Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:00 | March 28, 2015

NEW WORKOUT VIDEO

[youtube id=”onh9fGVrTSw”]

Location: Aktivarena 

Godmorgon världens bästa läsare! Idag är jag på sjukt bra humör och jag hoppas att det smittar av sig 🙂 Igår körde jag ett kvällspass på gymmet och vet ni vad? Jag slog nytt PR vad gäller crosstrainer (!!) Ni skulle sett mig haha, jag gick runt på gymmet som om jag slagit världsrekord. Men det är sjukt vilken lycka jag känner efter sådana pass, blir så glad i själen och får en riktig “jagklararallt” boost. Här kommer i alla fall den första tränings videon som jag och Daniel filmade för några veckor sen. Lämna gärna en kommentar eller klicka på tummen upp om ni gillar den. Nu sitter jag på tåget och ska till Skärholmen Centrum idag för eventet med Modette. Är det någon av er som kommer? Det hoppas jag i alla fall! Vi hörs lite senare. Love, S

//Good morning the world’s best readers! Today I am on a really good mood and I hope it rubs off 🙂 Yesterday I did an night session at the gym and you know what? I hit a new PR regarding my cross trainer routine (!!) You should have seen me haha, I walked around in the gym like I had beaten the world’s greatest. But the joy I felt was crazy and I really got the “Icandoeverything” feeling. Here comes the first workout video that me and Daniel filmed a few weeks ago. Please leave a comment or click thumbs up if you like it. Now I’m sitting on the train to Stockholm. Talk to you later. Love, S


11 kommentarer11 kommentarer om “NEW WORKOUT VIDEO”

  Hej Sendi!
  Jag går i trean på gymnasiet och ska på bal den 3 juni. Nu ska jag ha en ljusgrå klänning vilket betyder att jag kommer behöva vara lite brunare än man vanligtvis är i början av juni för att det ska bli snyggt på mig. Vet du någon bra ställe i Malmö som har spraytanning? Bor egentligen i lund men tror inte det finns något ställe här. Vill inte bara gå till något ställe utan att ha kollat med någon som testat, hade ju varit lite av en katastrof om jag slutade som orange eller något haha!
  Tack på förhand, älskar din blogg!
  /Tinde

  Reply

  Hej Tinde! Åh spännande 🙂 Hmm svårt. Jag personligen vet inte men kolla på instagram, leta efter konton där kanske? Ne förstår dig såklart. Men du kanske kan testa 1 gång innan? Det är så olika vem man går till så rekommenderar dig verkligen att testa. Speciellt när det är till din bal. Hoppas du hittar någon. Googla annars också!

  Glädjer mig att du gillar min blogg! Kram på dig 🙂

  Reply

  Hey fine, elsker din blog! such an inspiration to me, so thank you much x
  – I would love to know the model of your shoes you’re wearing in this video? They are lovely!

  Reply

  Hi Sendi! Do you do intervals on cross trainer or do you just go the same speed/resistance during the whole workout?

  Reply

  Vilken grym video! En fråga bara: när du kör dessa övningar, gör du dem som ett cirkelpass med tre varv eller kör du 20 x 3 på en gång av varje övning? Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här