Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:58 | April 29, 2015

NEW HAIRCOLOR – OMBRE

newhaircolor OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hello 🙂 I’ve made an ombre and I can’t even believe it myself haha.  I’m such a wimp when it comes to my hair and I always choose to have it in the same way (of course because I love my hair color). But it’s always fun to try something new and make a change, I think. I chose to make a lighter ombre so that I will be able to go back to my old one easy haha 😉 Nah, but it is a difference. Really. The pictures don’t show justice, however. It looks so natural and I love it!! I’m so glad it turned out well and I have only the hairdresser to thank!! So, if you are in Belgrade and need a good hairdresser you should definitely visit Hair & Beauty IDENTITY Studio (HERE). Now I want to hear your opinion, what do you think ?? Also, don’t forget to follow me on snap for more videos. Love to you <3

Hej på er 🙂 Jag har gjort ombre och jag kan själv inte fatta det haha. Jag är en sån mes när det kommer till mitt hår och jag väljer alltid att ha det likadant (såklart för jag älskar min hårfärg). Men det är alltid kul att testa på något nytt och göra en förändring tycker jag. Jag valde att göra en lättare ombre för att sedan kunna gå tillbaka till mitt gamla haha 😉 Nä men, det är en skillnad. Verkligen. Bilderna visar inte rättvisa dock. Det ser så naturligt ut och jag älskar det!! Jag är så glad att det blev bra och det har jag bara frisören att tacka! Så, om ni är i närheten av Beograd och är i behov av en grym frisör så besök Hair & Beauty IDENTITY Studio (HÄR). Nu vill jag höra eran åsikt, vad tycker ni?? Glöm inte att följa mig på snap för mer videos. Kärlek till ER <3


16 kommentarer16 kommentarer om “NEW HAIRCOLOR – OMBRE”

  ÄLSKAR DET! Tycker ditt hår ser mycket tjockare ut också 🙂
  Jag ska till min frissa idag och förnya min ombre ;D

  Reply

  You look awesome!! Your photos always push me to train harder! Those legs omg!!
  I also want to rock levis shorts one day!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här