Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:17 | May 26, 2015

BEAUTY FAVORITES #2

IMG_6542 beauty IMG_6537-2

Beverly hills hair masqueHERE
A mask that I use as a conditioner every time I wash my hair. I have the mask in my hair for about 15-20 minutes and then rinse my hair thoroughly. I am a person who likes to try new products, and now that I have used this product for a long time, I feel like it’s made for my hair. I have a little dry hair because I use dry shampoo a lot and this mask fits perfectly. My hair is reborn every time, literally. Worth every penny.
En mask som jag använder som balsam/inpackning varje gång jag tvättar håret. Jag har masken i håret i ca 15-20 minuter och sköljer därefter håret noga. Jag är en person som tycker om att testa nya produkter och nu när jag använt denna produkten ett längre tag känner jag att den är gjord för mitt hår. Jag har lite torrt hår också då jag använder torrshampo en hel del och denna masken passar perfekt. Mitt hår föds på nytt varje gång, bokstavligen. Värd varenda krona. 

Makiash trio concealerHERE
For about two years ago I had never used a concealer haha, believe it or not. When I got this one from Makiash, I saw that it really made a difference. Since that I had tried different ones but I like this one the most since I think it gives my face the best results. A favorite.
För ca två år sedan hade jag typ aldrig använt concealer haha, tro det eller ej. Då fick jag hem denna från Makiash och tyckte verkligen att den gjorde skillnad. Till och från har jag provat olika produkter men känner forfarande att denna ger bäst resultat. En favorit. 


By Terry lip balmHERE
A must-have in your bag. A lip balm for dry lips that gives a very smooth finish. Can also be used for nails. A tip is to apply a thicker layer before going to bed.
Ett måste i väskan. Ett läppbalsam för torra läppar som ger ett väldigt lent resultat. Går även att använda för naglar. Ett tips är att applicera ett lite tjockare lager innan du går och lägger dig. 

Maybeline eye shadows – HERE
I love my eye shadow palette from Naked Palette 2 as you probably heard a lot about because it is very popular. This nude kit from Maybelline have recently come out, and as you can see the colors are similar. It works just as well and are much cheaper. An awesome tips!
Jag älskar min ögonskuggspalett från Naked Palette 2 som ni säkert hört mycket om då den är väldigt populärt. Detta nude kit från Maybelline har nyligen kommit ut och som ni ser så är ungefär samma färger. Den fungerar lika bra och är mycket billigare. Grymt tips! 

Laura Mercier body lotionHERE
For many months, I have used the Victoria Secrets various lotions and have been pleased. When they all was finished, I decided to buy this one and it is not until I tested it, I notice such a very big difference. I have always thought “lotion as lotion” but this one is so amazingly good. It smells so fresh, it is not sticky but dries immediately, and the best part is that the smell lasts for days. Believe it or not. Obviously, the price difference is also big but I still feel that this lasts longer and I don’t have to put it on every day. SO happy with it.
I många månader har jag använt Victoria Secrets olika lotions och har varit nöjd. När samtliga tog slut valde jag att klicka hem denna godingen och det är inte förens jag testat den, jag märker så himla stor skillnad. Jag har alltid tänkt lotion som lotion men denna är så himla bra. Den luktar så fräscht, man blir inte kladdig utan det torkar direkt och det bästa är att lukten håller i dagar. Tro det eller ej. Självklart är prisskillnaden också stor men jag känner ändå att denna håller längre och jag slipper smörja in mig ofta. SÅ nöjd. 

Moroccan tanHERE
Those of you who know me by now know that I’m kind of allergic to be pale haha. Hate it. When I don’t have a real tan I always do a spray tan at Senada. I love the color I get from it and therefore I have got the same products home (self-tanning). Most often the color disappears from the face very quickly and then it is nice to be able to put some yourself. Same thing if you are on vacation and feel like you want a fast tan. This one doesn’t smell and it gives you a nice golden brown color 😉
Ni som känner mig vid det här laget vet att jag typ är allergisk av att vara blek haha. Hate it. När jag inte har en riktig bränna kör jag självklart på spraytan hos Senada. Jag älskar färgen jag får av spraytannen och därför har jag nu fått hem lite produkter från samma märke. Oftast försvinner färgen från ansiktet mycket snabbare och då är det skönt att kunna lägga på det själv. Samma sak om man är på semester och är sugen på en bränna. Luktar inte och ger en fin gyllenbrun färg 😉 


3 kommentarer3 kommentarer om “BEAUTY FAVORITES #2”

  Paleta je baš lijepa, sviđaju mi se nijanse. Meni najdraže i najviše paleta imam baš u nude nijansama 😀 Mislim da ova neće stići kod nas, nažalost 🙁

  Reply

  Jättebra tips! Jag själv använder maybellines nya palett, den är superbra! 😀

  Reply

  Superbra tips! så fint och braigt inlägg tycker jag! <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här