Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:00 | March 30, 2015

WEEKLY SNAPSHOTS #3

dddd

1. Selfie 2. My new watch from Kaptenandson

eeeeee

3. Drinking my detox 4. Beautiful flowers I got from my man on our day

dwe

5. Me working on my technique 6. One lunch favorite. Salmon with puree of turnips and carrots

kk

7. Got a tan from Senada 8. A part of my room & my new candle (here)


7 kommentarer7 kommentarer om “WEEKLY SNAPSHOTS #3”

    Hej fina du! Måste verkligen fråga dig om hur jag ska göra för att få ner mina stora lår med tanke på att du är en gryyym förebild. Jag har tränat länge o de har varit väldigt vältränade under en lång tid, men jag tyckte också att de var sjukt stora. Nu har jag slutat träna o muskelmassan verkar ha gått ner men jag är villig att göra allt för att ta bort fettet på insidan o få en så fin form som du. Och då jag är väldigt kort ser låren hur stora som helst ut. De hade betytt vääärlden för mig om du svarade då detta är mitt största komplex <3<3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här