Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:52 | July 10, 2015

I'M COMING HOME

hw1w

hw

Top Sheinside HERE – Levis shorts Imso HERE – Shoes Mango HERE –  Sunglasses Chanel HERE 

21062015-IMG_0441

Good morning! The sun is shining, the trips are booked and now I should just head to the gym to kill it. In three days that I have been home, trying to fix some problems with my next trip. This is due to the fact there are companies who are always trying to use you in the best way possible, to benefit them. With time you learn that it doesn’t help to be nice, you must stand firm and know what you are worth. So, it feels so nice that I can relax right now.

If everything goes according to the plan, I’ll be sitting on a flight to Catania in Italy next Thursday. I always wanted to go to Italy and now I finally get the chance! A fun job is waiting there and I can’t wait to share it with you 🙂 A few days in Italy, and then I’m off to Hvar in Croatia. Finally time has come, I’m going home. Not home like in Sweden. Home like to the city I was born in and have my heart and soul in, Mostar. The happiness is on top! Love, S

God morgon! Solen skiner, resorna är bokade och jag skall strax iväg till gymmet för att köra järnet. I tre dagar har jag hållit på och fixat med att åka iväg då en del planer inte blivit av på grund av att det finns företag som alltid försöker dra nytt av dig på bästa sätt. Man lär sig med tiden att det inte hjälper att vara snäll utan man skall stå på sig och veta vad man är värd. Så, det känns så himla skönt att jag kan pusta ut nu.  

Om allting går enligt planerna så sitter jag på ett flyg till Catania i Italien nästa torsdag. Jag har alltid velat åka till Italien och nu får jag äntligen chansen! Ett jättekul jobb väntar där och jag längtar efter att kunna dela med mig till er 🙂 Några dagar i Italien och därefter bär det av mot Hvar i Kroatien. Sist bär det av hem. Inte hem som i Sverige utan hem som i staden jag föddes i och har hjärta och själv i, Mostar. Lyckan är på topp! Love, S 


12 kommentarer12 kommentarer om “I'M COMING HOME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ååååh vad härligt för dig, verkligen!! vill till Italien med, bäst mat och vackra landskap! sola lite åt mig 😉

  Reply
 • Ska bli underbart 🙂 I will 😉

  Reply
 • Så bra att du står på dig! Tyvärr är de så vanligt att företag försöker lura en. Ett företag frågade nyligen om jag ville få hem ett paket nudlar och skriva om det… Alltså vissa är verkligen helt otroliga! Hoppas du får det underbart på dina resor och fota en massa är du snäll ;D

  Reply
 • Man måste ju! Ja precis haha, du förstår mig! I will 🙂 Kram på dig

  Reply
 • va otroligt roligt att få åka dit och ha ett roligt jobb som väntar =)
  Grymt att du står på dig tjejen, det är lätt att säga att man ska göra det men inte alltid så lätt att leva upp till när det väl gäller. Men man lär så länge man lever <3

  Reply
 • lovely pictures <3 xx http://www.joseefiinb.devote.se

  Reply
 • Jag har inte kunnat släppa tankarna på chanel tröjan du har på dig i det här inlägget
  http://nyheter24.se/modette/skopljak/2015/03/13/shadows/
  jag vet att det var länge sedan men vet du om den finns att få tag på och i så fall vart? Jag har letat och letat men inte hittat någonstans man kan köpa den.

  Reply
 • For et vakkert sted <3

  Reply
 • Hej

  Så härliga inlägg men framförallt tycker jag att det är fint att läsa att du nämner Mostar och BiH.
  Det har man inte läst något om, ditt ursprung och anknytning till hemlandet.

  Jag är själv född och uppvuxen i Split och arbetar i Sverige inom näringslivet men är väldigt stolt över min bakgrund.

  Lycka till i Italien!;)

  Reply
 • Hej Nela! (så fint namn)

  Tack snälla du. Nä, det är inte ofta man kan knyta in det i inläggen om jag ska vara ärlig. Härligt att höra, glädjer mig! Tack du. Glad sommar på dig 🙂

  Reply
 • Hej! Du som reser så mycket, flyger ner till Bosnien snart och jag vet inte vad jag ska ha på mig.:( Något snyggt men ändå skönt… Tips?:)

  Reply
 • Hej! Hehe beror lite på vad det gäller. Jag kör mest på jeansshorts och en topp! Annars kanske någon somrig klänning eller jumpsuit?

  Reply