Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:00 | March 27, 2015

FATMELTER CAPSULES

_MG_6633

Fatmelter – HERE

Jag har fått väldigt många frågor kring fettförbränningspiller det senaste så tänkte att det är lättast att bara uppdatera denna versionen. Jag använder fettförbränningspiller för att få en energiboost och för en effektivare fettförbränning som i sin tur ska leda till att fettprocenten på min kropp ska minska. Kapslarna innehåller grönt te, koffein, L-tyrosin och cayenne pulver. Termogenes är den process genom vilken din kropp bränner kalorier och omvandlar maten du äter till värme. De bidrar även till förminskning av trötthet och utmattning.

Jag har använt dessa tabletter ända sen jag började med träningen (cirka 3 år). Jag är en person som tränar 5 gånger i veckan och vill alltid utvecklas vad det gäller min kropp. Dessa kapslar tycker jag visar resultat och därför fortsätter jag att använda dem, logiskt. Jag tycker dock inte man ska ta dem bara för att ta dem, det är alltid bättre att inte använda någonting, om ni frågar mig. Jag vill dessutom påminna er om min ålder (23) och att man kanske borde tänka till om man är under 18år. Tidigare använde jag tartarus fettförbränningspiller och tycker personligen att de var starkare än dessa från proteinworld. Sen så är det såklart olika från person till person. Har ni ytterligare några frågor så är det bara att fråga på! 🙂

//I have received many questions about fat burning pills so I thought that it’s easiest to just update this version. I use fat burning pills to get an energy boost and for a more efficient fat burning. The capsules containing green tea, caffeine, L-tyrosine and cayenne powder. Thermogenesis is the process by which your body burns calories and converts the food you eat into heat. They also contribute to the reduction of tiredness and fatigue.

I have used these pills ever since I started with my training (about 3 years). I am a person who workout five times a week and always wants to develop my body. These capsules shows results and thats why I continue to use them, logically. However, I don’t think you should take them just to take them, it’s always better to don’t use anything, if you ask me. I would also like to remind you of my age (23) and that maybe you should think hard if you are under 18 years old. Previously, I used Tartarus fat burning pills and personally feel that they were stronger than those from protein world. Then it is of course different from person to person. If you have further questions then just ask for! 🙂


14 kommentarer14 kommentarer om “FATMELTER CAPSULES”

  Tack för infon! Har länge försökt hitta bra info för dessa fettförbrännare som jag kan relatera till. En liten fråga angående protein pulver, är detta något du rekommenderar för någon som börjar där du började och vill nå resultaten du nu har? Vill alltså bli av med fett och få fram lite muskler för den där “perfekta kroppen”. Tack för en grymt inspirerande blogg! 🙂

  Reply

  Om man börjar med fettförbrännar pillerna, kan man bara sluta med dom då när man känner att det inte behövs mer?

  // Hanna

  Reply

  Förr åt du Tartarus om jag inte minns fel. Är detta märke bättre eller varför bytte du? 🙂 Kram!

  Reply

  Det stämmer 🙂 tycker personligen att tartarus är starkare. Föredrar dessa! Kramis

  Reply

  Do you use these pills as they suggest- 2 capsules 2 times a day during meal?

  Reply

  Hi Sendi, how do you know that pills are bringing you results and not your 5x/week training routine?

  Reply

  Hej! Jag är jätteintresserad av att börja använda dessa tabletter tillsammans med min nya kost (LCHF) och mer aktiva livsstil. Men jag ammar just nu och kommer nog göra det några månader till. Vet du om jag kan ta dessa tabletter tillsammans med amningen? För jag hittar ingen information kring detta. Kram!

  Reply

  Hej jag tänkte börja med dessa piller men vill just nu fokusera på att bränna fett på magen , kan de hjälpa till med de lite grann eller gör de så jag går ner i vikt? 🙂

  Reply

  Sendi!
  Vad menar du med att tartarus var starkare? Menar du att de förbrände mer? Fick du några bieffekter?
  Kram

  Reply

  Innehållsmässigt vet jag inte om dem innehåller mer koffein än de jag dricker idag. Men tabletterna påverkade min kropp mer. Efter en tablett blev jag helt skakig typ och kunde få ont i huvudet. Detta var dock i början tills min kropp blev van. Men två tabletter kunde jag absolut INTE ta. Råkade en gång och blev svimfärdig. Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här