Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:15 | July 13, 2015

ROOFTOP CHILLIN'

12072015-IMG_3921

12072015-IMG_3980

MOEVA London One piece – HERE 

12072015-IMG_3917

Some pictures from the weekend when K was visiting. Now he has gone home again and we will not see each other for 3 weeks. Speaking about that, I get a lot of questions regarding how it is to have a distance relationship and I can tell that it has its pros and cons. Like everything else in life. Anyway, we spent a wonderful weekend together. Stayed at the Radisson hotel and visited Liseberg with some friends of mine, so fun 🙂 Love, S

Lite bilder från helgen då K var på besök. Nu har han åkt hem igen och vi kommer inte att ses förens om 3 veckor igen. På tal om det så får jag ofta frågor om hur det är att ha ett distans förhållande och jag kan berätta att det har sina för- och nackdelar. Liksom allt annat i livet. Vi spenderade i alla fall en underbar helg ihop. Bodde på Radisson bland annat och besökte Liseberg med några barndoms vänner till mig, så kul 🙂 Love, S 


8 kommentarer8 kommentarer om “ROOFTOP CHILLIN'”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jätte fina bilder!

  Vad kommer det sig att ni bor i olika städer? Att du bor i Göteborg är väl för att du studerar men om jag förstått de rätt så jobbar sin bf som modell? Han kanske har ett annat jobb vid sidan av. Är mest nyfiken ;D

  Reply
 • Tack snälla 🙂 Jag har bott här hela mitt liv och han har bott i Trelleborg i hela sitt liv. Modell var hans heltidsjobb för något år sedan. Nu jobbar han som säljare och ska snart börja plugga. Han jobbar som modell extra, ibland. 🙂 Kram!

  Reply
 • Jaha då förstår jag 🙂 Tycker det är starkt av er att ni lyckas hålla kärleken vid liv fast avståndet. Älskar din blogg Sendi, ända man kan klaga på är att den inte uppdateras med massa inlägg varje dag 😉 Ha en fin kväll söta du!

  Reply
 • Hej! Har ni planer på att flytta ihop och vilken stad lutar det åt isf? 🙂

  Reply
 • Hej! Inte för tillfället men i framtiden. Då lutar det mot Skåne! 🙂

  Reply
 • Vilka mysiga bilder! 🙂 kram http://www.joseefiinb.devote.se

  Reply
 • Tack Josefin!

  Reply
 • What a fantastic view.Radisson hotels are really worth it,I just stayed at the one in Hamburg and it was overall great.
  I guess a long distance relationship can be hard sometimes but then again it must be even nicer when you see each other again because you don’t take things for granted 🙂

  http://fashionbarbecue.com

  Reply