Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:00 | April 27, 2015

NOTHING BETTER THAN A SWEATY WORKOUT

IMG_0842-3 IMG_0836-2

Last night we chose the gym over a night out. It felt so good after the session! I ran 11 km and was completely soaked when I was done, what a feeling! I run very early since I have operated my knee (cruciate ligament) and also recently had a blood clots in the same leg so therefore my leg says no sometimes, but not yesterday 😉 I love to workout like this when I’m on vacation. I know that many workout really much to skip doing it right during the vacation but I love it. You feel so much better and it is so worth it. However, I don’t workout as much as when I’m home, but I still try every other day. Do you workout when you go on vacation? Love, S

Igår kväll valde vi gymmet framför en utekväll. Det kändes så himla bra efter passet! Jag sprang 11 km och var helt genomblöt när jag var klar, vilken känsla! Jag springer väldigt sällan då jag opererat korsbandet och även nyligen haft blodpropp i samma ben så därav säger benet ifrån ibland, men inte igår 😉 Jag älskar att träna såhär när man är på semester. Jag vet att många tränar jätte mycket för att skippa göra det just under semestern men jag älskar det. Man mår så mycket bättre och det är så värt det. Dock tränar jag inte lika mycket som när jag är hemma, men jag försöker ändå varannan dag. Brukar ni träna när ni åker på semester? Love, S 

 

 


5 kommentarer5 kommentarer om “NOTHING BETTER THAN A SWEATY WORKOUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I always plan it, but it is rarely when it really happens 🙁 unfortunatelly, during the vacation I’m less motivated

  Reply
 • Jag önskar att jag tränade när jag var på semester. Problemet är att jag inte vet vart man hittar gymmen.

  Reply
 • Ja, åker jag på en längre solsemester är gym på hotellet ett måste!! Ofta när man väl kommer dit sen ser det dock inte ut som på bilderna utan är mycket mindre ha ha :p

  Reply
 • härligt att höra! Haha det håller jag faktiskt med om! Menmen, bättre ä inget 😀

  Reply
 • trodde nästan att jag var den enda som tränade under semestern. Jag bokar alltid hotell med bra gym osv. Vaknar tidigt innan frukosten för att träna och sedan sätta sig vid stranden och käka frukost. det bästa som finns! hjälper också när man har en fästman som är galen i träning 😉

  Reply