Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:30 | June 25, 2015

QUICK STOP – SAN DIEGO

SD outfit1 2

Top – H&M  Levis shorts – IMSO (HERE) Shoes – Mango (HERE)  Sunglasses – Chanel 

sss

Yesterday’s look from San Diego.  Pretty “summerish” outfit or what do you think? These shoes has definitely become a favorit. As you can understand, we did another stop on our road trip, however, quite so quickly. We spent one night and one day in SD. We felt that we wanted to give L.A another chance since the weather seems to be better now. So, now we will go to sleep so that we can wake up early tomorrow and spend the day in Santa Monica. Sending you a big hug from here! Love, S

Gårdagens look från San Diego. Ganska så somrig eller vad tycker ni? Skorna har definitivt blivit en favorit. Som ni förstår blev det ännu ett stop på vår roadtrip, dock ganska så snabbt. En natt och en dag spenderades i SD. Vi kände att vi ville ge L.A ytterligare ett försök då vädret ska vara bättre nu. Så, nu ska vi alldeles strax lägga oss för att vakna tidigt imorgon och spendera dagen på Santa Monica. Skickar er en stor kram härifrån! Love, S 


11 kommentarer11 kommentarer om “QUICK STOP – SAN DIEGO”

  Skorna är ju SÅ fina. Men känns lite jobbiga att få av och på!? haha 😉 men vad gör man inte för fashion!

  Reply

  De där shortsen sitter så snyggt på dig, dina ben är ju så vältränade 😉
  Vad har du för storlek på shortsen?

  Fortsätt blogga!!!! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här