Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:15 | June 16, 2015

UNIVERSAL STUDIOS

universal4 universal3 universal2 universal1 universal

Finally we got to visit the place many people talk about, namely Universal Studios. A truly magical experience that made you feel like a kid again. It was fascinating how well they created all small worlds drawn from various movies and series. There were also various live shows, attractions and lots of other fun stuff to experience. The highlight was of course the studio tour that made you take part in various film locations of famous films. Just the thought that many actors have found themselves in the same place felt cool. Clearly an amazing day. Now to begin our roadtrip, next San Francisco! Love, S

Äntligen fick vi besöka stället många människor pratar om, nämligen Universal Studios. En helt magisk upplevelse som fick en att känna som ett barn igen. Man blev fascinerad av hur bra de skapat alla små världar utdragna från olika filmer och serier. Där fanns även olika live shower, attraktioner och massa andra roliga grejer att uppleva. Höjdpunkten var såklart studio turen som fick en att ta del av olika inspelningsplatser från kända filmer. Bara tanken utav att många skådespelare har befunnit sig på samma plats kändes häftig.  Helt klart en grymt dag. Nu börjar vår roadtrip, next San Francisco! Love,S 


13 kommentarer13 kommentarer om “UNIVERSAL STUDIOS”

  Awww älskar bilderna! Du och din kille matchar verkligen varandra när de kommer till stil. Kul att se och hoppas att ni fortsätter ha en grym resa 😀

  Reply

  Vad kul att höra finis! Tusen tack, hoppas du har det bra 🙂

  Reply

  Uživajte 🙂 Predivni ste, slike su prelijepe, a outfit kao i uvijek odličan.

  Reply

  aaa men underbart ställe! kan spendera måååånga timmar där! finaste simpsonbilden också 😉

  Reply

  Vad roligt att läsa om din resa! Jag och min kille ska snart åka och köra samma rutt LA – San francisco (även vegas). Hade uppskattats om du senare kunde skriva lite ner detaljerat om resan, hur ni tog er mellan städerna, vart man ska gå & inte gå etc. Trevlig resa!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här