Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:17 | March 27, 2015

EGGS & AVOCADO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgon mina fina <3 Precis ätit frukost och ska nu jag iväg för att fixa några ärenden. Jag har aldrig riktigt gillat avokado utan ätit det ibland bara för att det är nyttigt. För någon vecka sedan fick jag idéen att det kanske skulle vara gott med grillkrydda så jag gjorde frukosten ovan och mitt i prick. Det smakade så gott. Tänk att så lite kan göra skillnad. Nu typ älskar jag det och har ätit det i 1 vecka i sträck haha. Ni måste testa, 2 kokta ägg och en avokado, mättande, nyttigt och gott 🙂 Hörs senare! Love, S

//Good morning my beautiful <3 Just had breakfast and now I’m off to fix some things. I’ve never really liked avocado, I have just eaten it sometimes just because it’s healthy. About a week ago I got the idea that it might be nice with barbecue spice so I made the breakfast above and right on target! It tasted so good. Imagine that so little can make such a difference. Now I love it and have eaten it for 1 week in a row haha. You have to try, two boiled eggs and one avocado, filling, healthy, tasty 🙂 Talk to you later! Love, S


4 kommentarer4 kommentarer om “EGGS & AVOCADO”

    haha har också alltid tvingat i mig avocado. Kanske ska prova att krydda lite då 😉

    Reply

    Det är det bästa ! Jag dränker mina avokados i grillkrydda. Grillkrydds-gurka och grillkrydds-broccoli är också att rekommendera B-)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här