Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:18 | May 25, 2015

10 % RABATT PÅ MAGO HAIREXTENSIONS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bellkikks-2

Nu har jag använt mina Mago extensions i mer än en månad och känner att det är dags för en recension, precis som jag lovat er. Först och främst vill jag berätta att jag inte tappat en enda slinga vilket betyder att allt forfarande sitter på plats. Hårkvaliten är nog den biten jag är mest nöjd med. För om det var någonting jag var lite tveksam till så var de det. Just för att jag ändå lockar mitt hår mycket. Jättenöjd är jag. Folk har även blivit förvånade när jag sagt att det är löshår haha.

Sen så vet jag att många undrar hur mycket det syns när man tar upp håret i en toffs. Och jag kan säga såhär, jag som har håret i toffs 50/50 tycker inte alls att det är jobbigt. När jag satte in löshåret så bad jag frisörerna att sätta det så att det inte syns för mycket då jag brukar ha toffs. Säg det. Och när jag färgade min hårbotten (ombre), så färgade jag toppen på slingorna där knuten sitter, också. Så att det syns mindre och så att det smälte ihop med håret. Inga problem. Sen om ni kommer ihåg så fick jag med 3 olika hårprodukter av salongen. Dessa hårprodukter kan man köpa och de ger dig 4 månader garanti på håret. Tyvärr så funkade inte dessa produkter på mitt hår och därför valde jag att använda mina vanliga hårprodukter. Men som ni vet så är det alltid olika från person till person. Nu till det roligaste. Jag har fixat från en rabattkod till er! Använd koden “Mago2015” som ger 10% rabatt vid Mago insättning. Erbjudandet gäller fram tills den 31 aug så passa på. Har ni ytterligare frågor så får ni ställa dem men ni kan även kontakta salongen. HÄR ser ni hur allt gick till när jag skulle sätta in dem. Love, S

Salong BELLKIKKS (Facebooksida)
Brämaregatan 9
Telefon: 031-19 01 15


4 kommentarer4 kommentarer om “10 % RABATT PÅ MAGO HAIREXTENSIONS”

  Kan du inte göra ett inlägg om hur du lockar ditt hår? Gör du det med plattång ?

  Reply

  Hej Sendi,

  Jag skulle behöva lite hjälp/råd ifrån dig. Under en period i mitt liv tränade jag så mycket att jag hade mer muskler än fett och kunde bokstavligen äta vad jag ville, tills mitt korsband åkte av. Jag gick in i en depress period och nu är jag här. Jag måste börja äta hälsosammare och träna mer, jag har ett stillasittande jobb och studerar samtidigt. Förra året blev jag diagnoserad “Ulcerös Colit” efter att jag kört 3 månader med LCHF. Jag ser att du inte äter så mkt kolhydrater i dina scheman, har du något tips på hur man kan göra för att inte utesluta de helt men samtidigt äta nyttigare och bättre?
  (Självklart vet jag att det är bättre om du äter minimalt med kolhydrater, men kan ej ta bort de pga magen)

  Tack på Förhand
  Hälsningar
  Azra

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här