Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:02 | May 6, 2015

GREEN DETAILS

IMG_1715

dubailook

IMG_1655

dubailook1

Top – Here  Shorts – Here  Shoes – Steve Madden  Clutch & bracelet – Here  Sunglasses – Chanel

IMG_1602

Welcoming Wednesday with open arms! Sitting here at home in my “workplace” with my coffee and going through the inbox. Missed this! We appreciate the little things in life too rarely. Here is a look I wore when we visited the Madinat Jumeriah. Super cozy place which I definitely recommend. We ate in a restaurant there too and just like the food overall in Dubai it was really tasty. Time to work now, talk to you later. Love, S

Välkomnar Onsdagen med öppna armar! Sitter här hemma på min “arbetsplats” med mitt kaffe och går igenom inkorgen. Saknat detta! Man uppskattar de små sakerna i livet för sällan. Här är en look jag bar när vi besökte Madinat Jumeriah. Super mysigt ställe som jag absolut rekommenderar. Vi åt i en restaurang där också och precis som all mat i Dubai så var det fantastiskt gott. Ska jobba vidare nu, vi hörs senare. Love, S 


15 kommentarer15 kommentarer om “GREEN DETAILS”

  Tack för en helt fantastisk och inspirerande blogg 🙂 Superfin outfit 🙂 Vart är toppen ifrån? Går inte att klicka in på sidan.

  Reply

  Ursäkta ytlig kommentar men din kropp är ju helt amazing!! benen är för tusan 3 m 😉

  Reply

  Vad Hardu för skinnjacka? Den svarta? Du kanske ha flera? ☺️

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här