Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:32 | May 25, 2015

BLACK DUNGAREES

3 2-2 1 2-2-2 5 2-2 6 3-2-2 2 2-2-2

Dungarees – Here  Top – Primark  Shoes – Here  Sunglasses – Chanel  Watch – Here  

4-5 2-2-2Photographer: Marija Andric Photograhy

Hello my favorites and happy Monday to you 🙂 Do you know that I love Mondays haha, believe it or not. I’m still in Trelleborg and will probably be going home today. It always feel like a little vacation when I come here to Kristian. Above you see the final look from Beograd. What do you think? Love, S

Hej mina favoriter och glad Måndag på er 🙂 Vet ni att jag älskar Måndagar haha, tro det eller ej. Är fortfarande kvar i Trelleborg och blir nog hemgång för mig idag. Känns alltid som en liten semester när man är här hos killen, skönt. Ovan ser ni sista looken från Beograd. Vad tycker ni? Love, S 


5 kommentarer5 kommentarer om “BLACK DUNGAREES”

    Hej!
    Använder du något under linnet(t.ex. free bra eller nipple covers) eller går du bh-lös? Jag vill också ha sånt linne men känner mig inte helt bekväm att vara helt utan bh. Så ifall du har något tips, skulle det uppskattas! Din stil är heeeeelt underbar!
    Kram 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här