Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:00 | April 2, 2015

AB EXERCISE #4

_MG_7135-2

Tights – Here  Shoes – Here  Headphones – Here

_MG_7136-2

Toe touch – 20 reps 3 set

 

Här har vi en jobbig övning. Extra jobbig för någon som mig som inte alls är vig och tycker bara det är jobbigt att hålla benen raka. Men jag försöker se det som en utmaning och utvecklas hela tiden. Övningen riktar sig till de övre magmusklerna. Precis som de flesta övningarna jag gör för mage försöker jag att utföra övningen snabbt. Smaksak. Tänk på att hålla benen raka och fokusera på att lyfta överkroppen från golvet mot tårna. Vill man ge sig ännu en utmaning så kan man hålla i en hantel. Love, S

//Here we have a tough exercise. Extra tough for someone like me who isn’t agile at all and I think it’s a pain to just keep my legs straight haha. But I try to see it as a challenge and constantly want to develop. The exercise is aimed to the upper abdominal muscles. Just like most of the exercises I do for my abs, I try to do quickly. Matter of taste. Remember to keep your legs straight and focus on lifting your upper body off the floor toward your toes. If you want another challenge you can hold a dumbbell while doing it. Love, S

 


3 kommentarer3 kommentarer om “AB EXERCISE #4”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kan du visa en magövning för nedre magmusklerna? 🙂

    Reply
  • Det kan jag! 🙂

    Reply
  • Hei, jeg lurte på om du hadde en musikk Liste Som du kan linke til? Spotify eller lage en liste på bloggen. Jeg følger deg på snapp og hører mye bra bosnisk musikk så vil gjerne vite navn på dem.

    Reply