Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:15 | March 18, 2015

THANK YOU

_MG_3734-2 llll

Coat – Zara  Sweater – IMSO  Shoes – Justfab  Sunglasses – Chanel

_MG_3718-2Photographer: Suzana Skopljak

Hej raringar! Vill tacka er för de kommentarer jag får här på bloggen. Jag tycker att det är väldigt kul när mina inlägg blir “besvarade”, det känns lixom som att man får någonting tillbaka. Speciellt när ni tycker till om någonting. Självklart är jag alltid nyfiken på ER som tittar in här. Jag försöker alltid att svara på samtliga kommentarer och uppskattar varenda en. Så fortsätt gärna! Bloggen är idag mitt heltidsjobb och därför älskar jag all respons jag får. Det hjälper mig att utvecklas och bli bättre! Massvis med kärlek till ER <3 

//Hi darlings! I want to thank you for the comments I get here on the blog. I think it’s so fun when my posts gets “answered”, it feels like you’re giving something back. Especially when you have opinions on something. Obviously I’m always curious about YOU and want to know more about you. I always try to respond to all comments and appreciate every single one. So please continue! The blog is my full time job and therefore I love all the feedback I get. It helps me to grow and become better! Lots of love to you <3


6 kommentarer6 kommentarer om “THANK YOU”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej först vill jag säga att jag älskar din blogg, du ger mig massor av motivation och inspiration. Så STORT tack, sedan undrar jag om du skulle kunna tipsa om något bra grönt te.

  Reply
 • Klär du dig någon gång fult? Älskar verkligen allt du tar på dig och tycker du kombinerar det på ett så snygg sätt 😀 Kan inte du göra ett inlägg med tips på kappor? Du verkar ha så himla många som är så snygga 😀

  Reply
 • Hey, Sendi! I have accidently discovered your IG profile and since then, Im kinda obsessed with your blog and style. I looveee sliding through your IG, definately the quality, colours, design, etc. are so important and I love the way you take care of that. Also, your simple, but uniqe style always inspires me. I personally think that you should post more pics per post on the blog. A lot of greetings for you, keep goin’, girl! ♡

  Reply
 • Hej Sendi! Htela sam samo da ti kazem da si zaista predivna i koliko god novih blogerki pronalazila, ne mogu da nadjem nijednu koja je kao ti. Ogromna si mi inspiracija i motivacija i puno si mi pomogla iako mozda ne mozes ni da zamislis u kolikoj meri. Napravila sam kolaz od tvojih slika i to mi je pozadina na laptopu jer sam tako sigurna da cu ostati motivisana u medjuvremenu izmedju tvoja dva posta. Stvarno je odlicno kada nesto objasnis putem videa tako da nastavi sa tim. Ostani ovakva, zelim tebi i K sve najbolje (predivan ste par btw)! 🙂

  Reply
 • Wow, vad snyggt! Gillar din klädstil

  Funderar på detox men vill inte dricka en massa thé och buljong. Har du några andra tips på detox varianter.

  Reply
 • Men tack snälla 🙂 Ja, du har te i både saft form och i tabletter! 🙂 Kram <3

  Reply