Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:00 | April 27, 2015

Gratis förhandsvisning av filmen "Pitch Perfect 2"

[youtube id=”5Btaa_nbQVM”]

Om ni har kollat på filmen “Pitch perfect” så är ni väl medvetna om att del två snart kommer ut! Den 15:de Maj är det premiär men vi på Modette och NI har fått chansen att se den först. Redan den 5:de Maj erbjuder vi en gratis förhandsvisning på PARK. Adressen är Sturegatan 18 i Stockholm och insläppet börjar 17.50 och filmen sätts på klickan 18.30. Ta med ett härligt gäng och njut av filmen! Anmäl dig HÄR


3 kommentarer3 kommentarer om “Gratis förhandsvisning av filmen "Pitch Perfect 2"”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här