Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:39 | May 24, 2015

WEEKLY SNAPSHOTS #8

weekly1

1. Wouldn’t mind this breakie everyday #throwbackDubai 2. Eden beach club Dubai 

weekly2

3. This is def one of my fav beaches in Dubai, as you can see 😉 4. Bikini – Here  Hat – Here

weekly3

5. My choice at the beach, every time. 6. Riva <3

weekly4

7. Loved our view from the Mövenpick hotel 8. Beach inspo

weekly5

9. Crepes with my love 10. New fav bikini  

 


6 kommentarer6 kommentarer om “WEEKLY SNAPSHOTS #8”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken storlek är din light Levis shorts? 🙂

  Reply
 • 36:)

  Reply
 • men alltså jag spricker av livspepp och inspiration när jag ser dessa <3 DRÖMMEN!!

  Reply
 • bästa :*

  Reply
 • Hej sendi! Har en fråga angående ditt matschema när du gick ner 10 kilo. Jag började för ungefär en vecka sen att äta och träna efter hur du gjorde och längtar tills jag får se resultat! Men det jag undrar är ungefär hur många kalorier du åt om dagen? Skulle bli så glad om du svarade! Tack på förhand!

  Reply
 • Hej Emmy! Kul att du följer den 🙂 Tyvärr så har jag aldrig räknat kalorier :/ men eftersom jag brukar äta 6 måltider per dag så brukar portikerna vara mindre. Kram och lycka till 🙂

  Reply