Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:00 | June 21, 2015

BASIDERM OIL CONTROL

basi2

basi1

Hej på er! Vi befinner oss just nu i Las Vegas och vi är mycket imponerade av staden hittills. Dock måste jag säga att det jobbiga med roadtrip är väderskillnaden. Från varm till kallt till blåsigt osv. Någonting som påverkas av detta är min hy och jag tror inte att jag är den enda. När det kommer till hudprodukter så är jag en person som föredrar få produkter för det är då de används på riktigt. Blir det för många så “glömmer” jag dem ofta. Så, just nu håller jag på att testa dessa två hudvårdsprodukter från Basiderm något som jag kan rekomendera. Läs, enbart två produkter, hur nice? 

Produkterna är utvecklade för att på ett enkelt sätt rengöra, återfukta och bibehålla hudens naturliga balans. Den ena produkten, “Basiderm Oil Control Foam Wash” rengör effektivt utan att torka ut huden. Den andra produkten “Basiderm Oil Control Daily Moisturizer”  är en ansiktskräm som återfuktar samt skyddar huden. Jag har väldigt lätt för att få glansig hy och denna kräm motverkar detta och lämnar huden matt. Ni kan läsa mer om dessa produkter HÄR och de finns endast att köpa på apoteket. 


1 kommentarerEn kommentar om “BASIDERM OIL CONTROL”

    Vem är vinnaren av Anastatia contouring kit giveawayen?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här