . Du är väldigt inspirerande kvinna .

  Varför jag vill vinna denna klockan är för att jag och min sambo firar 5 år snart, och vad hade inte varit bra med en klocka? Han älskar klockor och kollar alltid överallt efter klockor, 🙂 allt han gjort för mig o funnits där när jag mått sämst förtjänar han en slipad diamant, en fin klocka . :-*:-D

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl-1.html
  Skulle vara superkul om jag vann! Har spanat in den här klockan ettag faktiskt men har varit tvungen att prioritera andra saker före. Går sista året på grundskolan och att rulla runt på barnbidrag är inte det lättaste. Så skulle bli oerhört tacksam om jag vann!
  Kram 🙂

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl.html
  Hi Sendi! 🙂 Lately I´ve been planning to buy new watch, so it would be perfect to win this, since I´m a huge watch-lover 🙂

  Reply
 • Zdravo Sendi,
  Hope You are Fine. Now I will Tell You why I should win this watch. Maybe this is a other argument as The Rest. I should win this watch because I want a big present (this watch) for my Sisters Birthday. She always gives me everything in my Life. She always Bought me expensive things like tickets for a festival or jewellery. Iam 18 years old and goes To The school And don’t have The money To give her something like this back. Yes, I know The life is not about The expensive things. But she gives me so much love And stabilize in my Life And I want To present her this watch AND I will Tell/Show her how I get this watch. So she will be surprised about The watch And touched because of this Comment. I think this two things are a good combination for a present! My Sister will be 33 years old On the 30.07., her Name is Mirsa. I Wrote this Text for my Sister and not for me. So Sendi, You have To Decide who deserves this watch. Please, give me The chance. I think You Are a lovely and a Family Person, Too.
  And sorry for my bad English 🙂
  greets :-*

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-1.html
  Sometimes you have the reason just like – why not 🙂
  Beside that … the time flows and sometimes I have no idea what time it is … so why not to have these babes on the hand and just look at them and remind myself that I have these just thanks to you 🙂

  Reply
 • Länk: http://www.yvettehass.com/en/watches/chunky-chain-silver.html
  Hej!
  Jag skulle vilja vinna klockan då du är en stor inspiration för migoch jag har följt din blogg och instagram i flera år, verkligen älskar din stil, och du ser så glad ut på varje bild så att jag själv blir glad. Det skulle vara så kul att vinna denna, den skulle sitt på min arm dag ut och dag in, med ära 🙂 kram Ellen. (Var tvungen att göra en ny kommentar då länken inte kom med) kram

  Reply
 • I have never owned a watch so I could not know whether I like silver or gold one, but you could choose. My choice would be http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-1.html or http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html
  I would like to win this watch because even if life has been kind to me by letting me won a couple of times different things, I have never,never kept anything for myself. Have done “giveaway”, except one time, when I beated hard times and won life.
  I would like to have something for myself to remind me, that even if the time is ticking I have still time to do anything I like, because life is beautiful and I have opportunity, choices, days and the whole world’s time! Need to work myself up. Nothing comes easy. I am thankful for the secind chance and my will is my motivation
  I would appreciate it a lot.
  You have worked hard too, been up and down, always rised up and you inspire me.

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html

  Jag äger ingen klocka och denna är väldigt stilren och enkel vilket jag älskar! Dessutom passar den till vad som helst:)

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/see-through-reptile-watch.html

  Such a beautiful watch and would be honored to get something from you! I could use it every day at work and it would remind me of my role model & motivation! Thank you for this chance.

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html
  Hej, jag tycker verkligen denna klocka är superfin och jag har massor av outfits planerade i huvudet som jag skulle kunna matcha denna klocka med.
  Min motivering till varför just jag ska vinna är att jag under en väldigt lång period har kollat på klockor men aldrig köpt någon då sådana snygga och med bra kvalité som denna kostar en hel del ovh jag sparar så gott det går. Denna klocka skulle inte bara vara supersnygg runt min (och min mammas (som jag skulle dela den med om jag vann)) handled utan den skulle även vara väldigt praktisk. På min skola har de börjat med mobilförbjuds regel och ser en lärare en telefon tar de mobilen ifrån eleven. Det kan bli jättesvårt att hinna till lektioner eller veta hur långt det är kvar av en lektion som exempel, så en klocka skulle verkligen underlätta min vardag!
  Kram! 🙂

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-1.html

  Hej Sendi,
  Som alla andra så skulle jag också bli jätteglad av att vinna denna fina, urballa klocka.
  Klockan som jag valt är en klocka som passar till alla outfits, till vardags samt till fest. Jag gillar när en klocka är enkel, men samtidigt fin vilket denna klocka är. Kan tänka mig ha den nu till sommaren, med olika sommaroutfits. En klocka är även bra för att passa tiderna hehe :).
  Tack för en underbar och inspirerande blogg Sendi, bäst är du.
  Ha det bra!
  Kram Aurora

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/everyday-watch-2.html

  den här klockan var kärkek vid första ögonkastet! Jag har bara en klocka och behöver annan för att bära den på vardagar 🙂 och som aupair tjänar inte så mycket att jag skulle kunna köpa sådan klocka 🙁
  ha det så bra!

  Reply
 • Jag hade ju blivit världens lyckligaste om jag hade vunnit denna; http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl.html. Så varför ska jag vinna? Jo, det hade ju varit rätt kul att få vinna en klocka som en “present” för att jag klarat av 2.5 av 5 år på utbildningen! Jag har gått runt och letat efter en snygg klocka men inte riktigt hittat “den där perfekta” vardagsklockan. Den från Yvette Hass är ju helt underbar!

  Reply
 • why ? 🙂 To gain habit of doing exercises every day, I had to visit your Instagram profile, as a encouragement and reminder for work that we have to invest daily for our better life. Now, when I have this watch on my hand, it will be my reminder, and your Instagram profile will be visited by me again, for your unique fashion combinations 🙂

  Reply
 • To gain habit of doing exercises every day, I had to visit your Instagram profile, as a encouragement and reminder for work that we have to invest daily for our better life. Now, when I have this watch on my hand, it will be my reminder, and your Instagram profile will be visited by me again, for your unique fashion combinations .

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html

  I fall in love with it as soon as i saw it on your picture. I am searching for a long time a second watch but more in the silver range. I just have another watch and it is a gold. I am not a jewellery girl and watches are so easy to where and add a Touch to any outfit without being too complicated to Think. Beside the outfit is to kill 🙂 xxx

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch.html
  Har en passion för klockor och mode och älskar att inspireras av din blogg.
  Skulle få vara en ära att få bära runt på denna vackra rosé klocka.

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl-1.html in love with this one. *o* My sister will graduate from collage soon and I think this would be such a perfect present for her. She has the same watch for many years now and I would really love to make her happy with this brand new one. Hvala Sendi, savrsena sii<3

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch.html

  Hi Sendi! First, I love you so much! Me and my twin read your blog all the time. You are such a big motivation and inspiration for us! I really want to win this because i’ve been watching this watches for so long but I can’t afford it and the shops where you can buy them cheaper don’t deliever to my country. It would mean so much to me, this are my favourite watches really! U are the best ❤️❤️ Kiss❤️

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/braided-watch-silver.html Hello,I would totally love to have this watch because I actually never had a quality watch and it would be such a joy to pick me as a winner . Plus I love seeing the watch combined with all kind of clothes 🙂 Hope you will get to read this , kisses 🙂

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-2.html

  Den 8onde april fyller min kära syster 17 år! Då hon Aldrig kommer i tid så skulle denna passa fint. Hennes kvicka ben och en skällande busschaufför skulle båda bli glada om hon skulle sluta att falla. Snälla, detta skulle få henne att asgarva.

  Har under så lång tid försökt att komma på något riktigt fint att ge henne då hon betyder så mycket för mig och är en stor förebild. Denna klocka skulle verkligen passa henne så bra.
  Med ett hjärta av guld så är hon värd så mycket, och med denna klocka hade jag kunnat visa ännu mer av min uppskattning till henne.

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html

  Tänker inte dröja ut på detta men tycker du är en stor inspiration och har definitivt tagit tag i träningen mer, så tack för det! Sedan så har jag aldrig riktigt vunnit något och just den klockan är urläcker! Ha en bra dag, kram<3

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/everyday-watch-1.html

  Åh, denna underbara klocka skulle passa mig perfekt! Snygg, enkel men ändå lite kaxig. Min gamla trotjänare Casio som jag haft varje dag i 9 år åkte i vattnet härom dagen och gick tyvärr inte att rädda. Håller alla tummar jag kan för att denna skönhet ska bli min! Ha det så bra och tack för en inspirerande blogg! Kram Anna

  Reply
 • I would really love this watch : http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch.html

  Honestly I have never in my life owned a watch that was more expensive than 30 euros. I have always wanted one but always at the last minute decided to rather save money for food or some trips.
  It would be a really nice surprise to get something that I have never had 🙂

  Reply
 • Min student närmar sig och jag kommer snart komma ut i “vuxenvärlden”. Denna klockan hade varit till stor hjälp då jag gillar att hålla koll på tiden med en klassisk klocka, samtidigt som den gör alla mina outfits riktigt chic! En snygg detalj som avslutar ens klädsel. Har även alltid velat ha en sådan här design men aldrig haft råd att skaffa en.

  http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-1.html

  Reply
 • Ti mi sve ljepsa i ljepsa <3 var tvungen att sticka in med det bland alla tävlings-kommentarer! 🙂

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl-1.html

  Hoppas på lite tur!
  Har alltid sån otur med mina klockor, de går alltid sönder eller krabbar på något sätt. Så är i verkligen i behov av en ny och en sån här klocka har jag velat ha länge, så en sån här hade varit perfekt!

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-2.html

  Precis som vem som helst hade jag blivit överlycklig om jag vann en klockan, dels för att den är skitsnygg men framförallt för att man inte alltid har råd att köpa sig en dyr klocka (speciellt som student). Nu till våren hade det varit riktigt nice med en ny och snygg klocka. Klockor är dels bra för att man ständigt har koll på tiden, men mest för att jag anser att man får ett mer professionellt intryck med en. Jag har på väldigt länge inte burit en klocka eftersom jag känt att det inte är “jag”, men har nu på senare tid insett att detta är en stil jag vill testa. Dock har jag inte dom pengarna till en med riktigt bra kvalité. Av den anledningen hade jag mer än gärna vunnit en klocka 🙂 sen vill jag också säga att jag tycker att du har en grym blogg, jag tror många glömmer hur svårt det är och hur mycket tid som läggs bakom men jag tycker du gör det riktigt bra. Fortsätt med det!

  Reply
 • Jag tycker att jag ska vinna tävlingen just för att jag både pluggar heltid & jobbar extra, och har ändå aldrig råd att unna mig någonting lyxigt. Båda mina klockor jag har här hemma är sönder och har inte råd att laga dom, eller köpa nya, så en ny klocka hade varit en dröm just nu.
  Klockan jag skulle vilja vinna är:
  “Mother of pearl” i färgen Gilver/Mother of pearl clock face
  Länk: http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-2.html

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html

  Älskar klockan, älskar din blogg, och därför hade denna gåva gjort min vardag (som just nu endast består av anatomiplugg) lite mer lyckligt 🙂

  Snygg outfit btw!

  Reply
 • Hi Sendi!
  Ive never had a watch before -well not since I was a child! So it would be great to win an Yvette Haas watch as my first adult watch 😉
  The watch I have chosen is in gold and silver so it would match all of my jewelry! The watch is also very beautiful and have a nice classy design. It would be perfect among my accesories and I would love to be wearing it! 🙂
  Link to Mother of Pearl in silver/gold:
  http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl-1.html

  Love your blog!

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl-1.html

  Hi Sendi,

  The reason why i should win this competetion is that i felt in love with this watches. I’m inspirated by your blog and i like your life style and also your style:) Do what you are doing because you will inspire lot of people yet. People love you:)
  Hugs

  Reply
 • Hey Sendi, since I started to follow you on social media (like instagram,) I decided to get up and do something for my body, and of course, also for myself. I’ve started to read your blog, your tips. I followed your highs and also your lows (which impressed my maybe a little bit more, because as a “normal” girl you’re often thinking that this “perfect-instagram life” is reality and persons like you are unable to fail anyway) and I got motivated by reading your texts. So I did something for myself, for my body, for my healt and I also improved my lifestyle. I got finally motivated. And this mainly because you’ve showed your blog, your goals, your motivation in public. And I truly want to thank you for this.
  Anyway, I’d like to have the watch as a everyday reminder that I can reach every goal if I only believe in me. But the text obove is literally more important than the watch.

  Have a good day, greetings from germany!

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl.html
  Love this watch! Would love to win something from one of my favorite bloggers!
  You have the best style, keep it up with the inspiration :)! Much love from Amsterdam xx

  Reply
 • Jag skulle vilja vinna denna klocka http://www.yvettehass.com/en/watches/clean-watch-rose-gold.html för att jag äääälskar klockor och gillar att ha alla möjliga olika former och färger. Men en färg jag inte har en klocka i är roseguld, roseguld är superfint och jag gillar verkligen stilen på denna också. Så därför vill jag jättegärna vinna denna. 🙂

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html
  Denna klocka är så himla fin och stilren vilket jag gillar starkt, jag älskar arm ur men dock så har jag bara två stycken så det skulle vara kul med en till för lite mer variation till outfitsen till vardag och icke vardag!

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-1.html
  Jag hade varit jätte glad ifall jag vinner tävlingen.. Har varit med på alla dina tävlingar och följer din blogg och instagram dagligen men inte vunnit något än. Sen tycker jag om jätte mycket klockor och tycker att det sitter superfint 🙂 Kram på dig najlepsa Sendi <3

  Reply
 • Link: http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl-1.html
  Why I should win? So…I have never won something before and I am a huge fan of you. You are my inspiration and I do not write this because of a competition, but because it is true! I love you 🙂 And you are the reason why I started workout, so thank you for that 🙂 I am a better person now..

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl-1.html
  Hi Sendi 🙂 I loooove watches and they make an outfit look so much more stylish! I love the watch in your pictures but I chose this one because I dont have a silver/gold one and it’s so pretty, although I have only like two watches and I need more!! and btw I love your blog and your style so much 🙂 And your hair!!

  Reply
 • Hej Sendi!

  Jag har nu valt ut min favoritklocka från Yvette Hass klock-kollektion och kan säga att det inte var så lätt. Alla klockorna är snygga! Jag valde Den här skönheten (se länk: http://www.yvettehass.com/en/watches/xl-gilver.html ) med största anledningen:

  Först och främst: den klassiska och eleganta touchen till utseendet.
  För det andra: färgen tilltalar mig jätte mycket – GILVER – är en blandning av guld och silver vilket hade underlättat min vardag när jag väljer kläder med detaljer som har guld eller silver i sig (allt ska vara sammanhangande, I know jag är petig ;))
  För det tredje: Klockan är i storlek XL och jag är beroende av större klockor, då jag tycker det gör sig så rättvist med en oversized klocka på en tunnare handled som min! Det skapar lite drama, men så mycket stil!

  Kram // Kristina

  Reply
 • The watch I love is this one: http://www.yvettehass.com/en/watches/boyfriend-watch-1.html
  If would love to win it to be able to give it to my sister as a present. She loves Boyfriend watches but as a student her budget is small, and I can’t afford to give her one as nice as this one either… since her birthday is coming up in April this would be the perfect surprise 😀
  Anyways, thanks for being such an inspiration, read your leg workout post this morning and it gave me so much motivation that I went and killed my legs at the gym just now! 🙂
  big hug from Vienna! xx Rosie

  Reply
 • WOOOW!! Man har väl aldrig sett på maken till snygga armbandsur!! 🙂 helst vill jag ju ha ett av varje 😉
  Jag gillar stilen skarpt, fast denna sticker nog ändå ut lite extra http://www.yvettehass.com/en/watches/xl-silver.html 🙂
  Ja jag skulle ju slå frivolter här hemma om just jag skulle ha den fenomenala turen att vinna den , ja om jag kunde alltså, det kan jag dessvärre inte och har väl aldrig kunnat heller fast just nu är jag så lycklig över att jag kan gå över huvudtaget eftersom jag gått igenom en canceroperation på vänster vrist där de var tvungen att ta bort rejält så jag var gipsad i början och har haft både värk och svårt att kunna gå men nu är jag av med gipset och kan gå normalt igen fast inte så fort och träning är inget att tänka på under de närmaste veckorna, men som sagt jag är glad bara jag kommer undan med livhanken i behåll, så det blir bättre och bättre dag för dag 🙂
  Sänder över vårvarma kramar till alla som vill ha och behöver 🙂 <3

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl-1.html

  Jag är en hopplös tidsoptimist som behöver lite bling med klass,
  måste hotta upp min stil som är rätt så kass.
  Jag skulle gärna ha en bedårande Mother of Pearl på min arm
  – den skulle öka både punktligheten och min charm.
  Tänk sen, när jag på promenaden hypnotiseras av dess eleganta design och faller i trans.
  Och räddas av en förbipasserande HUNK!!! Vilken lycka – jag förutspår äkta ROMANS.

  Reply
 • Oj, vilka otroligt snygga klockor! Riktigt svårt att välja! Efter mycket om och men så blev det den här.
  http://www.yvettehass.com/en/watches/boyfriend-watch-1.html
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann för då skulle det bli en fin, fin present till mig själv på födelsedagen som bara jag i familjen tycks komma ihåg längre..
  Det är trist att inte få några presenter eller blommor bara för att man har passerat en viss ålder. så ska det inte behöva vara utan det är klart att man ska fira så jag hoppas på att få fira med en riktigt fin klocka!

  Reply
 • Hej!
  Är gärna med.

  http://www.yvettehass.com/en/watches/clean-watch-rose-gold.html När jag
  såg denna snygga klocka slog mitt hjärta ett extra slag. Mina vänner på mig vill ha koll, då
  ger denna exklusiva armbandsur mig bättre
  kontroll. Nu kan jag hålla tiden och aldrig
  mer komma försent.

  Mvh Julianna
  [email protected]com

  Reply
 • Hejsan!
  Tack för en inspirerande blogg!

  Jag har valt ut denna snygga guldaktiga klocka: http://www.yvettehass.com/en/watches/bling-watch-gold.html och skulle så himla gärna vilja vinna den. Jag är världens sämst när det gäller att passa olika tider, kommer alltid för sent vart jag än är på väg. Äger för tillfället bara en pulsklocka som naturligtvis inte riktigt passar att använda när man vill klä upp sig lite mera, så därför skulle denna klocka passa utmärkt och komma till stor nytta!

  Reply
 • En klocka är inte bara praktisk och funktionell-
  Det är en snygg accessoar, dag som kväll-
  En märkesklocka fängslar och drar till sig blickar-
  Och det ger såklart mitt självförtroende kickar!
  De har många snygga klockor, men denna var läckrast:
  http://www.yvettehass.com/en/watches/braided-watch-silver.html

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/xl-rose-gold.html

  I have never won something before. So this is opportunity to be a part of competition. It does not matter if I win or not. You impress me as a person, who is inspiration for women and girls all around the world. I am so glad I can follow you and see your journey. Reason, why I should win? I would be so happy, because I would win that gift from my role model, from woman almost same aged as me, but stronger than me. Your dreams have come true, but I am at the beginning of my journey. Have a nice evening Sendi 🙂

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html

  Can this please be me? I love how the clean look have an edgy style. That’s exactly who I want to be, a business woman – clean and professional but still with an edge – you know that you’ll always get the truth from me!

  Kram!

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl.html

  I just Fell in love with this One really!!! I’ve never won in competitions like this so it Would be the First Time 😀 and also behause i dont have any money anymore to buy a new watch because of all the costs for my study :/ … Would be the happiest Girl in this World *.*
  And yb the way you inspire me i. Fashion and Fitness! ❤️

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna för jag vill verkligen ha den här klockan, men har inte riktigt råd med den!
  Tiden är viktig och med denna klocka kommer jag aldrig försent på riktigt!

  🙂

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/see-through-reptile-watch.html

  Hade en väldigt fin GUESS klocka i silver tidigare som jag fick av mina föräldrar i studentpresent, den blev trist nog stulen för någon månad sedan.. Därför hade jag uppskattat att vinna en klocka från yvette!

  Tack för en fin blogg!

  Reply
 • Självklart vill jag vara med i denna tävling!
  Har länge spanat in denna klocka och det kliar alltid lika mycket i fingrarna när jag tänker på hur fint den hade varit nu till våren. En guldig stilren klocka som kan lyfta vilken vardagsoutfit som helst och inför en känsla av lyx som man alltid önskar. Klockan jag pratar om är självklart denna:
  http://www.yvettehass.com/en/watches/bling-watch-gold.html

  Läser sista året på universitetet och hoppas jag kan avsluta på topp igenom en enorm boost i form av en snygg klocka som får följa med mig på föreläsningarna och se till att jag alltid kommer i tid när mobilbatteriet inte är tillförlitligt 🙂

  Kram, Maria

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/wrap1-gold.html

  Because, because, because I bought a Michael Kors and now Im broke haha…and I need a beautiful watch to match it …You also live in one of my fav cities with my best friend, so I can come and pick it up myself and pay for coffee 😉
  hugssssssssssssss

  Reply
 • Hej!
  Den här klockan skulle jag vilja ha :
  http://www.yvettehass.com/en/watches/wrap1-gold.html

  Fick en fin klocka av min man när vi träffades för 13,5 år sen ♡
  Men den är trasig nu och jag har ingen klocka. Hatar att behöva fråga vad klockan är eller leta fram mobilen i väskan.
  Plus att en klocka är en snygg accessoar 🙂
  Så denna snygging får gärna pryda min handled!
  Ha en härlig vecka!
  Mvh
  Malin Svensk tid

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/xl-silver.html Den här skulle jag väldigt gärna vilja vinna. Har länge önskat mig en snygg klocka. Denna är precis vad jag söker.

  Reply
 • Min kära syster fyller 30år i Maj så denna snygga klocka skulle vara en perfekt present till henne! Hon förtjänar verkligen en fin present som denna efter att ha fått tre barn, jag kan tänka mig hur jobbigt det ibland kan vara så det vore en glädje att få ge en fin present till henne.

  http://www.yvettehass.com/en/watches/xl-rose-gold.html

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html
  Hi Sendi! I’ve been following you since a long time now on Instagram, I’ve add you on Snapchat and I check your blog almost every day! You’re an inspiration for my workout schedule. I lost weight since I’m following your diet and workouts. You’re an inspiration for me! I really wish that I win this watch mostly because it’ll be from you :$ Have a nice day ♥

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl.html

  Jag skulle bli så glad av att vinna eftersom jag efter fem års studier tar examen i vår (hurra, äntligen!!) och därmed ska ut i arbetslivet. Nu känner jag att jag verkligen behöver ta itu med min tidsoptimism och varför inte göra detta i stil?

  Reply
 • Hey, Sendi!

  As a daily reader of your blog, I would be really glad to win this watch because it would remind me of you. You are a huge role model, especially in training and eating healthy. Every time I see your blog/Instagram posts where you’re working out, I also want to go to gym and burn the sweat out of me. But I’m really sick at the moment. The worst aspect is that I cannot work out and follow my food schedule because I’m on bed rest and I barely eat anything. But I feel that I’m getting a bit better every day. Maybe this watch would cheer me up and help to recover even sooner 🙂
  It would also be my first proper watch and I love the color combination of gold and silver. The pearly background is also so beautiful. Different textures and colors give this watch a nice classic and also edgy look, so it would be perfect to play around with on everyday streetstyle looks and also on more special occasions.
  Here’s a link to my favourite watch from Yvette Hass:
  http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl-1.html

  Thank you, Sendi, for being so great and motivating so many girls from all over the world. Sending lots of love to you xx

  Reply
 • […] favorites this month. Don’t forget the Yvette Hass competition HERE. Love, […]

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html
  Hi Sendi,
  I would love this watch because my watch broke a few days ago and I have exams coming up and I need a new one for these exams!
  Also it’s very stylish 😉
  Lots of love and cuddles
  Rose xo

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/everyday-watch-2.html
  Varför just jag vill vinna är att jag vill ge min man ett snyggt födelesdag present, jag bor nästan 2 år i Sverige och är jätte svårt för mig att hitta ett jobb för att kuna köpa något så snyggt för honom. Tänker att de skulle passa bra för honom. <3

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html
  Hi Sendi,
  I would love this watch because my watch just broke and I have really important exams coming up. I badly need a new watch!
  Also this one is very stylish 😉
  Lots of love and cuddles
  Rose xo

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl-1.html
  För att min syster är värd något väldigt fint på sin 18års dag, det är hon värd!
  Tack för en härlig blogg och instagramkonto.
  Kram

  Reply
 • Hej!
  I flera år har jag suktat efter en fin och bra klocka som jag skulle kunna kombinera med vilket plagg eller outfit jag än bar. Som en student så är en bra klocka inte alltid en självklarhet och därför skulle det passa bra nu såhär innan studenten, som en “student-present” helt enkelt. Jag brukar aldrig vara med i tävlingar på detta vis men när jag såg inlägget så kunde jag inte motstå! Därför skulle http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl-1.html
  sitta hur bra som helst eftersom det är en exakt sådan klocka jag suttit och suktat efter ett tag nu! Jag tycker att färgerna guld och silver kombineras jättefint med “pärlan” i mitten, väldigt originellt!
  Superfin blogg, kram! 🙂

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html

  En stilren och ursnygg klocka är något jag verkligen behöver! Nu för våren och sommaren hade denna varit perfekt till solkysst hud och slitna jeans. Det jag behöver är en bas- assessorer som man alltid kan ha på sig. Vilket detta är!
  Kramar!

  Reply
 • Hi!
  Winning would be a huge thing to me, because I’m sixteen, loving fashion and wanting to be fashionable, but it’s hard beacause I can’t afford expensive things. Sendi is my fashion-inspiration, and I love her style to death! Also those clocks are simply one of the best-looking ones I’ve seen. Xoxo

  Reply
 • Hi!
  Winning this whatch would be a huge thing to me, as I’ve wanted a nice whatch for a long time. I would love my whatch to be good quality and you have clocks that are. I’m sixteen and I don’t have a lot of money, since i’m not working, but I still want to be very fashionable and look good. Sendi is my biggesr style-inspiration and I adore her style! Sendi, you’re simply the best!! All the whatches were super nice but favorite one was this: http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-1.html
  Thank you Sendi for keeping me fashionable and motivated at the gym!;)

  Reply
 • Hello Sendi,
  I would love to win this watch: http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html to remind myself that time is limited and to enjoy every minute of it! Also in the hope that it would look as beautiful on me as it does yourself. Thanks 🙂

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html , I’m in love with this watch 🙂

  I think everyone deserves to win. But as there is only one of us, I’d be really happy, because it is so elegant and beautiful. I would really like to have one gorgeous watch to wear because I don’t have any right now.

  Reply
 • Link to my favorite: http://www.yvettehass.com/en/watches/wrap1-gold.html

  I would really love to wear this watch, it is so beautiful! I would like to win because I never win things like this and would be so grateful to be chosen. XO!

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/bling-watch-gold.html

  Jag blev kär direkt när jag såg den, den är verkligen perfektion i mina ögon men med min budget på studiebidrag så går det inte alltid ihop att kunna köpa fina saker samtidigt som man ska kunna köpa alla dess nödvändigheter tyvärr.

  Trots det så blev det verkligen kärlek vid första ögonkastet när jag såg denna klocka, den är utsökt och designen lika så. Jag kan föreställa mig hur den gör vilken outfit som helst och vad jag skulle bära den ihop med.

  Reply
 • Min favorit är Mesh Watch. Alla 3 är ursnygga med sin stilrena design samtidigt som de är en riktigt fräck accessoar som kan kombineras med det mesta. .
  http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-1.html

  Jag skulle vilja se min 23-åriga dotter tappa hakan. Klockan är precis i hennes stil.

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/bling-watch-rose-gold.html

  Att se denna på min handled skulle vara en lycka, den skulle hela mig smycka.
  Rose guld som är min favorit och designen som är en riktigt läckerbit. Så snälla klocka snälla bli min, jag skulle älska dig, mer än någonsin.

  Reply
 • Zdravo Sendi,
  I Hope you are Fine. Now i will tell you why I should win this watch. Maybe this is a other Argument than The others. I want this watch for a present for my sister. Iam 18 years old and go to school and cannot buy her some expensive things. I want this Big present (The watch) because my sister give me always everything I Could imagine. She gives me stabilize in my life and much love and present me always Something like tickets for a Festival or jewellery. And I should Win this watch because I want to make my sister happy. Her name is Mirsa and she has On 30.07. birthday. I know The life is not about The expensive things. But I want that my sister know that iam always thinking about her and want to show her with The watch that I can If I really want. She will be surprised about The watch and touched about this Text. Sendi, give me The chance to Show my sister with this watch and-I will of Course Show her this text-With my words that She is everything for me and gratitude. So Sendi, its about you who should win. Its not about myself, its about The people who Makes you happy. I think you think so, Too 🙂
  Greets :-*

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-1.html

  I believe that every girl deserves a stunning watch like this so maybe it is my lucky day 🙂
  I should win because I am a devoted fan of yours from the UK who loves your style, attitude and finds you as an inspiration to all girls! 🙂 Go Sendi!

  Reply
 • Zdravo Sendi,
  I Hope you are Fine. Now i will tell you why I should win this watch. Maybe this is a other Argument than The others. I want this watch for a present for my sister. Iam 18 years old and go to school and cannot buy her some expensive things. I want this Big present (The watch) because my sister give me always everything I Could imagine. She gives me stabilize in my life and much love and present me always Something like tickets for a Festival or jewellery. And I should Win this watch because I want to make my sister happy. Her name is Mirsa and she has On 30.07. birthday. I know The life is not about The expensive things. But I want that my sister know that iam always thinking about her and want to show her with The watch that I can If I really want. She will be surprised about The watch and touched about this Text. Sendi, give me The chance to Show my sister with this watch and-I will of Course Show her this text-With my words that She is everything for me and gratitude. So Sendi, its about you who should win. Its not about myself, its about The people who Makes you happy. I think you think so, Too 🙂
  Greets:-*

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl-1.html

  För att jag älskar att blanda silver- och guldsmycken men har ännu inte hittat en klocka jag kan göra det med. Med denna klockan behöver jag aldrig välja om jag ska lägga fokus på mina silversmycken eller guldsmycken, till denna klockan kan jag blanda precis hur jag vill. Underbar! Och uret är i pärlemor, dröm!

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/braided-watch-silver.html
  I’m searching for a Long Time for a simple but elegant watch and i found it . The Most beautiful watches are often too expensive and i hope i could win this beautiful watch!
  Love Ayca

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl.html

  Hey Sendi! Thank you for the giveaway, I absolutely love wearing a watch because I think it really compliments a whole outfit. I would love to win because I think it would suit my style and my wardrobe, but I also think everyone deserves to win something. Thank you for being an inspiration, love you! Kisses*

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html
  stilren, snygg & klassisk. Hade vart kul att få känna sig precis så med klockan runt armen.

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html
  I saw this watch on WeHeartIt, and it was just love at first sight!
  As a poor student i cant afford to treat myself to expensive things, and I felt i just had to forget the watch right away. But then i read your blog, and came over this contest and i felt like it was ment to be!
  Im crossing my fingers and hoping that i will be lucky enough to win my dream watch this time<3

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl.html

  I would love to win this watch because i don’t own a single one watch. I can’t afford any beautiful yet expensive watches because i’m just a student. I hope I get lucky !

  Reply
 • Well, I want this watch because I absolutely love it. It’s beautiful. I’ve been following your blog for years now and I love your fashion so much! You’ve always been an inspiration to me, and I’m not just saying that to win a watch. But I do love that watch!

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-1.html

  Mesh watch i färgen gilver. Den är ju bara så himla fin. Stilren, snygg och passar till alla outfits. Jag skulle vilja vinna för att det är en unik klocka som kommer att sitta på min handled konstant. Håller alla mina tummar!!!

  Reply
 • För att jag ska ta min examen snart och har levt som en fattig student i snart 4 år. Jag tycker att jag förtjänar något fint.

  http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html

  Reply
 • Klockan Mother of pearl tycker jag så fin!
  http://www.yvettehass.com/en/watches/mother-of-pearl-1.html

  Jag äger idag ingen klocka, vilket är lite irriterande när jag hela tiden måste dra upp mobilen från väskan för att se vad klockan är.
  Och så är klocka ett riktigt snyggt smycke som jag saknar.

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/bling-watch-gold.html

  Jag har nyligen förlorat min morbror och precis opererat knät (så att jag inte kan träna och alltså inte gå till gymmet för att “glömma för en stund”) Jag fyller år 26/3 men vill inte önska mig något av mina nära pga tragedin med min morbror då det känns väldigt fult..

  Men jag önskar mig istället att få vinna den här tävlingen. Det skulle göra mig så enormt glad!

  Hoppas du mår bra!! Kramar!
  Elin

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/wrap-2-rosegold.html

  Die Uhr ist so etwas unbeschreiblich besonderes, das ich noch nie in dieser Art bei anderen Marken gesehen habe. Ich bin total vernarrt in sie – wahnsinniges Schmuckstück!
  Ich bin durch Skopljak sowieso ein meeega Fan von Yvette Hass geworden. Es ist nur so schade, das es keinen passenden deutschen online Shop zum schwedischen gibt, bzw. das man nicht in EURO kaufen kann. Das wäre mal super ! 🙂
  Ich liebe Yvette Hass, die Mode, den Schmuck, die Instagram Seite – Alles! 🙂
  Und natürlich liebe ich auch Sendi 🙂 ♥

  Große Umarmung 🙂 ! Anika

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch.html

  Gillar verkligen denna klocka! Hade vart så kul att vinna den, lite som en studentpresent till mig själv 🙂

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/clean-watch-silver.html

  I sommar får jag (ÄNTLIGEN!) min kandidatexamen efter tre år av hårt plugg! Det är alltså dags att börja gå på arbetsintervjuer och då gäller det ju att se presentabel ut, och denna klocka skulle sitta fint på handleden. Lite extra självförtroende i form av att känna sig snygg skulle verkligen vara ett välkommet tillskott! 🙂

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/boyfriend-watch.html

  Denna klocka skulle jag gärna vinna och ge bort till min pojkvän som han kan minnas,
  Nämligen är det hans födelsedag inom en vecka & vem blir inte glad över en ny Yvette Hass klocka!

  Reply
 • d

  Reply
 • http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch.html
  Hey Sendi! Fell in love with it at first sight

  Reply
 • Jag tror inte jag behöver inleda med vilken inspirerande blogg du har för om så inte hade varit fallet skulle jag inte kika in här dagligen. Älskar din positiva inställning som du förmedlar, något som man märkt av via videorna speciellt. Förra sommaren lämnade jag min hemstad Malmö för studier i storstaden. Ett tufft beslut att lämna familjen men så är det ibland. Jag skulle vilja vinna den här klockan http://www.yvettehass.com/en/watches/everyday-watch.html …. eftersom jag vill ge den till pappa som fyller år snart och har flyttat till Dubai. Jag har sparat till en resa för att äntligen träffa honom men mer än det kan jag inte göra. Denna vinst skulle innebära väldigt mycket för då kan jag ge denna till pappa utan att känna att jag åker dit tomhänt och dessutom se hans glädje. Om jag inte vinner så önskar jag den lyckliga vinnaren ett stort grattis!

  Reply
 • Jag tror inte jag behöver inleda med vilken inspirerande blogg du har för om så inte hade varit fallet skulle jag inte kika in här dagligen. Älskar din positiva inställning som du förmedlar, något som man märkt av via videorna speciellt. Förra sommaren lämnade jag min hemstad Malmö för studier i storstaden. Ett tufft beslut att lämna familjen men så är det ibland. Jag skulle vilja vinna den här klockan http://www.yvettehass.com/en/watches/everyday-watch.html
  …. eftersom jag vill ge den till pappa som fyller år snart och har flyttat till Dubai. Jag har sparat till en resa för att äntligen träffa honom men mer än det kan jag inte göra. Denna vinst skulle innebära väldigt mycket för då kan jag ge denna till pappa utan att känna att jag åker dit tomhänt och dessutom se hans glädje. Om jag inte vinner så önskar jag den lyckliga vinnaren ett stort grattis!

  Reply
 • Jag vill verkligen skriva en bra motivering eftersom jag gärna vill vinna, men i skrivandets stund känns det jätte svårt eftersom vi alla som deltar vill vinna innerst inne, men vissa kanske mer än andra. Jag vill vinna den här klockan eftersom jag inte kan unna mig något sådant och efter all slit i skolbänken skulle den här vara den bästa presenten speciellt från en sådan inspirerande person som dig. http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html

  Reply
 • Jag vill verkligen skriva en bra motivering eftersom jag gärna vill vinna, men i skrivandets stund känns det jätte svårt eftersom vi alla som deltar vill vinna innerst inne, men vissa kanske mer än andra. Jag vill vinna den här klockan eftersom jag inte kan unna mig något sådant och efter all slit i skolbänken skulle den här vara den bästa presenten speciellt från en sådan inspirerande person som dig. http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-s.html

  Reply
 • För några dagar sedan berättade min dotter som läser din blogg flitigt att du hade en tävling och var super exalterad. Hon ville så gärna vinna den guldiga MESH klockan (http://www.yvettehass.com/en/watches/mesh-watch-1.html)
  . Hon har haft en tung period dessa månader och idag hade hon tenta som tyvärr gick mindre bra. Då jag fick reda på att hon inte hade skickat in sitt bidrag då hon tyckte att allt i livet skiter sig ibland, så letade jag fram inlägget och hoppas innerst inne att hon kan vara den lyckliga vinnaren. Som mamma känns det skönt att min dotter läser en så inspirerande blogg, jag tror definitivt att du är en god förebild för min dotter och många andra.

  Reply