Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:12 | May 9, 2015

A VIEW LIKE THIS

IMG_2588 IMG_2729 IMG_2620 IMG_2602

IMG_2685

Bikini – Here  Levis shorts (20 % DISCOUNT RIGHT NOW) – Here  Sunglasses – Chanel 

Address hotel Dubai

When we were in Dubai, we visited the popular hotel “The Address Hotel Dubai Marina” and I’m just saying wow! Here you can see one part of the hotel and tell me, how nice is it? You always think that the pictures are finer than how it looks in real but not in this case. I would have loved to wake up here every morning. If you are going to Dubai you must visit this place and If I haven’t persuaded you guys yet, I promise that you will after seeing my other pictures from this place. Me and my mom paid about 400dirham for both so it’s easily worth it. Love, S

När vi var i Dubai besökte vi det populära hotellet “The address hotel Dubai Marina” och jag säger bara wow! Här ser man en del av hotellet och visst är det fint? Man tror alltid att bilderna är finare än hur det ser ut i verkligen men inte i detta fallet. Här hade man lätt velat vakna varje morgon. Kommer ni till Dubai så MÅSTE ni hit en dag och om jag inte har övertalat än så lovar jag att mina resterande bilder från detta ställe kommer 😉 Jag och mamma betalade cirka 500sek för båda så det är lätt värt det. Love, S 


7 kommentarer7 kommentarer om “A VIEW LIKE THIS”

  hejsan jag undrar vilka slags benövningar du gör? dina ben är ju helt perfekta gillar verkligen hur musklerna syns dock vet jag inte hur jag skall lyckas med det… tips tack snälla du!

  Reply

  Helt sjukt!! vilka platser det finns.. <3

  Reply

  Du är så sjuuukt fin Sendi<33 Snälla kolla in på min blogg, det skulle betyda jätte mycket!!! Jag skriver om träning, mode, skönhet och min vardag som elitsatsande skidåkare. Ge den en chans och kika in på http://sjodinlinnea.blogg.se/ <33333

  Reply

  Hei Sendi 🙂
  hopefully you get my mail, I would be happy to receive an answer ! <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här