Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:13 | March 16, 2015

“THE” JACKET

kkkkkk

Jacket: HERE (I’m wearing 36 in my black one)

I have gone completely obsessed by white leather jackets and just had to buy this favorite. As you may have seen, I have it in black and love it. How nice is this jacket? Will be worn frequently, especially in combination with white 😉

Jag har blivit helt obsessed av vita skinnjackor och var bara tvungen att klicka hem denna favoriten. Som ni kanske sett så har jag den i svart och älskar den. HUR snygg är den inte? Kommer bäras flitigt, speciellt i kombination med vitt 😉


2 kommentarer2 kommentarer om ““THE” JACKET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Detta har inget med inlägget att göra (sorry) men jag är så himla glad då Maybelline kontaktade mig igår och berättade att jag är en av vinnarna 😀 SÅ GLAD! Tack för att du har en massa tävlingar och speciellt en som var i min kategori 😉

    Reply
  • Men va?? SÅÅÅÅ KUUUL!! Inget att tacka för, jag är glad att du vann!! Kram på dig <3

    Reply